Şimdi Ara

Gmate (Alternatif Peel) Ana Konu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
6
Favori
10.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofnothings

haydaaa...

bence inceleme yapmamak için ve uğraşmamak için bunu yazıp bıraktı ama arkadaşım imei sorunu olsa bile KKTC de imei sorunu yok cihazı bulduğum ilk an alacağım tabi ucuza bulursam ve internetten değil normal satıcıdan çünkü adana kıbrıs bir ipod kaplosu paketli filan değil ipodun kaplosunu adanada unuttum 20tl aldılar ALLAH bilir çinden gelse ne kadar alacaklar belki 100tl alırlar ve kargo bedavayı unutun kıbrısa getirmiyorlar
  • Ben aleti almak istiyorum. İmei sorunu olur mu ? Olumsuz bir yanıt yoksa bu soru ile ilgili ya dealextremeden yada pandawill den sipariş vermeyi düşünüyorum. Skyroam Gmate + Battery Pack + Mikrofonlu kulaklık + Belki kılıf vs vs 90 $ a tamamlarım.
    Bir de 3G var mı ? ( Görüntülü G. için değil internet için )
    Şayet alırsam video inceleme yaparım ...
    Son bir şey: Gümrükten sorunsuz geçmesi için en fazla kaç € luk sipariş lazımdı ?

İnşallah alırım, bakalım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 13 Şubat 2012; 19:04:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusfcuk

Ben aleti almak istiyorum. İmei sorunu olur mu ? Olumsuz bir yanıt yoksa bu soru ile ilgili ya dealextremeden yada pandawill den sipariş vermeyi düşünüyorum. Skyroam Gmate + Battery Pack + Mikrofonlu kulaklık + Belki kılıf vs vs 90 $ a tamamlarım.
    Son bir şey: Gümrükten sorunsuz geçmesi için en fazla kaç € luk sipariş lazımdı ?

merakla bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofnothings

quote:

Ben aleti almak istiyorum. İmei sorunu olur mu ? Olumsuz bir yanıt yoksa bu soru ile ilgili ya dealextremeden yada pandawill den sipariş vermeyi düşünüyorum. Skyroam Gmate + Battery Pack + Mikrofonlu kulaklık + Belki kılıf vs vs 90 $ a tamamlarım.

merakla bekliyoruz

İmei hakkındaki merakım hala sürüyor. Onun haricinde GPRS/EDGE destekliyormuş cihaz. Sanırım gümrük olayı için max 75€ o da yaklaşık 100 $'a tekabül ediyor o da 176 TL ye denk geliyor galiba. Bunun haricinde kuvvetle ihtimal siparişi vereceğim. Bluetooth olduğu için imei nin bir sıkıntı yaratmayacağını da düşünmekteyim ...

Ekleme: Siparişi nezaman veririm bilmiyorum. Pederle görüşmem lazım...

Bu arada DealExtreme ile PandaWill arasında gidip geliyorum. Sizce hangi site daha güvenilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 13 Şubat 2012; 21:13:02 >

• DealExtreme'de:
    Gmate: 73.8 $ , Batarya: 15.7 $

Toplam : 89.5 $

Öte yandan; PandaWill'de:
    Gmate: 59.49 $ yani bu demek oluyor ki biraz daha kasarsam şunu bile alırım - neredeyse aynı hesap, hatta daha ucuz - :
    Power Station: 29.99$

Toplam : 89,48

Ama okadar da abartmaya gerek yok ... Yada var mı ?

Ben orjinaline dayanamazken gidipte fake iphone kulaklığı almayacağım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi varevolverine -- 13 Şubat 2012; 23:30:24 >

• quote:

DealExtreme'de:
    Gmate: 73.8 $ , Batarya: 15.7 $

Toplam : 89.5 $

Öte yandan; PandaWill'de:
    Gmate: 59.49 $ yani bu demek oluyor ki biraz daha kasarsam şunu bile alırım - neredeyse aynı hesap, hatta daha ucuz - :
    Power Station: 29.99$

Toplam : 89,48

Ama okadar da abartmaya gerek yok ... Yada var mı ?

Ben orjinaline dayanamazken gidipte fake iphone kulaklığı almayacağım ...

o zaman peel i pandawill den alsın bataryayıda deal extreme den alsın toplamı 76 dolar tutuyor bence öyle yapsın

• İki farklı yerden kargo takibi zor olur. Bu arada sipariş işi ertelendi. (Maddi sorunlar). Ancak inşallah ilk fırsatta siparişi vereceğim
  • Sövmesseniz eğer bir şey diycem.

Pederle sipariş işini konuştuk geçen. Dediki öyle zor olur boşver az sabret alıcam senin istediğin telefonu, dedi.

.
    .
    .
  • bacağından vurun şunu!!!

