Şimdi Ara

GMD Elite'i beklemeli miyim? Nexus 5'i almalı mıyım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Peki 18 ay sonra da stabil kalabilecek mi sizce G2 ya da Nexus 5? Kasma yaparsa o/c yapmayı düşünür müsünüz? Yapılırsa gözle görülür verim alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cengineering

Bilgi için teşekkür ederim.

Peki 18 ay sonra da stabil kalabilecek mi sizce G2 ya da Nexus 5? Kasma yaparsa o/c yapmayı düşünür müsünüz? Yapılırsa gözle görülür verim alınır mı?

Şu anda bile G2 yi oc li kullanan var. 2.5 Ghz saat hızına kadar çıkabiliyor. 3 sene rahat götürür kanaatindeyim. Kasma yaparsa oc yapmam, çünkü saat hızı gayet yeterli. Rom atarım vs. Zaten Android güncellendikçe stabilleşiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım. Hala kararsızım bu versusta. Geleceği de göremiyoruz ki emin olalım :)
  • quote:

Anladım. Hala kararsızım bu versusta. Geleceği de göremiyoruz ki emin olalım :)

Fakat şunu söylemeliyim desire z den sonra sizi tüm telefonlar memnun edecektir.

• Orası kesinlikle öyle şu an telefonu sadece iletişim için kullanıyorum. Parasını alsam da kurtulsam :)
  • quote:

Hocam haklısınız fakat uzun vadede düşününce biraz tereddüt ettiriyor GM. İlk mesajımda da bahsettiğim gibi aldığım telefonun beni 4 yıl civarı götürmesini isterim. Güncelleme bittikten sonra custom romlarla takip edebilirim diye düşünüyorum. En önemli kriterim "ömür."

Peki nasıl bir kullanıcısınız? Hardcore işler yapabiliyor musunuz Discovery ile? Ve ürünün sağlamlığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hocam uzun ömürlü olsun istiyorsaniz iphone yada wp almanizi tavsiye ederim android ise belli bi yere kadar güncellenebiliyor ben pek fazla oyun oynamıyorum ancak oyun testleri mevcut internette bir çok oyun akıcı bir şekilde oynanabiliyor malzeme kalitesi olarak s3 ile karşılaştırcak olursak eksik kalır bir yönü yok yazılım olarakta s3ten daha akıcı kasma donma yok bu ay içerisinde ise 4.güncellemesini alıcak.

• Hocam 4 aydır GM kullanıyorum.Bunu bütün samimiyetimle söylüyorum GM kullanmayan şahıslar bu cihazı kötülüyor.Yağ gibi akıyor telefon yani 2000 TL verip de o cihazların yaptığı bu cihazın yapamadığı hiçbir şey yok..Elektronik şans işidir.Şikayetvar sitesine girip bir 5 dk nızı ayırın her marka cihaz da problem yaşayan arkadaşlarımız mevcut.

Benim bir kazancım yok bu konu da sadece şahsi fikrim Elite bekleyin.
  • Kesinlikle ELİTE

Elite'in Güzel İşlemcisi Hızlı Ekran Kartı Var Ve Note 3 İle Neredese Kafa Tutuyor İşlemcileri
    Sürümü İse Şu Anda 4.2 Olarak Çıkacak Ama Yakın Zamanda 4.3 , 4.4 (Kit Kat) Belkide 4,5......... Gibide Çıkabilir Bütün Videolarda Bütün Sitelerde Yazıyor
    Çıkacağı Zaman Şubatın Sonu Yani Mart Ayı Gibi Olucak Diye Söyleniyor

Sabırlıysan: ELİTE
    Sabırsızsan: G2
  • Al işte G2 hocam tasarımı güzel nexus tan.O arkasındaki tuşlar falan , bambaşka telefon ya .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ben de öyle biliyorum. Sonuçta tüm donanım özellikleri aynı ve N5'in stock romunda ekstra, gereksiz uygulamalar yok. Daha iyi bir performans sunmaz mı?

Onla alakası yok hocam.Optimizeye bağlı :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 920
  • Nexus 5 uygulama açılış oyun ve güncelleme olarak daha ilerde g2 den. Ekranı da daha parlak ama bu kontrastı etkiliyor. G2 nin artısî kamera ve batarya ama g2 kitkat ten sonra güncelleme alır mı belli değil.

• bende nexua 5 kullanıcısıyım ve açıkçası bu güne kadar kullandigim telefonlar arasında en performanslısın. şuan android 4.4.4 var pil rahat 1 gün gidiyor.ama alicaklara ve kullananlara bir tavsiye cihazi kilifsiz kullanmayin dokunmatik paneli nexus 4 ten daha yakın ekrana bu yüzden inanmazsiniz ekran fazla kasilip kirilabilir bunun dişinda mükemmel diyebilirim.
     GMD Elite'i beklemeli miyim? Nexus 5'i almalı mıyım?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.