ARKADASLAR GOD OF WAR 1 OYUNUN EN BASI SALAK TEKNENIN ICINDE KALDIM YARATIK FALAN OLDU ANAHTARI ALDIM GERI DONMEM LAZIM AMA YUKARI CIKAMIYORUM GEMININ ICNDE YUZUYO YAA CIKMIYOR GERI DONMEM LAZIM AMA DONEMIYORUM YARDIM EDIN LUTFEN
Canavarın ağzından çıkıp sağa git. Buradaki iki kutuyu aç. Birisinde GORGON EYE var. İpten tutunarak karşıya geç ve burada oyunu kaydet. Önüne çıkan canavarları hallederek Kaptan’ın odasının yolunu tutun. Anahtarı kullanarak kapıyı açın ve süper ötesi videoyu ekranın dibine girerek izleyin. Videodan sonra hatunların yanına giderek ince işler yapabilirsiniz. O tuşuna basın ve ekranda beliren tuşlara zamanında basın yeter. Hem işi hem alışveriş hesabı kırmızı orb bile kazanıyorsunuz. Burada baya oyalandım ben . İlerleyip oyunu kaydedin. Kasaları açtıktan sonra merdivenlerden yukarı çıkın.
Oyunu Bitireli 1 Sene Oluyor 2.sini Bitireli 7,8 Ay Kadar Ama 2.si İyi Degil 1 Daha Çok Hoşuma Gitti Benim
quote:
Orjinalden alıntı: _WROOooMm_
ARKADASLAR GOD OF WAR 1 OYUNUN EN BASI SALAK TEKNENIN ICINDE KALDIM YARATIK FALAN OLDU ANAHTARI ALDIM GERI DONMEM LAZIM AMA YUKARI CIKAMIYORUM GEMININ ICNDE YUZUYO YAA CIKMIYOR GERI DONMEM LAZIM AMA DONEMIYORUM YARDIM EDIN LUTFEN
Oyunu hakkaten daha en kolay yerındesın delırcegın bolumler var allahım ne bıcım bı oyun dıye cıldırcaksın Ben Sana Yardım edeyım anahtarı aldıktan sonra dısarı cık sag taraftakı kutuların yanına gıt ordan atlayarak en tepeye cık orda ıpı gorceksın ıpten assagı dogru kay sonra assagı ın ordan karsıya dogru yuru dagtemın koydugun kutudan gene cık yukarı ondan sonra gıt ve kapıyı ac gerısı vıdeo devamı sana kalmıs takıldınmı solersın,,,
Gow 1 ı bıtırelı 1 sene oldu Gow 2 yı bıtırelı de 5 Ay oluyo ama benı en cok gow 1 etkıledı bunu solemek ıstedım bıde gow 1 bıtırmeden 2 ye gecme bence cunku hıkayeyı anlayamassın hadı kolay gelsın
2 oyunuda aldım.İkisinide kimseye sormadan (veryhardda) bitirdim.Bana göre en iyi oyun GOW II. Nedenleri Her ne kadar oyun kopuk bitse bile grafikler ilk oyuna göre daha mükemmel. İlk oyundaki köle Kratosla oynamak, ikinci oyunu oynamadan önce güzeldi.II. oyunu oynayınca herşeye başkaldıran Kratos daha hoşuma gitti.(Sesindeki ölümcül tonlar,grafikleri daha da iyi olmuş bir Kratos) Bazı saçma kombolar düzeltilmiş.(Yerdeyken L1+Kare ile 5-10 defa 360 derece dönmesi yerine sadece kılınçları çevirmesi) Müzikler ilk oyuna göre daha müthiş... Yüksek Çözünürlükteki videolar...
Oyundan zevk almak için emek sarfetmek gerekiyor.En ufak yerde takılınca hemen sormak bu zevki almamıza engel oluyor.Araştırmak ve yolu bulunca içinizdeki mutluluk ve başarma duygusu bunun en büyük göstergesi...
İkisi de müthişti ya...Ama lordhammer in dediği gibi 2.nin grafikleri gerçekten çok müthiş... Bakalım 3 nasıl olucak???