Şimdi Ara

Gmate (Alternatif Peel) Ana Konu (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
6
Favori
10.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gmate+ Çıkmış. Ekstradan sadece Titreşim var. Bir de tasarım değişmiş. pandawillde stokta kalmamış bu arada.
  • Merhaba Arkadaşlar.

Gmate skyroam imei sorununu çözdüm.fakat fiyat 75 tl dir.Yurt dışından getiren arkadaşlar bana ulaşabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionselektronik

Merhaba Arkadaşlar.

Gmate skyroam imei sorununu çözdüm.fakat fiyat 75 tl dir.Yurt dışından getiren arkadaşlar bana ulaşabilirler.

fiyat pahali pasaport kaydi 90 tl
  • MERHABA HOCAM.PASAPORT KAYDINI DAHA PAHALI BİR ÜRÜN İÇİN KULLANABİLİRSİN.70 USD LİK BİR CİHAZ İÇİN BENDE PASAPORT KAYDI KULLANMAK ÇOK MANTIKLI DEĞİL.BUNA İMEİ YÜKLEMEK GERÇEK ANLAMDA ÇOK ZOR VE BİZ ÇOK UĞRAŞTIK İÇERİSİNDEKİ BİR KAÇ PARÇAYI DEĞİŞTİRMEN GEREKİYOR VE DEĞİŞTİRDİĞİN PARÇALARI TÜRKİYEDE BULMAMIZ ÇOK ZOR OLDU.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionselektronik

MERHABA HOCAM.PASAPORT KAYDINI DAHA PAHALI BİR ÜRÜN İÇİN KULLANABİLİRSİN.70 USD LİK BİR CİHAZ İÇİN BENDE PASAPORT KAYDI KULLANMAK ÇOK MANTIKLI DEĞİL.BUNA İMEİ YÜKLEMEK GERÇEK ANLAMDA ÇOK ZOR VE BİZ ÇOK UĞRAŞTIK İÇERİSİNDEKİ BİR KAÇ PARÇAYI DEĞİŞTİRMEN GEREKİYOR VE DEĞİŞTİRDİĞİN PARÇALARI TÜRKİYEDE BULMAMIZ ÇOK ZOR OLDU.

Bu buyuk firsatcilik. Bence gerek yok 135 liralik seye 70 lira vermeye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu imei değiştirmeyi bulan yokmudur paylaşsın herkes yararlansın
  • android telefonu olanlar marketten gmate programını indirip programa bakabilirler cihaz olsa kullanışlı bişey.
  • gmate+ ürünü bende sipariş ettim dealextreme den bakalım 10-15 güne gelir inş gözüm karardı bende deneyimlerimi paylaşabilirim geldiğinde fakat anlamadığım dealextreme e gmate yazınca 8 e yakın ürün çıkıyor tipik olarak hepsi birbirine benziyor ama fiyatları farklı farkı gören varmı
  • Ya gmate+ şuan elimde ama iphone uygulaması için üyelik alamıyorum arkadaşlar. 131 hatası veriyor. fikri olan varmı? zannediyorum jailbreak olmadığı içinmi öyle yapıyor fikri olan varmı :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurmay34

Ya gmate+ şuan elimde ama iphone uygulaması için üyelik alamıyorum arkadaşlar. 131 hatası veriyor. fikri olan varmı? zannediyorum jailbreak olmadığı içinmi öyle yapıyor fikri olan varmı :S

jailbreak olmadığından olabilir. bu arada aynı ürünün beyazını dealextreme den bende şimdi siparişini verdim gmate+ ama aklımda sorular oluştu imei işini nasıl halletcem pasaportum yok ::( ablamın var ama oda yurt dışına çıkmadı neyapıyıp iptalmi ediyim siparişi ?
  • SKYROAM GMATE CİHAZLARININ İMEİ SORUNUNU ÇÖZEN YERLER VAR.BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.FİYAT 75 TL DİR.
  • EE beyler noldu bu skyroam işi açıklayında bizde alalım bea
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_salih

EE beyler noldu bu skyroam işi açıklayında bizde alalım bea

açıkcası ben vazgeçtim çünkü dealex kargolamadı bi 20 gün bende sıkıldım artık dedim iptal ettim anında paramı iade ettiler. bende yattı o iş yani bide 140 tl miydi neydi pasaport da yok yani 140 tl yi çöpe atmak istemedim açıkcası
  • ben yaklaşık 2 ay önce verizon iphone4 için bu üründen aldım ve evde duruyor ama hala kullanamadım :) birincisi telefonu bir şekilde jail break 5.1.1 yapamıyorum hangi programları indirdiysem indirdim jail break olmadı açıkçası bu iş için 50-70 tl arası para isteyen telefoncularada gıcık oluyorum resmen sazan avlıyorlar. jail break yapabilirsem ki yardımlarınızı bekliyorum ürünü deneyeceğim
  • Selamlar
    Bu ürün açıkçası uzun zamandır ilgimi çekiyordu, kısmet 1 ay öncesine kadarmış, Türkiyede,Adanada bir firma getirmişti, lakin anlasamadım bende kendim yurtdısından getirdim, sorunsuz elime geçti, imei sorunundan kapanana kadar kullandım, ios ve android sürümlerindede sonra siteden ISLAMBOL üzerinden 1 hafta önce kayıt ettirdim
    isteyene 2 yıllık kayıtla birlikte 180 tl den verebilirim.

izlenimlerime gelirsek, CDMA iphone 4 ve Samsung epic 4g de kullandım, tablette kullandım sorunsuz 2 gun filan kendi sarji gidiyor, elbette kullanım oranınıza göre değişir,seste bazen problem oluyor ama 20 de 1 denebilir görüşmeler sorunsuz , gmate ile telefon arası 10mt mesafeye yeterli duvar filan varsa bağlantı kopma sesini duyabiliyorsunuz tekrar BT alanı içine girince bağlantı sağlanıyor, sorularınız ve sorunlarınız için yardımcı olabilirim.
  • Arkadasim bende konuyu takip ediyorum
    Adanada nerden sordun acaba

• Samsung galaxy s wifi 5.0 tablette denesem olurmu acaba android 2.2 versiyon

• Elimde suan pasaport kayitli gmate + son modeli var.iphon4s de gayet stabil calisti.isatin almak isteten arkadas benim ile irtibata gecebilir.tarikbarans@hotmail.com

• Lionselektronik nickli arkadaş Adana dan ve kendisi getirdiğini söyledi ve telefonlada konuşmuştuk
  • Iphone4s den note 2 ye gectigimden cihazim bosa cikti.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.