Şimdi Ara

Gmail'im Hacklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktada belirttiğim gibi,uzun yıllardır kullandığım ve içinde birçok önemli bilgi ve belgenin olduğu gmail hesabımı ele geçirdiler. Ele geçiren kişi kurtarma e-postası,gizli soru hepsini değiştirmiş.Benim elimde sadece mail adresi var. Gmail'in verdiği seçeneklerden yaralanamıyorum. Ya kurtartma epostası yada gizli soru yanıtı istiyor. Bunlarda değiştirildiği için. Hesabıma erişemiyorum.

Arkadaşlar bu mail benim için çok önemli. Geri almanın bir yolu var mıdır ? Bilen varsa yazarsa çok memnun olurum.

Teşekkürler şimdiden

• quote:

Orijinalden alıntı: Kumandan

Aşağıdaki yolları bir deneyin...

http://support.google.com/accounts/bin/request.py?hlrm=en&ctx=accounts&contact_type=ara

Denedim işe yaramıyor malasef :(
  • Google a iletisime gecmeyi deneyi. Yani su zamandir kullanmis oldugum mail adresim su tarihte hacklenerek baskalarinca calinmistir. Ilk kayit olurken verdigim bilgiler ........-............ Olup calindiltan sonra yedek mail adresim olmak uzere hepsi degistirilmistir. Yedek mail adreim olan ............ Adresine kurtarma bilgilerinin gonderilmesini rica ediyorum
    Diye yazip gonderin bence deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shaqzilla

Google a iletisime gecmeyi deneyi. Yani su zamandir kullanmis oldugum mail adresim su tarihte hacklenerek baskalarinca calinmistir. Ilk kayit olurken verdigim bilgiler ........-............ Olup calindiltan sonra yedek mail adresim olmak uzere hepsi degistirilmistir. Yedek mail adreim olan ............ Adresine kurtarma bilgilerinin gonderilmesini rica ediyorum
    Diye yazip gonderin bence deneyin

sitenin altını üstünü getirdim ama iletişim kurabileceğim bi mail adresi bulamadım malasef. Sürekli adımlarla kurtarma yolları var. Onlarda benim işime yaramıyor. Zaten yardım sekmesinde açık açık yazmışlar gmail kurtarmak çok zordur diye. Giden gelmiyor galiba :S
  • Garanti işine yarayacak bir yöntem söyleyem sana...

Tavsiyem inceleyiniz:http://hayalcin.com/hacklenen-calinan-gmail-hesabi-nasil-kurtarilir.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    postmaster@mail.hotmail.com sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.