Şimdi Ara

Go-Kart Pisti Ve Aracları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
6.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam Arkadaslar Ben KEndı Sehrımde Go-Kart Pisti Kurmak İstiyorum Ama Go-Kart Masrafları Hakkında Hiç Bir Sey Bilmiyorum Acaba Bunun Araçlarının Pist Yapımının V.s. Bu Tip İşlemlerin Nasıl Yapılacagı Hakkında Bilgi Verebilirmisinizi Eger Aranızda Bu İşlerle Uğrasanlar Varsa Eger Onlarlada Gorusmek ISterım En Azından Yardımcı Olan Kısıler Kazansın Benım Amacım

• www.ariesarena.com

bu siteyi bi araştır bakalım.o pist türkiyede go-kart yapıp satan ender yerlerden biri.
    umarım yardımım dokunur
  • arkadaşım merhaba yerim antalyada.antalyada oteller çok biliyorsun.
    antalyada 500 metre kare go kart pisti yaptırıcam.pist yarış pisti olmucak.
    oteleki çocuklar gelip go karta binicekler.bende paraları toplucam.
    500 metre kare pisti en ucuz yola nasıl yaparım asfaltmı olur yok sa
    betonmu olur en ucuz yol?cevabını bekliyorum.senin go kartla ilgilenigin
    go kart pisti ve araçlar formunan duydum.(arsa var)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi latif.07 -- 23 Nisan 2009; 21:45:00 >
  • buyuk pist cok masraflıdır cunku bozulmaması icin alta beton ustune asfalt dokulur. ışıklandırması cabası.
    küçük pistin kendide ucuza cıkar ve masrafıda ucuz olur.
    Buyuk pist sahibi arkadasım var araclar buyuk pistte cok hız yapıp cok yıpranıyorlar. bırde carpıstıklarında şasesler egilir kırılır falan cok masraf cıkar.

pistin beton olması konusuysa beton lastikleri cok fazla aşındırır bu konuda asvalt daha iyidir ama daha pahalıdır yani nerden kacarsanız kacın baska yerden masraf cıkar. :)
    Bulundugunuz belediyeler ile görüşünüz cunku asvalt işlerini eger projeniz beğenilirse onlar yapıyor sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.