Şimdi Ara

Gmate (Alternatif Peel) Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
6
Favori
10.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imei değiştirme ile ilgili bir gelişme varmı arkadaşlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: maytere

Evet arkadaşlar. Uzun zamandır peel yapmayı planlıyordum ipod touch 4. nesil cihazıma.
    Ancak Gmate e kadar olan peellerin hepsi kullanışsız geliyordu gözüme.
    Diğer Peellere nazaran işimizi sadece bluetooth ile bağlanıp görmesi ve amerikan malı olması beni çok etkiledi.

Bu cihazın artıları;
    -Bluetooth un zararı GSM(GSM Quad Band: 850/900/1800/1900 MHz)' e göre bayağı az. (Bunu neden söylüyorum. Gmate i kendinizden uzak tuttuğunuzda bluetooth ile konuşmanız size direk telefonla konuşmanızdan 100 kat az zarar verecektir.)
    -İpod un inceliğine hiç bir şekilde etki etmiyor. (diğer peeller gibi dış görünüş değişmiyor.)

Bu cihazın eksileri;
    -İpodun üzerinde kulaklık olmadan konuşmak çok zor olacak. (Hoparlör ve mikrofon için ipodun ekranını karşıya tutmak zorunda kalcaz :D). Ama ben kulaklıkla konuşacağım için bir sorun görmüyorum.

Şimdilik görüşlerim bunlar. Daha siparişini yeni verdim. Geldikten sonra bu liste uzayıp gidecektir tabiki.

Cihazın tanıtım videosu;

Sipariş verdiğim ürün;

http://www.dealextreme.com/p/genuine-gmate-bluetooth-2-0-transformer-dual-sim-adapter-for-apple-android-phones-black-112479

ürün elınıze ulaşamadı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: maytere

Evet arkadaşlar. Uzun zamandır peel yapmayı planlıyordum ipod touch 4. nesil cihazıma.
    Ancak Gmate e kadar olan peellerin hepsi kullanışsız geliyordu gözüme.
    Diğer Peellere nazaran işimizi sadece bluetooth ile bağlanıp görmesi ve amerikan malı olması beni çok etkiledi.

Bu cihazın artıları;
    -Bluetooth un zararı GSM(GSM Quad Band: 850/900/1800/1900 MHz)' e göre bayağı az. (Bunu neden söylüyorum. Gmate i kendinizden uzak tuttuğunuzda bluetooth ile konuşmanız size direk telefonla konuşmanızdan 100 kat az zarar verecektir.)
    -İpod un inceliğine hiç bir şekilde etki etmiyor. (diğer peeller gibi dış görünüş değişmiyor.)

Bu cihazın eksileri;
    -İpodun üzerinde kulaklık olmadan konuşmak çok zor olacak. (Hoparlör ve mikrofon için ipodun ekranını karşıya tutmak zorunda kalcaz :D). Ama ben kulaklıkla konuşacağım için bir sorun görmüyorum.

Şimdilik görüşlerim bunlar. Daha siparişini yeni verdim. Geldikten sonra bu liste uzayıp gidecektir tabiki.

Cihazın tanıtım videosu;

Sipariş verdiğim ürün;

http://www.dealextreme.com/p/genuine-gmate-bluetooth-2-0-transformer-dual-sim-adapter-for-apple-android-phones-black-112479

arkadaşım ulaşmadıysa bile bare birşeyler yazında merakta kalmayalım

• Adama pm bile attım okudu ama zahmet edipde birsey yazmadı. Sallayın bu kisiyi bosuna beklemeyin burayı bile okuyup kendini tatmin ediyordursa şaşırmam :))
  • bu üründeki tek sorun imei imei atılabiliyorsa sorun yok türkiye de de her türlü çalışır.
  • onuda denıyen bırının soylemesı gerek.. oda bu urunu alan arkadaş olmalı..
  • Arkadaşlar ben ürünü satan kişiyle birkaç gündür iletişim halindeyim. Cihaz usb bağlantısıyla şarj oluyor. Bluetooth ile pcden görülebiliyor fakat imei'yi görebilmek mümkün olmadı. Elimde gerekli yazılım da yok bununla alakalı. Varsa benimle irtibata geçin ben o programı göndereyim ve denettireyim. Programın çalıştığından emin olmalıyız ama. Bir de imei numarası var ürünlerin orası kesin olduğuna göre, kayıt ettirmemiz halinde kullanamaz mıyız? Bir bilginiz var mı?
  • peel konusunda imei degistirmw programı var bi bakın o konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdi U.

