Şimdi Ara

GMG Garage Bakarmısın (ARAÇ KAPLAMA ) ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben daha önce metalik siyah aracıma parlak siyah renkte kaput kaplaması yaptırmıştım (kaput harita gibiydi)uzaktan bakınca anlaşılmıyor yapıldığı dokunmadığın sürece orjnal boya ile aynı duruyor şimdi sorum şu...tavan hariç bütün aracı parlak siyah yapsam ilerde solma açma yırtılma yaparmı...fırça ile yıkayınca fırça izi çıkartırmı....sağlıklı olurmu....tamponların alt kısımlarına kadar kaplayınca kalkma yaparmı....(plastik aksam için diyorum)fiberglass arka kabine uygun malzeme varmı...kabini hatasız kaplaya bilirmisiniz..... bilgi verirseniz sizden fiyat alırım....

bu konuda başka bilgisi olan arkadaşlarında yorumlarını bekliyorum....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darktreys -- 20 Ekim 2010; 18:14:50 >

• Merhabalar, Özel mesaj atsanız daha iyi olurdu :)

Fırçayla yıkayınca fırça izi çıkması muhtemel, o yüzden süngerle yıkanmasını tavsiye ediyoruz. Tamponlar atma yapmıyor fakat özel mesajdan attığım numarayı arayarak detaylı bilgi ve fiyat alabilirsiniz :) tam bilgim yok plastik bölgenin atıp atmadığı hakkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lorenadesign -- 20 Ekim 2010; 19:04:12 >
  • tamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darktreys -- 20 Ekim 2010; 20:12:46 >
  • madem böle bir baslık açıldı benimde bir sorum olacak.

aracımız kaplamadan sonra cizildi diyelim, birinin kapısı çarptı veya bi cocuk bisikletini sürttü vs. kaplama zarar gordu kısacası..

lokal olarak o kaplama duzeltilebiliyormu ? ayrıca ben kaplamayı sizde yaptırdım ama istanbulda oldugum için cizilen kaplamayı tekrar size gelerek duzettirme şansım yok. burdaki herhangi bi araç kaplamacıda aynı rengi tutturarak duzeltme imkanım nedir?

gerci cok mu teknik sorular oldu bilmiyorum ama merak ediyorum bunları
  • Lokal olarak kaplama düzeltilmez, Direk kaplama değiştirilebilir (Yani kapıdaki folyo çizilmişse, orası sökülüp tekrar kaplanır)

Oradaki kaplama yapan firmalarda aynı rengi tutturmanız rengin solmasıyla alakalı, (Uzun vadede rengin az da olsa açılması olarak)
    Aynı renkte folyo bulabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.