Şimdi Ara

Göcek Tüneli bedava olacak dendi, paralı oldu! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nato kafa NATO mermer. Kime laf anlatmaya çalışıyoruz ki adam gelmiş hala

paran yoksa geçme
    Araban varsa paran var kafasında. Kardeşim hadi git boş yapma buralarda asar buralar senin boyunu ve zekânı.

Sana son bir soru belki kafatasının içindekini biraz çalıştırirsin devlet niye var. Hadi bunu biraz düşün sen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Code

Tünel la bu, Otoyol mu sandın?

Alıntıları Göster
    Yandan dolas kanka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuray_x

Nato kafa NATO mermer. Kime laf anlatmaya çalışıyoruz ki adam gelmiş hala

paran yoksa geçme
    Araban varsa paran var kafasında. Kardeşim hadi git boş yapma buralarda asar buralar senin boyunu ve zekânı.

Sana son bir soru belki kafatasının içindekini biraz çalıştırirsin devlet niye var. Hadi bunu biraz düşün sen.
    Kanka devlet var diye herkese araba vermez. Sirinler izleye izleye komunizm yanlisi oldunuz iyice lol.
  • Orası paralıydı zaten.Yeni bir şey değil.
    Ben dağ yoluna çıkıyorum manzara ve hava oldukça güzel.Tavsiye ederim en fazla 5 dakikada bitiyor yol.
    Gerçi tünelin paralı olması ayıp ya neyse.
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    Al işte ben ne diyorum sen diyorsun. Bide gelmiş burada komünizm diye çığırtkanlık yapıyorsun lan daha komünizm bilmezsiniz kominist düşmanlığını yaparsınız. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin ama o bile sizden ümidi kesmiş artık.

Bro valla kim alıyo bilmemde bitane abraham var forumda kendisi iyi aktroll belki tanırsın yanında staj yapsam senin kadar yükselebilir miyim trolllükte ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: falre

Bro valla kim alıyo bilmemde bitane abraham var forumda kendisi iyi aktroll belki tanırsın yanında staj yapsam senin kadar yükselebilir miyim trolllükte ?
    Abraham Lincoln forumda mi yazıyor kanka

Göcek Tüneli bedava olacak dendi, paralı oldu!

• quote:

Orijinalden alıntı: samuray_x

Al işte ben ne diyorum sen diyorsun. Bide gelmiş burada komünizm diye çığırtkanlık yapıyorsun lan daha komünizm bilmezsiniz kominist düşmanlığını yaparsınız. Ne diyeyim Allah akıl fikir versin ama o bile sizden ümidi kesmiş artık.
    Komünizm cinde vardi Allah Corona virüs ile cezalandırdı kanka

Yok bro abraham akça kendisi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • imamoglu konusuna atlayan ak toller burada yoklar nedense ?
  • Tünel bedava ama tünelin altındaki yol paralı. Bence bir yanlış yok.
  • çok gereksiz ve ülkedeki tek ücretli tünel. mevcut yolu genişletseler tünel masrafına gerek kalınmayacak bir yol. 5 dakikada tepe aşılıyor. tünelin uzunluğuda öyle kilometrelerce filan değil. bir km bile yok. 25 yıllığına anlaşılmış firmayla birde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balraos

Yandan dolas kanka.

Alıntıları Göster
    vergi diye aliyor ama hukumetin? hani yollar yabdisdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

vergi diye aliyor ama hukumetin? hani yollar yabdisdi ?