Arkadaşlar ben ürünü satan kişiyle birkaç gündür iletişim halindeyim. Cihaz usb bağlantısıyla şarj oluyor. Bluetooth ile pcden görülebiliyor fakat imei'yi görebilmek mümkün olmadı. Elimde gerekli yazılım da yok bununla alakalı. Varsa benimle irtibata geçin ben o programı göndereyim ve denettireyim. Programın çalıştığından emin olmalıyız ama. Bir de imei numarası var ürünlerin orası kesin olduğuna göre, kayıt ettirmemiz halinde kullanamaz mıyız? Bir bilginiz var mı?

bu tur urunle kayıt ettırılemıyor tek care ımeı programı. bu programı bulup yollayın SNIM_RW_V1.0.4
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Arkadaşlar ben ürünü satan kişiyle birkaç gündür iletişim halindeyim. Cihaz usb bağlantısıyla şarj oluyor. Bluetooth ile pcden görülebiliyor fakat imei'yi görebilmek mümkün olmadı. Elimde gerekli yazılım da yok bununla alakalı. Varsa benimle irtibata geçin ben o programı göndereyim ve denettireyim. Programın çalıştığından emin olmalıyız ama. Bir de imei numarası var ürünlerin orası kesin olduğuna göre, kayıt ettirmemiz halinde kullanamaz mıyız? Bir bilginiz var mı?

bu tur urunle kayıt ettırılemıyor tek care ımeı programı. bu programı bulup yollayın SNIM_RW_V1.0.4

Gönderdiğim program buydu zaten ve çalışmadığını söyledi maalesef :/ Ayrıca bir şekilde bunu telefon gibi kayıt ettirme durumu dahi olamaz mı? Bir telefonmuş gibi gösterilemez mi resmiyette?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FromK -- 1 Şubat 2012; 10:53:41 >

• quote:

quote:

quote:

Gönderdiğim program buydu zaten ve çalışmadığını söyledi maalesef :/ Ayrıca bir şekilde bunu telefon gibi kayıt ettirme durumu dahi olamaz mı? Bir telefonmuş gibi gösterilemez mi resmiyette?

kesınlıkle gosterılemıyor...

bu programda ne hatası alıyormus kı.. oncelıkle cıhazı bılgısayara tanıtıp paır olmasını gerek daha sonra o paır edılmıs port uzerınden bu programı aktıflestırmesı lazım... bu şekilde mi yapmış

• Ekstra tanıtmayı yaptığını sanmıyorum. Direkt şarj konumuna geçiyor sanırım. Bir yolu olduğunu düşünüyorsanız mail adresini vereyim siz de anlatın.
  • bluetooth ıle tanıtması lazım kablo ıle degıl..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmarali

Adama pm bile attım okudu ama zahmet edipde birsey yazmadı. Sallayın bu kisiyi bosuna beklemeyin burayı bile okuyup kendini tatmin ediyordursa şaşırmam :))

evet arkadaşım çok haklısın adam okuyo ama yazmay cürret etmiyor bencede sallamayın.buraya çok güldüm: Sallayın bu kisiyi bosuna beklemeyin burayı bile okuyup kendini tatmin ediyordursa şaşırmam :)): çok iyi yazmıssın :):):):):):):):)
  • quote:

bluetooth ıle tanıtması lazım kablo ıle degıl..

Sanıyorum programla nasıl bağlanacak bilmiyor.
  • quote:

quote:

once cıhazın bluetootunu acacak daha sonra laptopundan bluetooth baglantısını saglayacak.. baglantı yapınca hangı port oldugunu belırtıyor...
    daha sonra ımeı change programını acıp o portu secerek bluetooth taratması yapacak... olay budur
  • quote:

quote:

quote:

once cıhazın bluetootunu acacak daha sonra laptopundan bluetooth baglantısını saglayacak.. baglantı yapınca hangı port oldugunu belırtıyor...
    daha sonra ımeı change programını acıp o portu secerek bluetooth taratması yapacak... olay budur

Sorun şu ki bağlanamıyormuş. Bluetooth ile gözüktüğünü fakat bağlanamadığını söylüyor. Elimde olsa anlatabilirim ama yok yani böyle nasıl yapıp yapmadığını bilmiyorum.

• Gmate alıp kullanan var mı ?
  • sonuç var mı beyler!!!!
  • Beyler kargoyla ilgili sorun oluştu şimdilik konu kapanabilir. imei sıkıntısı mevcut.
    Özelden mesajı abim okumuştur o yüzden cevap atmamış olabilir kusura bakmayın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.