Şimdi Ara

GNÇ Fırsat Pro 14 GB 64 TL ve GNÇ Fırsat Süper 10 GB 54 TL guncellendi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
11
Favori
37.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamamdır, teşekkür ettim.
  • tt'denbu tarifeye nasıl geçeriz yaş 25 üstü için :)
  • taka61 T kullanıcısına yanıt
    Sağdan soldan bir TC bulup hattı taşırken tanımlatıp geçebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jazzalyn kullanıcısına yanıt
    tabi o tclinin taşırken yanımda olması lazım. yada internetten basşvurusam hat teslimi olacağı zaman?
  • taka61 T kullanıcısına yanıt
    İnternetten taşıyarak geçemezsin o şekilde "sanırım".

Bayiiden taşı, yanında olmasına gerek yok.

Yapacağın işlem basit.

Git bayiye taşıma yapmak istiyorum de, tarife soracak sana bunu söylersin. Kimliğini verirsin taşıma işlemini başlatır. Ardına tarifeyi belirlerken TC, isim soyisim ve doğum tarihi verirsin (25 yaş altı kişinin) ve kullanıcı olarak onu tanımlayıp tarifeyi seçer.

Bitti bu kadar

tamamdır teşekkürler bayramdan sonra deneyeceğim :)
    aslında taahhüt cezası olmasa diğer hatlarımda taşırdım
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Main hat olarak taşıdığını kullan, diğerleride çerez olsun. Bigün biyerlerde lazım olur elbet.

Bütçe sorunun yoksa her zaman 3 operatörden de hat sahibi olunmasından yanayım. Bu sayede hiç sıkıntı olmuyor, mutlaka biri iyi oluyor.

Sadece turkcell yeter. Sinop kastamomu karayolu uzerindeki koy. Vodafone 4.5g var ama gidip geliyor. Ozetle ise yaramiyor 😂
    GNÇ Fırsat Pro 14 GB  64 TL ve GNÇ Fırsat Süper 10 GB 54 TL guncellendi

Telekom 2023u bekliyor olabilir o meshur 900mz 3g kapsamasini getirmek icin 😀

• Lifecell 7gb kullanıyorum bu tarife daha uyguna geliyor sanırım 7 gün kalmıştı tarifenin yenilenmesine şimdi faturalı olduğundan belli başlı geçme günleri olduğundan sizce ne zaman geçmeliyim bu tarifeye?? Ayrıca haydi gel 2gb ve ile özel hediyeleri alabiliyor muyuz bu paketlerde alamıyorsak çok da fark olmuyor yalandan 4 TL vermeyelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jegande -- 11 Ağustos 2019; 23:16:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • trtunski T kullanıcısına yanıt
    Sen çok fazla geziyorsun abi ya, kırsallardan çok bilgi veriyorsun. Sen böyle bilgiler paylastıkça ben Turkcell'e daha çok sempati duyuyorum, fiyatlarına hak veriyorum. Ben sürekli şehiriçindeyim, ana hat olarak Turkcell kullandığım için pek sorun etmiyorum. Ha benim yerimde başkası olsa Turkcell'de diretmez TT'de iş görür Vodafone'da.. Ben hizmet fiyat kullanıcısıyım.

Vodafone'u pek takmıyorum, iyiden iyiye unuttum. Ama TT biraz sempatim olmasına rağmen hala band 7 bile kullanmayışına kızıyorum. Doğru düzgün band 7 görmedim.

• Turkcell’e yeni numaramı taşıyorum bu Bu tarifeye üye oldum fizy de kullanılmak üzere 5 GB internet hediye ettiğini ifade ediyor ancak benim bunu kullanabilmem için ekstra Fizye para ödememe gerek var mı
  • anorexia A kullanıcısına yanıt
    Standart üyelik veriliyor, birçok (popüler olan) şarkının 30 saniyelik versiyonlarını dinleyebiliyorsun ve 5GB'tan gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 12 Ağustos 2019; 0:23:19 >
    hocam bu Sürpriz Nokta Kampanyası nokta yerleri yenileniyor

Sürpriz Nokta dan 100 gb hediye almıştım geçen yıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 12 Ağustos 2019; 2:15:27 >
    Valla ona bakmıyorum epeydir, geçen yol üzeri vardı onu aldım 2GB günlük verdi.

En son ne zaman yenilenmişti ki? Yılbaşındaydı herhalde

hocam pokemon gibi aradım hep 5 GB aylık 10 GB aylık verdi en kötü paycell 50 tl verdi

Geçen sene 30 hak vardı ya ne güzeldi

şimdi 3 defa gunde
    Sinop gerze ilce merkezi turkcell band 7 kullaniyor cogu zaaman. Karadeniz bolgesinde cok geri durumda telekom. Cok yatirim yapmasi lazim. Bir onceki ekledigim fotoda koyde turkcell 2g 3g 4.5g hizmeti veriyor. Telekom daha 2g yok. Yillardir yaziyoruz ama sallamiyolar. Koyde otoban ustunde. O yuzden turkcellden vazgecemiyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trtunski -- 12 Ağustos 2019; 8:45:28 >
  • trtunski T kullanıcısına yanıt
    E otobana yakınsa meşhur 900 3g ile kapsanmış olması gerekmezmi?

Şehirlerarası yolları 900 3g ile kapsadı tt diye bas bas bağıriyorlar merak ettim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.