Şimdi Ara

GMD EKRAN RENKLERİNİN SOLMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GMD YE S4 ROM KURDUGUMDA TUSLARI KILITLEYI ACINCA EKRAN RENKLERİ SOLMA SORUNU ORTAYA CIKIYOR NEDENI NEDIR SİZCE ?

• umutcakir U kullanıcısına yanıt
    Stock romda aynı problem yoksa, kurduğunuz custom rom yeterince optimize edilmemiştir.
  • Hocam Custom rom kaynaklı bir sorun o stock roma geri döndüğünde sorun ortadan kalkacaktır
  • Bazı discoverylerde bu sorun olmuyormus ama aynı s4 rom u kurdugumuz halde
  • sorunu detaylı yazın renk solduktan sonra kalıcım oluyor yoksa sadece tuş kilidini açtıktan sonra renk değişip normale mi dönüyo ?
    mümkünse birde telin ekranını kamera ile çekip ekleyin bakalım derdi neymiş :)
  • Sorun detaylı olarak şu :
    Telefon kapatıp yenıden acınca tusları kılıtleyene kadar renk solması yok fakat tusları kılıtleyınce asla bı daha eskı canlı halıne gerı donmuyor renkler ancak yenden baslatıp tsları kılıtmeyınce renkler canlı kalıyor.
  • sanırım discoverynin farklı partilerinde olan bi sorun buda cihazlara göre değişiklik gösteriyo dün mesajımı yazdıktan sonra 5 tane rom denedim hiç birinde olmadı ne renklerde solma nede Durum çubuğunun olduğu yerde iz kalması vs garip bi şey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kamerada yeşil ekran sorunu!
    11 yıl önce açıldı
    Ekran kararma sorunu?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi çözüm olsa cok ıyı olacak
  • bende s4 rom kullanıyorum ama solma falan farketmedim
  • Aynı sorun bende de var custom rom kurmak istiyorum ama bu sorun can sıkıcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telpa bizim haberimiz olmadan
    Her gettirtilen partide donanım olarak birbirine çok benzeyen ama farklı farklı ürünler kullanıyor izlenimi olmaya başladı bende
    ve bu farklılıkları ürün ambalajlarında belirtmiyorlar.

Bunu bir şekilde ıspatlarlarsa başları kesin büyük belaya girecek iş hukuki yollara yansırsa ellerinden ithalat izinleri dahi alınır,
    Forumdaki Avukat arkadaşlar daha iyi bilirler yanlışsam düzeltsinler
  • ilk partilerde yok bu sorun diye biliyorum daha bugüne kadar xperia rom dahil hiç bir romda solma-sararma-pembeleşme-bulutlanma vs gibi hiç bir problemle karşılaşmadım Miui rom kullanıyorum şuanda ve renkler acayip canlı geçmenizi öneririm yada biraz bekleyin stock roma dönün güncelleme gelecek nasıl olsa onda sorun yaşamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

Aynı sorun bende de var custom rom kurmak istiyorum ama bu sorun can sıkıcı

Ekran solması sorunu çözüldü. Aşağıdaki konuda çözümü mevcut ;)

http://forum.donanimhaber.com/m_85312801/f_//tm.htm#85318944

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TacoNikky -- 21 Aralık 2013; 1:22:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.