Şimdi Ara

GNU GRUB version 2.02~beta2-36ubuntu2 hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncesinde dual boot olarka ubuntu yuklemistim sinrasinda ise ubuntunun yukluboldugu diski bicimlendirmistim .
    Simdi yeninden linuxa gecmek istiyorum dvd ye ubuntunun son versiyonunu yazdirdim
    Ama yukleyemiyorum
    Windowaun altinda
    Ubuntu secenegi var buyuk ihtimal eskiden kalma
    Oraya tiklayainca su hatayi veriyor linux bilgim yoktur bu hatayi nasil duzelturim ve ubuntuyu yukleyebilirim
    Hata

Minimal BASH-I ike I ine editing is supported . For the first word , TAB l ist possible command completions. Anywhere else TAB list possible device or file completions

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DVD'yi hatalı yazdırmış olabilirsiniz, ya da indirdiğiniz ISO dosyası sorunlu olabilir. EFI kipinde kurulumlarda, kurulum medyasında Grub etkinleşiyor, klasik kipte kurulumlarla ise isolinux. Yani Grub'la ilgili aldığınız hata kurulum medyasındaki olası bir sorundan kaynaklı olabilir. Bu sebeple indirdiğiniz ISO dosyasının doğrulamsını yapıp, mümkün olan en yavaş hızda yazdırın. Yazdırdıktan sonra da bütünlük doğrulamasını yapın, bazı yazdırma araçları doğrulamayı kendileri yapabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelebekx3 -- 16 Şubat 2019; 17:53:51 >
  • Hocam sonuç degismedi baska bir o oneriniz var mıdır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BIOS/EFI ayarlarından, açılış önceliğini değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Şuna benzer bir ayar olabilir.

GNU GRUB version 2.02~beta2-36ubuntu2 hatası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.