|
Rebel Moon 2 eleştirmenler tarafından yerden yere vuruluyor
-
-
Az bile olabilir bence.
Eleştirmenleri hiç biplemem ama bu film özelinde aşağı yukarı doğrudur söyledikleri
Zack'i severim ve istisnasız tüm filmleri başrole koyduğu tip kimse o kadar olabiliyor. Bunun başrolü de Allah affetsin biri.
O yüzden ne eksik ne fazla söylemişlerdir :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 19 Nisan 2024; 21:29:42 >
-
ilk bölüm çok fena sayılmazdı ama ikinci bölüm hakikaten rezalet.. izledim ama pehh
-
İlki de saçmaydı. Zack Snyder ismi artık bende bitti. Zack Snyder's Justice League ve 300 spartalı etkisinde kalıp her filmde beklenti içine giriyoruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 bölüm iyiydi ama bunda film sonuna kadar bir çatışma v.s yok heyecen çatışma yok konu karmaşık v.s
-
O kadar kötü mü cidden?
-
sucker pounch iyiydi be.
-
DCEU'nun gişede istenen baraşıyı elde etmemesinin sebebi yine Snyder'ın kendisi. Görüntü yönetmeni olarak tam not alabilir ama yönetmen olarak çok vasat kalıyor.
Bunu anlamak için örneğin, Joss Whedon'ın Justice League'i ile 4 saatlik müzik videosunu andıran Snyder'ın Justice League'ini kıyaslamak yeterli.
-
Alakası yok
Adamı çok eleştiririm ama DC işlerinin zayıf gişe sebebi bu adam değil ki
Koca dc'nin adam kovulana kadar ki film sayısı 2, önü arkası 2 film
Hangi beyinsiz şirket daha 2. filmden JL kurmaya kalkar ki desen cevabı woke bross olur, doğal olarak da batarsın böyle
MoS 2 çekecek adama BvS yaptırttılar
Superman'in üstüne yükselecek evreni Batman'in sırtına yüklediler
Yine de zarar yazmayan filmler bu adamın filmleri ve onun gazıyla gelen 2 tane yan film oldu.
Joss whedon'un çöpoğluçöp yapımının yanında Zsjl on numara 5 yıldız iştir benim gözümde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konusu uzaylı amişler sanırım
-
WB konusunda haklısın; baktılar ki MCU aldı başını gidiyor, biz de isteriz deyip müdahale ettiler.
Yalnız, bu evren kurma işi Snyder'a birkaç gömlek büyük geldi, bunu görmek lazım.
Batman ve Superman gibi iki ikonik karakteri aynı ekranda buluşturuyorsun, ortaya çıkan film vasat, ki Snyder'ın versiyonu olan Extended Cut'tan bahsediyorum.
Birkaç örnek vermek gerekirse; Lex Luthor hiç olmamış, film boyunca bir garip hareket ediyor.
Yada Justice League karakterlerini eposta ekleriyle tanıtmak ayrı bir konu.
MoS'te Pa Kent'in kendisini feda etmesine ne gerek vardı örneğin?
4 saatlik ZSJL'e gelince, uzunca bir müzik videosunu andırıyor; kamera ha bire 'daha epik görünsün diye' yavaşça hareket etmekte. Bazı sahnelerde anlarım, fakat her sahnede abartı.
Whedon ise gelmiş geçmiş en iyi süper kahraman filmini çevirdi; Avengers.
Her iki JL versiyonunu kıyaslamak gerekirse;
ZSJL'te Lois Lane tesadüfi her gün Superman anıtını ziyaret etmekte; JWJL'te ise Bruce onu 'B planı' olarak getirtiyor. "you don't let me die, you don't let me live, tell me do you bleed" gibi müthiş bir sahne var. Aquaman'in lassonun üzerinde otururken içini dökmesi gibi, benim gözümde epik sahneler, Snyder'ın aklına gelmez.
Filmin sonunda, Whedon'ın versiyonunda ekip, Steppenwolf'u kendi askerlerine yem ediyorlar. ZSJL'te ise resmen kellesini kesip Darkseid'in önüne atıyorlar... yuh!? Justice League bu, kelle kesmek de neyin nesi?
Kıyasladığım noktaları, sahneleri aklıma geldiği gibi yazdım, yoksa her ayrıntıyı yazmaya kalksam iş uzar.
Sonuç olarak Whedon ve Snyder arasında sınıf ve kalite farkı var, bu bir gerçek.
Bunun dışında, Snyder'ın başarılı filmlerine baktığımızda çoğu görsellikten kazanıyor, 300 yada Watchmen gibi. Filmlerinin konusu, ve özellikle diyaloglar, çoğu kez vasatın ötesine geçemiyor. Rebel Moon'u izlemedim fakat Youtube'da gördüğüm kadarı yerden yere vuruyorlar.
Snyder'a da tamamen haksızlık etmeyim; MoS'u beğenerek izliyorum, Cavill ve Affleck doğru seçimdi. Yada bir AVM'de geçen zombi filmi, Dawn of the Dead gayet eğlenceliydi.
-
Bu adam çok iyi görüntü yönetmeni ancak hikaye yazamıyor. Sakın watcman demeyin o filmde memur yönetmen gibi bir şeydi.
Chatgpt ye , düne , starwars ve 7 samurai. Yi karıştırıp bana film yaz desen anca bu kadar kötü yazabilir. Seneryo sanki 5 dolara bir evsize yazdirilmis gibi. Ve bu adama hal 200 300 milyon dolar verip. 1,2 milyon dolarlık kaliteli işleri iptal ediyor Netflix.
-
İlk film "aaa ilginç dur bakalım 2 nasıl" diye bekletti, ikincisi rezalet çıktı.
Bütünlük, sekansların birbirinden kopuk olması, görüntünün bile fazlasıyla göz tırmalaması derken gitmiş bir 2+ saat.
Keşke house izleyeydim, 5 bölüm.
-
bir gün kitabını alıp okuyacağım ama film benim için bir rezaletti her iki serisi de
-
örneğin uzay gemisinin ates topunu manuel ayarladılar..o kadar sacma sahneler var...yani anlayacagınız vakit kaybı ...
-
Ama Watchmen'i de çok güzel çekmedi mi bee :)
Sonunu hele hele...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İzlemeynler.icin Seven Samurai in uzayda geçen versionu.
Mesela Düne de 1991 Körfez savaşı gibi.
Özgün gibi görünen bir çok yapım aslında çok basit temellere dananiyor. El gaib orda ki ırk çölde ki baharat petrol Mehdi falan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
evet idare eder idi ama adamın bozulduğunun veya aslında o kadar da yetenekli olmadığının emaresi idi. Kreatif ve yönetmenliği aynı anda yapamıyor. Sadece yönetsin diğer herşeyi başkaları yapsın 300 deki gibi.
-
Başarılı filmlerinin hepsinde sadece yönetmen idi diğer görevler ve ekibi çok yetenekli insanlar tarafından yönetiliyordu.
-
yoo resmen Snyder, adama verdiler yetkiyi gördüler etkiyi, snyder cut izlersen silinmiş sahnelerin aslında daha kötü olduğunu anlıyorsun yani.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
sucker pounch iyiydi be.
|
İlki de saçmaydı. Zack Snyder ismi artık bende bitti. Zack Snyder's Justice League ve 300 spartalı etkisinde kalıp her filmde beklenti içine giriyoruz.
|
Benzer içerikler
- whatsapp şifre koymak
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- whatsapp tek tık
- gizli hesap görme
- whatsapp aero apk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X