Şimdi Ara

gnçtrkcll sen hayal et com hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar gnçtrkcll sen hayal et com da bedava konuşma kazanan varmı ve kazanan listesi neden gnçtrkcll sitesinde duyrulmuyor tşekürler

• 19 Ağustos'da açıklanacaktı yanlış hatırlamıyorsam
  • 13 temmuz- 5 ağustos dönemi hediyelerin çekilişi 11 ağustos ta yapılacak. 13 ağustosta akşam gazetesinde, 14 ağustosta siteden duyurulacaktır yazıyor hatılım koşullarında :)
  • arkadaslar teşekkürler
  • bende öğrenmiş oldum sağolun
  • Ya o kampanya iğrenç bi şey koydolamadım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

Ya o kampanya iğrenç bi şey koydolamadım .

klüp şifresi olmayan oy kullanamıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen gün 10 kontör istiyorsanız 2 saat içinde evet diye mesaj gönderin mi ne, öyle birşey geldi. Mesaj geldiğinde uyuyor olduğum için kaçırmıştım 10 kontörü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baykagan

Geçen gün 10 kontör istiyorsanız 2 saat içinde evet diye mesaj gönderin mi ne, öyle birşey geldi. Mesaj geldiğinde uyuyor olduğum için kaçırmıştım 10 kontörü.

Geçmiş olsun, gelecek sefere artık inşallah. Bana öyle bişey gelmedi, sizin tarifeniz nedir acaba?

Turkcell coşmuş nasılsa, yine gönderirler.
  • arkadaslar banada geldi o mesaj 10 kontur kazanmak icin bu mesaja iki saat icinde evet yazarak cevapla diye bende hemen evet diye cevap gönderdim 10 konturum yuklendi insallah sizede mesaj tekrar gelir
  • kontör kuşu 10 kontör veriyor ama onu 20 kontör olarak sayın. süpriz 10 kontör geliyor ne de olsa
    süprizlerin devamını bekleriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: By Kuseyrii

quote:

Orjinalden alıntı: baykagan

Geçen gün 10 kontör istiyorsanız 2 saat içinde evet diye mesaj gönderin mi ne, öyle birşey geldi. Mesaj geldiğinde uyuyor olduğum için kaçırmıştım 10 kontörü.

Geçmiş olsun, gelecek sefere artık inşallah. Bana öyle bişey gelmedi, sizin tarifeniz nedir acaba?

Turkcell coşmuş nasılsa, yine gönderirler.

Kampuscell'liyim ama, onla bir alakası yok diye biliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.