Arkadaşlar dün Dungeon'dan aldığım ve bayadır beklettiğim bir Quest için Gnomeregan'a girdim. İlk 1-2 görevi hallettikten sonra Gnome abilerimizden birisi bir görev verdi. Gnomeregan'ın dibine kadar bir çok yaratığı geçerek indim ki bu yaratıklar 26-27 lvl falan olmasına rağmen öldürmek gerçekten hiç kolay olmuyor. Son aşamada büyük bir yaratık var adını şimdi hatırlamıyorum eve gidince bakar yazarım. Bu yaratığı öldürürken kullanmak üzere olduğunu sandığım bir çanta verdiler ama nerede nasıl kullanmam gerektiğini anlamadım. Daha önce başına gelmiş olan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
bir alt kata kısayoldan atlamak için onlar. bossu kesiyosun. cantayi alıyosun. atlıyosun. havadayken çantaya basıyosun parasut açılıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Kyle Butler
bir alt kata kısayoldan atlamak için onlar. bossu kesiyosun. cantayi alıyosun. atlıyosun. havadayken çantaya basıyosun parasut açılıyor.
Boss'u kesemiyorum ki. Ben de 40 lvl Hunter var. Raptor Pet var. Tek başına ikimizi de harcıyor. Foreing Death yapıyorum 2 dakka vurmayı bırakıyorum canı geri doluyor illetin.
quote:
Orijinalden alıntı: vuskas
quote:
Orijinalden alıntı: Kyle Butler
Boss'u kesemiyorum ki. Ben de 40 lvl Hunter var. Raptor Pet var. Tek başına ikimizi de harcıyor. Foreing Death yapıyorum 2 dakka vurmayı bırakıyorum canı geri doluyor illetin.
Alıntıları Göster
questi youtube a yazıp nasıl yapacağını öğrenebilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: x264
questi youtube a yazıp nasıl yapacağını öğrenebilirsin
Alıntıları Göster
Orası dungeon beyefendi. Dungeonlara I ya basarak girebilirsin. Tek başına tabii ki yapamazsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Hünerli
Orası dungeon beyefendi. Dungeonlara I ya basarak girebilirsin. Tek başına tabii ki yapamazsın.
Adam yokki girip 1-2 Quest yaptım aşağılar berbat zaten 2 adım atıp gözünü mezarlıkta açıyosun :D
quote:
quote:
Adam yokki girip 1-2 Quest yaptım aşağılar berbat zaten 2 adım atıp gözünü mezarlıkta açıyosun :D
Alıntıları Göster
Dungeon finder kullanacaksın. Level 40'ta Gnomeregan sololamayı bekleme.
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
Valla Boss'un yanına kadar kese kese iniyorum ama Boss ölmüyor.. Hatta gıdıklanıyor muhtemelen sadece
quote:
quote:
Valla Boss'un yanına kadar kese kese iniyorum ama Boss ölmüyor.. Hatta gıdıklanıyor muhtemelen sadece
Alıntıları Göster
40 levelda orada yapacağın solodan hayır da bekleme(Eğer yapabilirsen) Eğer merak edersen daha sonraları deneyebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Nuke General
40 levelda orada yapacağın solodan hayır da bekleme(Eğer yapabilirsen) Eğer merak edersen daha sonraları deneyebilirsin.
Alıntıları Göster
Aklıma ilk dungeon deneyimimiz geldi.
sene 2005 , ally olarak scarlet monasterye kadar westfalldan yüzerek (!) ( çünkü başka yol bilmiyorduk evet =D ) gidip orada dandun girişip defalarca wipe yedik. Tank heal dps nedir bilmezdik. Herkes DPS ti
quote:
Orijinalden alıntı: Deniztns
sene 2005 , ally olarak scarlet monasterye kadar westfalldan yüzerek (!) ( çünkü başka yol bilmiyorduk evet =D ) gidip orada dandun girişip defalarca wipe yedik. Tank heal dps nedir bilmezdik. Herkes DPS ti
Biz de ilk Deadmines yapmıştık, meeting stone bilmeden toplandık 5 kişi girişe. Herkes çatur çutur normal dalıyor ne tank var ne heal wipe üstüne wipe.
quote:
quote:
Biz de ilk Deadmines yapmıştık, meeting stone bilmeden toplandık 5 kişi girişe. Herkes çatur çutur normal dalıyor ne tank var ne heal wipe üstüne wipe.
Westfallda "LF someone for Deadmines" diye bağırırdık bütün gün arkadaşımla sonra healer tank falan olmadan yardırırdık. Çok özledim ama
quote:
Orijinalden alıntı: Asterix
quote:
quote:
Westfallda "LF someone for Deadmines" diye bağırırdık bütün gün arkadaşımla sonra healer tank falan olmadan yardırırdık. Çok özledim ama
Alıntıları Göster
Oldschoollar, içimizi yakmayın :D
quote:
Muhaha çok iyiydi bu
quote:
:D:D:D:D git bi köşede öl
quote:
Orijinalden alıntı: Nadidas
quote:
Ben bu mesajı anlamadığım için cevap vermedim..
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nadidas
quote:
Ben bu mesajı anlamadığım için cevap vermedim..
Alıntıları Göster
ahh ahh yeni nesil dungeonları sololuyor artık. nerde o 15 kisi UBRS yapıpda 1 mavi item için biryerimizi yırrtıgımız günler. neydi ordan düsen mavi kılıç setinin adı? ha birde son bosstan 2 crit veren trinket düserdi. wooooaww 2 crit veriyorrr.. ulen ne wipelar yerdik ya. rogue sap vurunca invisi bozulurdu
5 kişi wailing caverni bitiremezdik simdi millet gnomereganı sololuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: druen
ahh ahh yeni nesil dungeonları sololuyor artık. nerde o 15 kisi UBRS yapıpda 1 mavi item için biryerimizi yırrtıgımız günler. neydi ordan düsen mavi kılıç setinin adı? ha birde son bosstan 2 crit veren trinket düserdi. wooooaww 2 crit veriyorrr.. ulen ne wipelar yerdik ya. rogue sap vurunca invisi bozulurdu
5 kişi wailing caverni bitiremezdik simdi millet gnomereganı sololuyor.
Öylesi daha keyifliymiş ya. Sololuyosunda noluyor. Tam anlamıyla gelişimini tamamlamadan toy çarla giriyosun Boss gelip mezarlığa dikiyor fidan gibi :D :D
3-5 yıl sonrada bu günleri anlataksınız
quote:
Orijinalden alıntı: XanthiN
3-5 yıl sonrada bu günleri anlataksınız
"foreign death"
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme