Bildirim
GNÇ Çatlat Hediyeni Kap Kampanyası (10. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
6 aydır 3 saatlik 1gb internet geliyor. Yeter artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakalım. Speedtest yapıp bitir ben öyle yapıyorum bazen.
Bundan düzgün bir şey çıkarabilenlerin sayısı 1/10 sanırım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Düzgün hediye çıkması için yeni müşteri olmak lazım ya da turkcell’in az kullanıldığı bir bölge. (Gözlemlerim bu şekilde) Olayın şans ile alakası yok yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud__Strife -- 29 Mayıs 2020; 1:50:12 >
Güncellemeler ve hız testi yapıyorum sadece. Haftalık verse şaşıracağım.
Az kullanıldığı bölge var mı ki?
Her uygulamanın hediyesinin tarzı var. GNÇ Yumurta'dan fazla birşey beklemeyin. 3 saatlik verince ben seviniyorum 1 saatlik vermedi diye. Turkcell böyledir,birçok yerden internet verir ama böyle saatlik çoğu. En çok internete takıldığın saatlere denk getirip çatlatacaksın. Keşke sürekli 1 günlük 1GB çıksa.
Haftalık internet için Goller Cepte kaldı.
Tt kullandım onda da sürekli dakika veriyordu. Şansımdan mıdır nedir.
-
Bana her hafta 2 gb salla kazan geliyorquote:
Orijinalden alıntı: OkumadanAlma
Her uygulamanın hediyesinin tarzı var. GNÇ Yumurta'dan fazla birşey beklemeyin. 3 saatlik verince ben seviniyorum 1 saatlik vermedi diye. Turkcell böyledir,birçok yerden internet verir ama böyle saatlik çoğu. En çok internete takıldığın saatlere denk getirip çatlatacaksın. Keşke sürekli 1 günlük 1GB çıksa.
Haftalık internet için Goller Cepte kaldı.
2 gün de saatlik çatlat baya iş görüyor
Dandik TT ve VD dakika hediyesinden iyidir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
GNC Catlat Hediyeni Kap Kampanyasi'ndan kazandigin 3 saat boyunca yurt icinde kullanabilecegin 1 GB hattina yuklendi. Paketini 19.07.2020 20:50 tarihine kadar kullanabilirsin. B002
23 mayıs 2021’e kadar böyle devam edecek herhalde.
Bak 2 yıldır çatlatıyorum toplasan 1-2 hafta çatlatmamışımdır
Hep 3 saatlik 1GB geliyor
-
Eskiden çatlat günlerimde 12 saate bir çatlattığım uygulama örnek Cuma günü gece 01.00 da yapınca aynı gün 13:00 dan sonra bir hakkım daha olması diğer gün ise yine aynı şekilde 02:00 da çatlattıktan sonra 14:00 dan sonra bir hak daha olması ne güzel Bugları kapıyor TR
O bug geçen sene kapandı hocam yinede iyi dayandı bende 1 yıl kadar faydalanmıştım her güzel şeyin bi sonu oluyor maalesef.
Kampanya detaylarında internet hediyeleri arasında aylık ve haftalık hediyeler bulunuyor fakat turkcell sistemi saatlik hediyeler üzerine ayarlamış. Bi zamanlar yeni geçenlere aylık gb verirdi ama son zamanlarda herkese bu hediyelerden biri geliyor başka birşey çıktığını görmedim.
Ücretsiz 3 saatlik 1 gb
Ücretsiz 12 saatlik 1 gb
1 tl'ye 24 saatlik 1 gb
Evet aynen öyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X