Alıntıları Göster
    Kanka hic kendini kandirma sanki milyon dolar vergi verdin de rekortmen listesine girdin. Uc kurusun hesabini yaptigini hepimiz biliyoruz. Ayrica madem o kadar vergi veriyorsun kazaniyorsun demektir uc kurus tunel parasi sana cok gelmez lol
  • quote:

Kanka hic kendini kandirma sanki milyon dolar vergi verdin de rekortmen listesine girdin. Uc kurusun hesabini yaptigini hepimiz biliyoruz. Ayrica madem o kadar vergi veriyorsun kazaniyorsun demektir uc kurus tunel parasi sana cok gelmez lol

Alıntıları Göster
    kardes su mantigini anlayamadim ... matematigin yok herhalde veya Turkce senin yabanci dilin? yani tamam ben ingilizce rusca bulgarca da biliyorum. Almanca da ogreniyorum b1 gecicem hatta. bazen cumle kurarken hatlar karisiyor ama ... senin yazinda mantik yok. sunu birgulune ayirsan biraz daha iyi olur ... o sekilde sorunu sorarsan cevap verebilirim.

• quote:

kardes su mantigini anlayamadim ... matematigin yok herhalde veya Turkce senin yabanci dilin? yani tamam ben ingilizce rusca bulgarca da biliyorum. Almanca da ogreniyorum b1 gecicem hatta. bazen cumle kurarken hatlar karisiyor ama ... senin yazinda mantik yok. sunu birgulune ayirsan biraz daha iyi olur ... o sekilde sorunu sorarsan cevap verebilirim.

Alıntıları Göster
    Kardes madem bu kadar zekisin yandan dolas iste paran yoksa lol. Ya da ucakla falan git bununla mi ugrasiyorsun ya lol
  • quote:

Kardes madem bu kadar zekisin yandan dolas iste paran yoksa lol. Ya da ucakla falan git bununla mi ugrasiyorsun ya lol

Alıntıları Göster
    hmmm bu kadar basit bir cumleyi nasil okadar karmasik hale getirdin ...

kardes neden o zaman muhalif kesimden alip, krisala yatirim yapiyorsun? Tokat devlete 10 yillik katkisi 1 milyar lira, tokata harcanan devlet kaynaklari 2 milyar lira ...

tokatin urebildigi bir katki yok ama muhaliflerden aldigini o adamlar yatiriyorsun. neden aliyorsunuz o vakit?
  • quote:

hmmm bu kadar basit bir cumleyi nasil okadar karmasik hale getirdin ...

kardes neden o zaman muhalif kesimden alip, krisala yatirim yapiyorsun? Tokat devlete 10 yillik katkisi 1 milyar lira, tokata harcanan devlet kaynaklari 2 milyar lira ...

tokatin urebildigi bir katki yok ama muhaliflerden aldigini o adamlar yatiriyorsun. neden aliyorsunuz o vakit?

Alıntıları Göster
    Kanka amma uzattin ya, ne tunelmis tamam sen gec ben oderim lol.
  • quote:

Kanka amma uzattin ya, ne tunelmis tamam sen gec ben oderim lol.

Alıntıları Göster
    yok la ne gecicem.

ben almanya dayim...

biraz ben yiyim burada...

ab vatandasligi var.

bundesamt gelsin bu sefer afd ye basicam ... biraz almanci reis fanatigi hemserilerimiz o tunelleri kullansin komple ulkelerine gonderilip... yollari kullansinlar. biri bu yaz yedigi cezzalardan aglaniyordu ... merak etmeyin hepsini memlekete gondericez... onlardan alir hasmetli sultan reisimiz.
  • quote:

yok la ne gecicem.

ben almanya dayim...

biraz ben yiyim burada...

ab vatandasligi var.

bundesamt gelsin bu sefer afd ye basicam ... biraz almanci reis fanatigi hemserilerimiz o tunelleri kullansin komple ulkelerine gonderilip... yollari kullansinlar. biri bu yaz yedigi cezzalardan aglaniyordu ... merak etmeyin hepsini memlekete gondericez... onlardan alir hasmetli sultan reisimiz.

Alıntıları Göster
    Kanka alem adamsin lol. Kavruk teninle en onde seni gonderirler. Dogum yerin ne olarak geciyor pasaportta? Yozgat Cekerek? LoL

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.