Şimdi Ara

Gmate (Alternatif Peel) Ana Konu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
6
Favori
10.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tarkan22

Iphone4s den note 2 ye gectigimden cihazim bosa cikti.

PM atmıştım size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BanaMıDediniz -- 10 Mart 2013; 7:17:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım benim Tablet android 2.2 froyo :-(
    benim cihaza uygun değil sanırım. Marketten uygulama yi indiremedim. Cihazıniz uyumlu değil diyor. Gmate samsung galaxy s Wifi 5.0 2.2 froyo

• Merhaba arkadaşlar;
    sahibinden.com'da 1-2 satıcı bu cihazdan satıyor 225TL'ye. Kapanmama garantili diyorlar. Fakat ne kadar güvenilir, onu bilemedim.
  • İmei değiştirme sorununu çözdüğünü söyleyen arkadas bana ulaşabilir mı yaptırmak istiyorum ?

mcg26@windowslive.com

• Arkadaşlar,
    ebay'den satın aldığım gmate+ yaklaşık 3 hafta sonra elime ulaştı.
    Fakat imei değiştirmek için Usb kablosu ile bağlıyorum, sadece şarj oluyor. Bluetooth ile bağlıyorum, kulaklık olarak görüyor. Bunun imeisini nasıl değiştirebiliriz. Yardımcı olur musunuz?
  • Merhaba Ardakaşlar,
    Artık Gmate+ (plus), iOS 6 içinde geçerli olmaya başladı hayırlı olsun.

Bu arada deneyen var mı? Bende almayı düşünüyorum. Sahibinden.com da Adana'dan bir satıcı 225 TL'ye satıyor, sordum imei sıkıntısı olmaz dedi. sizce güvenilir mi? Eğer alırsam kargodan gelince nasıl cihazın imei kayıtlı olduğunu öğrenebilirim??
  • arkadaşlar son durum nedir neden tecrübeler paylaşılmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofnothings

arkadaşlar son durum nedir neden tecrübeler paylaşılmıyor

Ben yurtdışından gmate+ getirttim. Samsung galaxy camera ile kullandım. Güzel bir cihaz. Fakat samsung galaxy s4 zoom aldığım için ihtiyacım kalmadı. İsteyen varsa satabilirim.
  • arkadaşlar türkiyede çalışır cihazını satacak olan varsa lütfen benimle iletişime geçsin
    https://www.facebook.com/nizarates
    atesnizar@gmail.com
    tel no : 05399492839
  • Konuyu güncel tutalım. İmei değiştirmeyi başaranlar ve ya kayıt ettirebilenler lütfen yazsın. Yazsın ki bizde yararlanalım.
  • Merhaba

150 tl ye kapanmama garantili cihaz verebilirim almak isteyenler bana ulaşabilirler..

• Arkadaşlar elimde kutulu, ama kayıtsız gmate+ var. İlgilenmek isteyen arayabilir. 05425948041
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.