Şimdi Ara

god of war 1-2 (PC) hiç bir tuş çalışmıyor yardımmm!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben god of war 1-2 i indirip çalıştırdım buraya kadar sorun yok yanlız ne yaptım ettim oyunu açtıktan sonra hiç bi tuşu çalıştıramadım start dosyasına tıklıyorum emulatör açılıyor burada oyunun ana karakteri fln gösteriyor select ve X tuşlarını gösteriyo ancak klavy de ve joyistic de bütün tuşlara basmama rağmen oyunu başlatamıyorm hiç bi tuş çalışmıyo lütfen yardım edin.

• Emülatörün tuş ayarlarını yapmanız gerekiyor oyunu başlatmadan önce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Emülatörün tuş ayarlarını yapmanız gerekiyor oyunu başlatmadan önce.

emülatör ayarlarını yapmayı bilmiyorum bildiklerimi denedim biraz karıştırdım ama galiba ben beceremedim emülatör tuş ayarları nasıl yapılır anlatabilirmisiniz yada zamanınız varsa resimli anlatırsanız size çok dua ederim şimdiden teşekkürler.
  • PCSX2 0.9.8 Türkçe emülatörde şu şekilde ayarlanıyor;

Üstteki ayarlar menüsünden, kontroller(pad) ve oradan eklenti ayarlarına giriyorsunuz. Kontroller için LilyPad eklentisi yüklü bende ve üstte general, pad 1 ve pad 2 olarak üç sekme var. Pad 1'den birinci oyuncu için tüm tuşları tek tek ayarlıyorsunuz. Aynı şekilde Pad 2'den de ikinci oyuncu için tuş atayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

PCSX2 0.9.8 Türkçe emülatörde şu şekilde ayarlanıyor;

Üstteki ayarlar menüsünden, kontroller(pad) ve oradan eklenti ayarlarına giriyorsunuz. Kontroller için LilyPad eklentisi yüklü bende ve üstte general, pad 1 ve pad 2 olarak üç sekme var. Pad 1'den birinci oyuncu için tüm tuşları tek tek ayarlıyorsunuz. Aynı şekilde Pad 2'den de ikinci oyuncu için tuş atayabilirsiniz.

saol kardeş işe yaradı sonunda oynayabiliyorum
  • pc de calısmıyor diye biliyorum bu oyun
  • Arkadaşlar Tuşlar şöyle : Kare: Fare sol Üçgen : mouse sağ : Daire: F tuşu X ise boşluk tuşudur taklalar : ıklş gibi tuşlardır Silah yükseltme yeri : P tuşu Oyunu Durdurma tuşu : O
    Özellik seçme ise sağdakı yön tuşlarıdır R1:E R2:C L1:Q L2: Z adamın özelliğini yakmak için ekrana R3 ile L3 Basın diyor o İse 1-3 aynı anda basmanız yeterlidir

UMARIM YARDIM ETMİŞİMDİR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God of War 1-2 Ps4 de yok mu?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.