Şimdi Ara

GNGWC 2009 DAKİ YORUMLARA CEVAP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle hakan abi beni tanır saol abi desteğin için yaw örnek thepowerlevel.com gidin sorun turkiyeden kemal sizle arası nasıl ona 5 b ye kadar veresiye gold veriyomusunuz vermiyomusunuz hodri meydan botsmall.com gidin sorun kemalin size 700 usd borcu var mıdır yokmudur siz galiba beni 10 k pls le karsılastırdınız ben burda yaparım diyorum basda dedik yurt dısında yetiştim turkcem o kadar iyi degil olmustuır vehbi koç fehmi koç siz anladınız ya olay burda

ve siz gamesultanın oylamayı eleştirdiniz şimdi gamesultan temiz ben mi
    batıgım gamesultan sirketinden gidin sorun aylık en az 5000 ytl silk alıyodum ben boyle calıstıgım sirketi ben mi savunmam lazım siz mi :) ben babam olsa yanlısa goz yummam hakkımı yedirtmem şimdi siz inada bindirceksiniz bana e pin bayiliği aldırcaksınız :) sonra turnuvayı gercekten duzenliyecem sonra beni de soksana falan yapıcaksınız atmıyorum gercekten de yaparım ama yurt dısı baglantılı calısmam yasak benim 5 sene kadar kaldı 2 sene ancak 15 gunlugune yurt dısında kalabilirm bilmeden tanımadan cocukca yorum yapman

ben gamesultan daha iyi yaparım diyom siz avukat olmussunuz madem bu kadar iyi aranız arayın soyleyin boyle bir iddacı var cevap versinler

hani nerde ?

ben soyluyeyim cunku cevapları yok yok ilk di işde bilmiyoz hatalarımız olduysa af ola :)

oldu biz gamesultan dan daha buyuguz ki olur boyle seyler her genc kızın basına gelir mi diyecez siz anlasılan bu kadar basıyo :)

veya verdikleri g bonus silkleri size yatti adamlar donus paranızı bile vermediler :)

otelde kacak gibi girişde kapora aldılar yok mini bardan bir sey yer içersin falan diye :d

ben anlasılan ne kadar gozunuzu acmak istesem de sizin gozunuz kör olmus

ve hala soyluyorum ben knight oynamadım onun hakkında turnuva yaparım diyemem

ama sro da yaparım gelin size pc gostereyim 20 carı aynı aynatta lagsız oynatmazsam (tek pc de) ben de siz ne derseni oyum bu 20 den de fazla ya cıkar

siz koyun olun çoban arayın ben ise size çoban olun diyorum koyunluktan cıkın artık

YA BİLDİĞİN İŞİ YAPICAKSIN YADA YAPTIGIN İŞİ BİLİCEKSİN

• Hala ayni telden yaziyorsun ...
    Bir onceki baslikta da soylemistim, senin yapmaman icin engel olan yok, elbette JoyMax kazandigi paraya bakar ... Sende anlasmani yapar, bayiligini alir, basvurur, anlasir 2009 u yapabilirsin ... ama bunu burada iddia etmen anlamsiz ...
    Ben ne oylamaya katildim, ne de izlemeye gittim, zaten zaman da bulamazdim ama oylama sistemi bastan faullu idi ... ben cikip ona buna, bana oy verin diye yalvararak bir turnuvaya katilabileceksem, hic katilmam daha iyi ...
    Velhasil katilanlarin soyledigine gore aksakliklar olmus, haksizlikta olmus olabilir, bunlar hakkinda sikayette, elestiride de bulunabilirsiniz, yasadiklarinizi anlatadabilirsiniz ama bu elestiriyi "ben daha iyisini yaparim, 1 Gb ekran karti takarim, raminde suyundan bol koyarim" seklinde yapmak garip ... Ha gercekten niyetiniz varsa daha iyisini yapmaya "hodri meydan" deme yeri burasi degil ...
  • Sen iyice ucmussun gene. Kac gundur hep ayni name. Gecen baslikta da ayniydi, aynen devam ediyo.

Sen koskoca Vehbi Koc'la Fehmi Koc'u karistir, sonra yurt disinda yetistim gibi abuk subuk bir bahane ver olacak is degil. Gazoz kapagi turnuvasi yaparsin sen bu kafayla seneye artik. Bu hataninda hiiiiiiic yurt disinda yetismekle alakasiyok. Turkce'nin kotu olmasiyla da alakali degil. Sadece, kendin bilmedigin birseyi ornek vermeye calismissin. Yani kanitlarini asli astari olmayan bir hikayeye dayandirmissin gibi.

Kisaca soyluyorum tekrardan, bu kadar izzet ikram sayfalar dolusu yazi yazip, boylesine ciddi anlamda yapilmis bir organizasyon hakkinda bu kadar olumsuz yazi yazmak, sadece yenilgiyi hazmedemeyenlerin yaptigi bir istir. Dikkat ediyosan yenilen futbol takimlari da ayni senin yaptigin gibi, saha cok kotuydu, hava sartlari kotuydu, hakemler bizi yakti gibi yorumlar yapar durur. Yenmeyi bildigin gibi yenilmeyi de hazmedecen arkadasim, yoksa gereksiz spekulasyonlara girip kendini kucuk dusurme derim ben.

5000YTL lik silk aliyosan gercekten, sanirim gelir kapini kapatmak istemezsin. Ancak yenilginden dolayi GS ye faturayi kesip onlara kin duyarsan yenilgiden dolayi, sanirim senin onlari savunmani kimse beklemez. Ben yapicam ben yapicam diyip duruyosun turnuvayi da Joymax'in senin varligindan haber oldugu mechul. Tavsan daga kusmus, dagin haberi bile olmamis.

Bu ilk organizasyondu hatalar olmustur. GS'de bunun farkindadir. Ancak onlari bu tur saldirilarla kusturup, online oyun sektorune ne diye sekte vurmaya calisiyorsun ki. Sonucta onlar olmasa turnuvada olmazdi. Sende orada olamazdin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.