Şimdi Ara

Göcek Tüneli bedava olacak dendi, paralı oldu! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
2.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balraos

Kanka alem adamsin lol. Kavruk teninle en onde seni gonderirler. Dogum yerin ne olarak geciyor pasaportta? Yozgat Cekerek? LoL

Alıntıları Göster
    yok la

kayda gecerken eastern european white gectiler.

Turkuz sonucta ... Turkler beyaz ya da acik bugday tenlidirler. Yunan gibi kavruk tenli degiliz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

yok la

kayda gecerken eastern european white gectiler.

Turkuz sonucta ... Turkler beyaz ya da acik bugday tenlidirler. Yunan gibi kavruk tenli degiliz...

Alıntıları Göster
    Kanka oyle bir sey yok lol. Hangi ulkede oyle bir listeleme varmis?
  • quote:

Kanka oyle bir sey yok lol. Hangi ulkede oyle bir listeleme varmis?

Alıntıları Göster
    varla ...

ingiltere ve almanya da kayit yaparken yaziyorlar.
  • quote:

varla ...

ingiltere ve almanya da kayit yaparken yaziyorlar.

Alıntıları Göster
    Zannetmiyorum kanka Turkiye icin oyle bir tabir kullandiklarini hic gormedim. Ten rengi ayrica yazilir o ayri bir konu da bu dedigin tamamen sallama kusura bakma. Dogum yeri neresi yaziyor kanka, hangi köy? LoL
  • quote:

Zannetmiyorum kanka Turkiye icin oyle bir tabir kullandiklarini hic gormedim. Ten rengi ayrica yazilir o ayri bir konu da bu dedigin tamamen sallama kusura bakma. Dogum yeri neresi yaziyor kanka, hangi köy? LoL

Alıntıları Göster
    Kutuk bursa da ...

ten rengimiz beyaz kardes. adam tipime gore yaziyor. atalarim balkan kokenli ...

cecenler bile beyaz yaziliyor...

azeri bir cocuk var onu da beyaz olarak yazmislar mesela eastern european diye. cocuk bildigi rus gibi sarisin mavi gozlu bembeyaz. hadi ben de beyazim ama o harbi rus beyazi...

• quote:

Kutuk bursa da ...

ten rengimiz beyaz kardes. adam tipime gore yaziyor. atalarim balkan kokenli ...

cecenler bile beyaz yaziliyor...

azeri bir cocuk var onu da beyaz olarak yazmislar mesela eastern european diye. cocuk bildigi rus gibi sarisin mavi gozlu bembeyaz. hadi ben de beyazim ama o harbi rus beyazi...

Alıntıları Göster
    Gercekse sasirtici kanka. O dedigin zaten ten rengi onu yazarlar. Black de olur white de olur. Bursayi nasil Europe olarak yazdirdin o enteresan.
  • quote:

Gercekse sasirtici kanka. O dedigin zaten ten rengi onu yazarlar. Black de olur white de olur. Bursayi nasil Europe olarak yazdirdin o enteresan.

Alıntıları Göster
    race yaziyorlar. race olarak geciyor.western european , eastern european, nordic , southern european mesela italyanlar arnavutlar icin. avrupa yuzu olup da daha az beyaz olanalr icin.

din bile sordu.

dedim ateistim ben ( klise veya cami vergisi odetiyorlarmis enayi miyim ditip icin para vericem... Allah a sukur kendimce inaniyorum o bilsin yeter bana) kadin hatta suratini bozmustu kaydimi yapan. benim hanim da sarisin mavi gozlu turk. onu da white kaydettiler mesela. kaydimizi yapan hatta inanmadi Turk oldugumuza. dedik Turkuz anam babam. tabi espirisine konustuk oyle.

dedigim gibi

2017 de kullandik spd ye attik schulz abimize. ama o da kelek cikti. simdi afd ye aticam. Alternative fur Deutschland.

• quote:

race yaziyorlar. race olarak geciyor.western european , eastern european, nordic , southern european mesela italyanlar arnavutlar icin. avrupa yuzu olup da daha az beyaz olanalr icin.

din bile sordu.

dedim ateistim ben ( klise veya cami vergisi odetiyorlarmis enayi miyim ditip icin para vericem... Allah a sukur kendimce inaniyorum o bilsin yeter bana) kadin hatta suratini bozmustu kaydimi yapan. benim hanim da sarisin mavi gozlu turk. onu da white kaydettiler mesela. kaydimizi yapan hatta inanmadi Turk oldugumuza. dedik Turkuz anam babam. tabi espirisine konustuk oyle.

dedigim gibi

2017 de kullandik spd ye attik schulz abimize. ama o da kelek cikti. simdi afd ye aticam. Alternative fur Deutschland.

Alıntıları Göster
    Hayirlisi olsun kanka, psikilogla falan gorusuyor musun yoksa kendi halinde mi takiliyorsun?

• quote:

Hayirlisi olsun kanka, psikilogla falan gorusuyor musun yoksa kendi halinde mi takiliyorsun?

Alıntıları Göster
    yok ya ? niye bir sorunun mu var psikolokluk?
  • quote:

yok ya ? niye bir sorunun mu var psikolokluk?

Alıntıları Göster
    Illa bir sorun olmasina gerek yok kanka, doktora gitmek gibi iste. Oyle dusunme.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Lol lar götürsün seni emi :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZelHaS

Lol lar götürsün seni emi :))

Alıntıları Göster
    LoL
  • quote:

Illa bir sorun olmasina gerek yok kanka, doktora gitmek gibi iste. Oyle dusunme.

Alıntıları Göster
    valla doktorluk isin olupta ne icin psikoloklara gittin bilmiyorum ama ben hic gitmedim...
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    Her seyin sonuna neden “lol” yaziyorsun İngilizce’yi yeni ogrenmis cocuk gibi? Yabancilar bile sizin kadar kullanmiyor bu kisaltmayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcorp -- 27 Şubat 2020; 3:4:5 >
  • quote:

valla doktorluk isin olupta ne icin psikoloklara gittin bilmiyorum ama ben hic gitmedim...

Alıntıları Göster
    Bence gitmelisin kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcorp

Her seyin sonuna neden “lol” yaziyorsun İngilizce’yi yeni ogrenmis cocuk gibi? Yabancilar bile sizin kadar kullanmiyor bu kisaltmayi.
    Ne oldu kanka buna mi gerildin bu kadar lol
  • Balraos kullanıcısına yanıt
    Bi gerildim bi gerildim sorma.

• quote:

Orijinalden alıntı: xcorp

Bi gerildim bi gerildim sorma.
    Iyi iste kanka spor yapmadan once iyi gelir. lol
  • quote:

Bence gitmelisin kanka

Alıntıları Göster
    yok la benim hatun kiskanc. rus genlerini kabul etmiyor. tam bir hurrem. gidip te bir erkekle bos yere muhabbet edecek halim yok! kadin olsa laflardik vs ama benden gecti oteki isler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.