Arkadaşlar tmm türklerde çok iyi charlar varda en azından her kezde 3 tane fln sosun vardır inş. rev6 dan bakmadım ama sağlamsınızdır herelde =) nolrusa olsun simpysimple karşınıza çıkarsa uluslararası turnuvarda onu kmse yatıramaz sadece sosun lu eu charlardan bekliyorum onu yatırma başarısını warlock/dager zorda olsa 6 +6+7 sosun seti +7 kalkanı +10 swordu geçebilir
quote:
Orjinalden alıntı: fenerberk
Arkadaşlar tmm türklerde çok iyi charlar varda en azından her kezde 3 tane fln sosun vardır inş. rev6 dan bakmadım ama sağlamsınızdır herelde =) nolrusa olsun simpysimple karşınıza çıkarsa uluslararası turnuvarda onu kmse yatıramaz sadece sosun lu eu charlardan bekliyorum onu yatırma başarısını warlock/dager zorda olsa 6 +6+7 sosun seti +7 kalkanı +10 swordu geçebilir
Herkese skilleri harcanmamış ve str/inti verilmemiş 81 lwl char ve npc den8degree item alabilecek kadar da para veriliyor. istediğin gibi yapılandırıyorsun, turnuvada eu yok, cavede şansına ne item düşerse artık(yüzlerce sun düşüyor), iyi oynayan kazanır
anatolia
quote:
Orjinalden alıntı: PanadoL
anatolia
2 kişi çizik yedi, Pit0N'u sadece 4 gün susturmuşlar 4 gün mühim değil Öbür arkadaş noldu acaba inş. ömrü billah susturulmuştur
Katılacak arkalardaşlara bol şans:) aegeden saytan avcısı katılıo ^^ bakalım ne yapacak turnuvada
allah yardımcıları olsun
Bu arada 1 tane de hemşehrim varmış DeathSoul sanada başarılar :D
5 senede bir olduğu kötü :'( bilseydim katılırdım pf
İlhan abi buraya yumruk havaya.
bende kazanmışım. aslardan biri turnuvaya gelemeyecegi için. yedeklerde ilk sıradaydım. şimdi katılmam garanti oldu. iyi olan kazansın. yarın taksimde görüşürüz ^^
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
UNDEAD_GiRL ve _rush_ eldorado , __OSMANLILAr ( bizim guildde ) bu oyunda gerçekten tecrübeliler yıllardır oynuyorlar.. onlara kefilim !!
turnuva yeri inş. kadıköy falan olurda gider izleriz
katılacak abilerime başarılar diliyorm.
guildden çıkmışlar ama :S turnuva nedeneyile sanırm
turnuva japonyada yapılacak
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
quote:
Orjinalden alıntı: _aNaToLia_
Hafta sonu istanbuldayım aksilik çıkmasa (iş), istanbuldaki forum arkadaşlarıma duyurulur
İlhan seninle bir Kadıköy yapalım mı ?
Abi başıma gelenleri biliyorsun azdırma bizimkileri cumartesi laptop aldırıyorm zaten vazgeçerler valla
zaten 2.800 lira vermek koyacak baya bi onlara
Turnuva Elit World de yapılacak arkadaşlar..
Oyuncuları krallar gibi karşılıyoruz gorduğunuz gibi :) hicbir masraftan kacınmadık :D türk oyuncusuna yakışan da bu.
Oylamadan süphe eden yorumların aksine katılan oyuncuların sağlam oyuncu olduğunu sizlerden duymak cok guzel...
ve biri acil Turkey_Power a ulaşsın ve bize ulaşmasını soylesin!!!!! Bİr tek o kaldı ulaşamadığımız
quote:
Orjinalden alıntı: GameSultan
Turnuva Elit World de yapılacak arkadaşlar..
Oyuncuları krallar gibi karşılıyoruz gorduğunuz gibi :) hicbir masraftan kacınmadık :D türk oyuncusuna yakışan da bu.
Oylamadan süphe eden yorumların aksine katılan oyuncuların sağlam oyuncu olduğunu sizlerden duymak cok guzel...
ve biri acil Turkey_Power a ulaşsın ve bize ulaşmasını soylesin!!!!! Bİr tek o kaldı ulaşamadığımız
hey yarabbim ya 7-24 full online adam online değil.. yan çarı vardı ulaşmaya çalışıyoruz
Yan çarına pm attım cevap gelmedi hala
CEVAP GELDİİİİİİ KONUŞUYORM !!!! BEKLEYİN LÜTFEN
TurkeY_PoweR a hemen ulaşıyorum..
Murat abi gamesultanla görüşmüş, yerine adam almışlar bile..
ama üzülmediğini söyledi. çünkü ch çarları kullanamıyormuş..