Şimdi Ara

gmail de mesaj silme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• işte size Gmail den bir bug...
    malesef yanlış hatırlamıyorsam trash box a gönderiyorsun ama direk silemiyorsun..
    gmail sitesinde de hiçbir açıklama bulamadım..
  • Benim gördüğüm kadarı ile Trash Box' tan silebiliyorsun.

• az önce denedim trash klasörüne gönderdikten sonra silliyormuşş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erturk42 -- 28 Ocak 2005, 20:35:51 >
  • gmail den trash box a gonderip silebiliyorsun
    lakin ben forwardlarda sorun cekiyorum..
    mesela gelen mesaji forwardlamak istedigimde..
    contacts a basiyorum gonderecegim kisileri seciyorum
    daha sonra
    compose sayfasi cikiyo.. bilen birisi varsa
    yardim edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark_prince -- 28 Ocak 2005, 20:38:08 >
  • orda yukarıda achıve dıye bır sey var bılmıyorum dıkkatınızı cektımı onla sılın mıyor mu ben onla halledıyorum...

• sevgılı arkadaslar gelen mesajların sag tarafında SHOW THE OPTIONS yazıyor ora basın sonra altta bır cok secenek cıkıyor sonra orda TRASH THIS MESSAGE yazıyor ona basıp mesajı copluge atıyorsunuz arkasından mesaja SELAMEYLE dıyorsunuz... sonra kendısı sılıyor....
    hadı bu ıyılıgıde unutmeyın....
    bıraz kurcalayın bence...
  • o üstteki achive tuşuna basarsanız gelen kutusundan silinir ve all message denilen bölüme yollanır böylece hatayla sildiginiz msglar bile tutulur orada tüm msgları görebilirsiniz yolaldıgınız aldınız vs. vs. oradan tutun bi msgi yada ileceklerinizi inboxda tutun altta more action yazan yere tıklarsanız move trash(çöpe taşı göreceksiniz) trasha girincede delete forevver var sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.