• üzülmeyin alan biri çıkar ben alabilirim ama kıbrıstayım imei sorunu morunu olmaz
  • test merkezi :
    görev seni çağırıyor!..
  • beyler imei gsm gprs 3g bunlarin hepsinde gerekiyor.
    ben actim konuyu almistimda gmate in facebook sayfasina,internet sitesine sordum imei degisikligi oluyor mu diye
    hic bir yerden cevap gelmedi.
    ben de boyle sorumsuz bir firmaya para kazandirmam dedim siparisimi iptal ettim.
    gumrukte takilmasi da 100/100 takilmasa da isiniz kesin dusuyor pasaport kaydi gerekiyor. telden hicbir farki yok cunku bu cihazin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maytere

beyler imei gsm gprs 3g bunlarin hepsinde gerekiyor.
    ben actim konuyu almistimda gmate in facebook sayfasina,internet sitesine sordum imei degisikligi oluyor mu diye
    hic bir yerden cevap gelmedi.
    ben de boyle sorumsuz bir firmaya para kazandirmam dedim siparisimi iptal ettim.
    gumrukte takilmasi da 100/100 takilmasa da isiniz kesin dusuyor pasaport kaydi gerekiyor. telden hicbir farki yok cunku bu cihazin..

biz imei yi firmaya belirtsek de o imei kayıtla gelse sorun çözülür ancak cevap gelmiyen biyerden ürün alma işinde tamamen haklısınız
  • o imei kayitla gelemez. firmanin turkiye distrubitoru yok.
    yurtdisindan tel alamayacaginiz gibi bunu da alamazsiniz.
    ancak yaninizda getirip pasaport kaydi yaptirabilirsiniz o da 2 senede max 1 kez giris yapmak zorunluluguyla
  • burdaki bir telefonun imei sini versek de cihaza klonlasalar...
  • Selam arkadaslar. Ben bugun kargodan aldım siparis ettiğim bir gmate i. 15 güne geldi. Bugun biraz inceleyip size dönüş yaparım. Güzel küçük bir cihaz. imei kaydı yapılmadan olurmu bilmiyorum ama sonuçları paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mccx

Selam arkadaslar. Ben bugun kargodan aldım siparis ettiğim bir gmate i. 15 güne geldi. Bugun biraz inceleyip size dönüş yaparım. Güzel küçük bir cihaz. imei kaydı yapılmadan olurmu bilmiyorum ama sonuçları paylaşırım.

İşte bu

Sonunda alan biri çıkmış. Hocam resim + video ile ufak bir inceleme yaparsanız çok memnun oluruz. Bluetooth olduğu için imei işini halledersiniz diye düşünüyorum. Eski bir telefonun imeisini atarsınız olur biter. ( yalnız internete girecekseniz atacağınız imeiye ait telefonun edge-3g hangisini kullanacaksanız onu desteklemesi lazım ki nete girdiğiniz vakit anlaşılıp imei bloklanmasın ) Kolay gelsin

• Tekrar Selam,
    Cihazı biraz inceledim ve benim 4.11.08 basebandlı şu ana kadar ipod olarak kullandığım iphone 4 de denedim :) Cihaz cok iyi çalısıyor. Ayrı bir program cydia dan yükledikten sonra resimde görülen Gmate programı cıkıyor ve 2 sn de cihazı bluetoothdan bulduktan sonra bağlandı. Aramaları bu Gmate programına girerek yapıyorsunuz. Telefonun sağ üst tarafında normal durumda gmate bluetooth sinyal oranı görünüyor. Gmate programına girince sebeke çekimi ile gmate batarya seviyesini göstermekte ve arama işlemleri yapılmakta. Gmate programından quit ile çıkmadığınız sürecede aramaları almakta. Home tuşu ile çıkıp her işlemi normal iphone da yapabiliyorsunuz. SMS de program üzerinden atmakta. rehber bilgileri de otomatik telefondan program içine atılmış olarak açılıyor. 3g ve internet özelliklerini henüz kullanmadım ama sitesinde bunlarında sorunsuz oldugu soylenmiş. Şu an 15-20 gün telekomünikasyon kurumu kayıtsız ilan edene kadar kullanma sansım var. Değiştirme işlemine aksam bakabileceğim. durumu size bildiririm. Olmazsada artık pasaport kaydı yaptırmaya çalışacağız. Cihaz bence oldukça küçük. çakmaltan biraz buyuk ama cepte rahatlıkla taşınabilecek büyüklükte. 4 ay sonra kenarda ipod olarak duran telefonun çalışması hernekadar extra aparatla da olsa cok keyifli :) Pil durumu hakkında da kullandıkça bilgi vermeye çalışacağım.

• Arkadaşım hayırlı olsun.. oncelıklı ısın bluetooth uzerınden urunun imei sini gorebılıyormusun ona bak... bır ıkıde video koyasan super olur..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.