arkadaşlar gnçtrkcll sen hayal et com da bedava konuşma kazanan varmı ve kazanan listesi neden gnçtrkcll sitesinde duyrulmuyor tşekürler
19 Ağustos'da açıklanacaktı yanlış hatırlamıyorsam
13 temmuz- 5 ağustos dönemi hediyelerin çekilişi 11 ağustos ta yapılacak. 13 ağustosta akşam gazetesinde, 14 ağustosta siteden duyurulacaktır yazıyor hatılım koşullarında :)
Geçen gün 10 kontör istiyorsanız 2 saat içinde evet diye mesaj gönderin mi ne, öyle birşey geldi. Mesaj geldiğinde uyuyor olduğum için kaçırmıştım 10 kontörü.
quote:
Orjinalden alıntı: baykagan
Geçen gün 10 kontör istiyorsanız 2 saat içinde evet diye mesaj gönderin mi ne, öyle birşey geldi. Mesaj geldiğinde uyuyor olduğum için kaçırmıştım 10 kontörü.
Geçmiş olsun, gelecek sefere artık inşallah. Bana öyle bişey gelmedi, sizin tarifeniz nedir acaba?
Turkcell coşmuş nasılsa, yine gönderirler.
arkadaslar banada geldi o mesaj 10 kontur kazanmak icin bu mesaja iki saat icinde evet yazarak cevapla diye bende hemen evet diye cevap gönderdim 10 konturum yuklendi insallah sizede mesaj tekrar gelir
kontör kuşu 10 kontör veriyor ama onu 20 kontör olarak sayın. süpriz 10 kontör geliyor ne de olsa süprizlerin devamını bekleriz
quote:
Orjinalden alıntı: By Kuseyrii
quote:
Orjinalden alıntı: baykagan
Geçmiş olsun, gelecek sefere artık inşallah. Bana öyle bişey gelmedi, sizin tarifeniz nedir acaba?
Turkcell coşmuş nasılsa, yine gönderirler.
Kampuscell'liyim ama, onla bir alakası yok diye biliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme