Bildirim
GNÇ Çatlat Hediyeni Kap Kampanyası (9. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Spigen U100 Universal Metal Kick Stand Tüm Cihazlarla Uyumlu (Video ve Oyun Ayağı) Black - 000EM20860 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01LW6NN8T
5 sa. önce paylaşıldı
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
15 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
GNC Catlat Hediyeni Kap Kampanyasi'ndan kazandigin yurt icinde kullanabilecegin aylik 1 GB hattina yuklendi. Paketini 12.09.2019 10:41 tarihine kadar kullanabilirsin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
abime de aylık 1gb verdi, yeni gelene veriyor hakkaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yeni değilim. Fakat haftalık 1 GB verdi geçen pazar.
Yeni geçen faturalılara 1 ay boyunca her çatlatmada aylık 5 gb (totalde 40 gb), yeni geçen faturasızlarada 1 ay boyunca her çatlatmada aylık 1 gb (totalde 8 gb) veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aylık 5 gb ve aylık 1 gb hediyeleri yeni geçenlere çıkıyor. Haftalık 1 gb mevcut müşteriye çıkabiliyor geçtiğimiz aylarda 3 hattıma farklı zamanlarda haftalık 1 gb çıkmıştı bunun devamlılığı olmadı o gün bugündür hep 1 saatlik 1 gb yada 3 saatlik 1 gb geliyor. Sanırım farklı zamanlarda herkese bikez haftalık 1 gb veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asabi -- 14 Ağustos 2019; 11:29:22 >
Bende bugün faturalıya geçtim. Bakalım ne olacak hocam? Pazar günü sizi haberdar ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 14 Ağustos 2019; 19:28:27 >
Faturalıya geçenlere 5gb internet veriyorlar demiştiniz. Ama 1TL'ye 1GB geldi yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 18 Ağustos 2019; 10:38:15 >
Diğer operatörlerden taşıma ile turkcell faturalıya geçen abonelere aylık 5 gb çıkıyor. Hali hazırda turkcell faturasızdan turkcell faturalıya geçişte sistem yeni abone olarak görmez git gel yapılması gerekiyor hocam.
Git gel?quote:
Orijinalden alıntı: asabi
Diğer operatörlerden taşıma ile turkcell faturalıya geçen abonelere aylık 5 gb çıkıyor. Hali hazırda turkcell faturasızdan turkcell faturalıya geçişte sistem yeni abone olarak görmez git gel yapılması gerekiyor hocam. -
Git gel yani numara taşıma yapıp hat açılır açılmaz yeniden turkcell'e dönmekten bahsediyorum. Faturalıya 1 boyunca her çatlatmada aylık 5 gb (totalde 40 gb), faturasıza 1 ay boyunca her çatlatmada aylık 1 gb (totalde 8 gb) veriyor.
3 hafta boyunca aylik 1 gb veriyordu, yine her zamanki gibi gece olmasını bekledin çatlatmak için, ve hüsran. 1tlye 1gb net. 24 saat hemde. Millete de aylik 5 geliyor. Şansım olsa zaten kız doğardim
çatlat günü değiştirebiliyor mu -
Uzun zamandır 1 saatlik geliyordu artık 12 saatlik vermeye başladı çatlatta gelişme var.
Yeni hediyeler eklenmiş;
1 Saat İnternet
3 Saat İnternet
6 Saat Internet
12 Saat internet
Günlük 1 GB İnternet
Haftalık 1 GB İnternet
Haftalık 2 GB İnternet
Haftalık 3 GB İnternet
Haftalık 1 GB Youtube
Haftalık 1 GB Instagram
Haftalık 3 GB PUBG
Haftalık 5 GB PUBG & Youtube
Aylık 1 GB İnternet
Aylık 5 GB İnternet
1 TL’ye 1 günlük 1 GB İnternet
2 TL’ye 1 günlük 2 GB İnternet
3 TL’ye 2 günlük 1 GB İnternet
5 TL’ye 2 günlük 2 GB İnternet
9 TL’ye 3 günlük 3 GB İnternet
2018’den beri çatlat ve salla kazan yapıyorum aylık 5-10 gb verdiğini hiç görmedim.
-
bana da hep 1 saat verirdi ilk defa bugün yarım gün verdi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X