Şimdi Ara

GNÇ Fırsat Pro 14 GB 64 TL ve GNÇ Fırsat Süper 10 GB 54 TL guncellendi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
11
Favori
37.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynı kafadayız

Lifebox ve TV+ çok işime yarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz de bip kullanımları hangi paketten dusuyor. Bugun foto yolladim bir ton. Goruntulu konusma yaptim. Kalan hakkim hala 5120mb. 3 gundur 2.6gb internet kullandim dusen sadece 270 mb. Anlayamadim. Bip kullanimlari mi yoksa baska seyler icin mi gitti ana internetten anlayamadim. Bu arada bugun sinop erfelek tarafindaydim. Turkcell yine sorunsuzdu telekom ilk kez gorundu ama 2g olarak vodafone da 2g ve 2gden bozma 4.5gsi ile hizmet veriyodu.
    GNÇ Fırsat Pro 14 GB  64 TL ve GNÇ Fırsat Süper 10 GB 54 TL guncellendi

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Bip'ten bip'e sınırsızdı sanki hocam.

• Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    Bipte kalan hakkinin ekran fotosunu paylasir misin sana zahmet?

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Kullanmıyorum ben epeydir hocam. Bu hediye yarışına kasarken kullandım o kadar.

diğer hattım var taşıma yaparsam 30 TL vergi borçunuz var turkcell olarak o numara dan sizden almak zorun dayız dediler ocakta bir hafta kullandım 1 yıllık verği peşin alınır mı ?
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Evet alınır hocam.

1 kuruş bırakmazlar valla

önceden almıyorlardı ne zaman böyle oldu devlet de para bitmiş galiba şimdi turk telekom gine verği ödüyorum saçmalık değil mi ? bir telefon numarası için 2 defa vergi vermek
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Bundan 2 ay önce falan başlattılar bunu. Operatörlük durum değil, devletimiz sağolsun.

hocam nasıl bir ülkede yaşıyoruz bir zamanlar internetden vergi alınmasın diyorlar tam geçiyorlar
  • Merhabalar arkadaşlar
    Bende tt den geçmeyi planlıyorum perşembe günü
    25 yaş altı değilim. Arkadaşımın yiğeninin tc si ile yapabilirmiyim. Daha önce gnç turkcelle üye olmuş başka numara ile ama şuan gnç turkcell li bir tarife kullanmıyorlar
    Sıkıntı olurmu ?
    Nasıl bir yöntem izlemem gerekir yardımcı olabilirmisiniz yada 18 yaş altı birinin olur mu tc si bu da arkadaşımın kızı olucak.
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    sıkıntı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 13 Ağustos 2019; 23:54:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smart0201

sıkıntı olmaz
    Eywallah hocam bilgilendirme için.
  • Bu paketteki ek 5gb lar aylık mı?

• burock76 kullanıcısına yanıt
    Evet

GNÇ Fırsat Pro 14 GB  64 TL ve GNÇ Fırsat Süper 10 GB 54 TL guncellendi

• Arkadaşlar 2 gün önce bu tarifeye geçmek için turkcell bayine gittim orada çalışan personel bana 7 gece 7 gündüz olduğunu söyledi ve lifecell 65 tl ye 15 gb paketini önerdi bende ona geçtim şimdi gece gündüz ayrımı olmadığını personelin bilgisizliğinden kaynaklı lifecell paketi almış oldum tarifemi değiştirebiliyomuyum bilgisi olan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Akbas

Arkadaşlar 2 gün önce bu tarifeye geçmek için turkcell bayine gittim orada çalışan personel bana 7 gece 7 gündüz olduğunu söyledi ve lifecell 65 tl ye 15 gb paketini önerdi bende ona geçtim şimdi gece gündüz ayrımı olmadığını personelin bilgisizliğinden kaynaklı lifecell paketi almış oldum tarifemi değiştirebiliyomuyum bilgisi olan var mı
    Aynısını bana da söylediler ve lifecell paketi önerdiler sanki hepsi ağız birliği yapmış.ben de ısrarla olmadığını söyleyip paketi aldım.

Geçiş yaparsınız sanırım.

Teşekkürler

ama sadece ilk ayda geçerli sanırım
  • taka61 T kullanıcısına yanıt
    Onu kim diyor?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.