Şimdi Ara

GMail Şifre Kurtarma Formu Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, uzun yıllar önce aldığım bir gmail hesabımın şifresini hatırlayamıyorum. Çok eski olduğu için hesap ile alakalı herhangi bir fikre kurtarma seçeneğine de hakim değilim. Kurtarma formunda haddinden fazla detay istiyor google, oysa ki bana ikincil e posta adresimin uzantısını gösterse onu hatırlayıp yazacağım ve hesabı kurtaracağım ama ne yazık ki böyle bir kurtarma seçeneğine ulaşamadım. Yapılabilecek bir şey varmı acaba? Yardımlarınızı bekliyorum. (Hesap önemli çünkü isimsoyisim şeklindeydi.)

• Eğer uzun zamandır girmediyseniz (yıllar ile ifade edilecek şekilde) Google'a mail atıp o maili üstüne alabilirsiniz. Twitterda böyle ama Google ne der bilmiyorum, yinede şansınızı deneyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rabelisa

Eğer uzun zamandır girmediyseniz (yıllar ile ifade edilecek şekilde) Google'a mail atıp o maili üstüne alabilirsiniz. Twitterda böyle ama Google ne der bilmiyorum, yinede şansınızı deneyin derim

Google istanbul ofisinin yada gmail departmanının (türkçe destek alabileceğim) bir e-mail adresi varmı? Kısa bir araştırma yaptım ama ulaşamadım ben hocam
  • Çok enteresan bir şekilde daha önce herhangi bir kurtarma e-postası bulunmayan hesabıma bir kurtarma adresi kaydedilmiş.
    fur••••••••@hotmail.com olarak görünüyor. Ben bu harflerle herhangi bir hotmail hesabı açtığımı hatırlamıyorum.
    Sanırım birinin eline geçti...
    Nasıl kurtarabilirim bu hesabımı? Çok canım sıkılıyor. Herhangi bir veri de yok için de kimsenin işine yaramayacak boş bir heasptı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.