arkadaşlar oyunun bi bölümünde polisle çatıda karşı karşıya kalıyorsunuz oldürünce görev tamamlanamadı diyor.konuşup ikna edilmiyor.bu bölümü geçen arkadaşlar varsa yarım etsin...
polisi assagı atıcaksın o bolumde polisi tutup catının sonuna dogru surukle ole oluyor ondan sonra yapamassan gene gel anlatmaya calısırım:D
adamı sakın öldürme... ya çeke çeke çatının kenarına getir ya da döve döve... çatının kenarına gelince adamı aşağıya fırlatacaksın ve yanındaki kız çok fazla içmişti sarhoştu gibilerinden bişeyler söyleyecek bizim eleman da içki şişesini atacak aşağıya adamın yanına..
O herife acaip gıcık olmuştum o yüzden aşağıya atmadan evvel bayağı bir dövmüştüm...
arkadaşlar oyunu hiç oynamadım ama çıktığını duydum
ona reddedemeyeceği bir teklif yapacağım diyormu acaba
ya bende daha oyunun başında takılıyorum bir yardım edin... pls.... arabaya bindim mi inemiyorum arabanın içinde kalıyorum...
pc oyunları bolumunde yardım ara dostum
quote:
Orjinalden alıntı: sihirbaz80
ya bende daha oyunun başında takılıyorum bir yardım edin... pls.... arabaya bindim mi inemiyorum arabanın içinde kalıyorum...
yok daha neler kardeş sen bide mafya olcan ilerde ehuehu arabadan inemedin karizma gitti
ben de aynı sorunu yaşıyorum arbadan inilmiyo
Acil yardım edermisiniz oyun güzele benziyo oynamak istiyorum
xoyun nun pc gotfather incelemesine bir bakın,orda yorumlarda ayrıntılı olarak yardımcı olur size.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme