ya gençlik bi yerde takıldım inanmassınız koridor gibi bir yere giriyorum,biraz ilerledikten sonra hem önümden hem arkamdan ön tarafı sivri demirlerle kaplı iki kapı hareket edıor,bir ara duruyorlar 10 sn kadar orda bir sey yapmak lazım ama ben bişey yapana kadar beni sadwich gibi eziyorlar.ne etcez sinir oldum
orası sola doğru kıvrılan bir koridor. Her iki taraftan ta tuzakların kapanmadan oraya yukarıdan düşen yaratıkları parçalaman lazım en kısa sürede yoksa pastırma olursun.
quote:
Orjinalden alıntı: aikimac
quote:
Orjinalden alıntı: quicksilwer
ya gençlik bi yerde takıldım inanmassınız koridor gibi bir yere giriyorum,biraz ilerledikten sonra hem önümden hem arkamdan ön tarafı sivri demirlerle kaplı iki kapı hareket edıor,bir ara duruyorlar 10 sn kadar orda bir sey yapmak lazım ama ben bişey yapana kadar beni sadwich gibi eziyorlar.ne etcez sinir oldum
orası sola doğru kıvrılan bir koridor. Her iki taraftan ta tuzakların kapanmadan oraya yukarıdan düşen yaratıkları parçalaman lazım en kısa sürede yoksa pastırma olursun.
eywallah olay yaratıkları parçalamak yani
İşte tam orada kaç hit yaptınız arkadaşlar? Benim 127 olmuştu bir ara :)
valla tanrı güçleri kullanarak 300 lere çıktığım oldu ama henüz geçemedim orayı ayrı tabi
Öyle güç filan kullanmadan :) Sadece blades le
arkadaşlar atlasa geldim uçarak içeri girdim ateşlerin arasında taş devi öldüremiyorum heryer ateşle kaplanıyor ölüyorum nasıl geçicez yardım lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: gencel
arkadaşlar atlasa geldim uçarak içeri girdim ateşlerin arasında taş devi öldüremiyorum heryer ateşle kaplanıyor ölüyorum nasıl geçicez yardım lütfen
Taş devi biraz hırpala, yere vurmaya başlıcak, yere vurmaya başladığında heryer lav oluyor eğer ortada kalırsan ölürsün. Kamera açısına göre tam karşıda kretosun tırmanabileceği bir duvar var. Oraya zıpla. Lavlar tekrar gidene kadar taş dev sana ateş topu atıyor. Sağa ve sola zıplayarak onlardan kaç. Lavlar gittikten sonra tekrar aşağı in ve taş devi öldür. Onun arkasından yol açılacak devam et.
Merhaba arkadaşlar god of warda the great chasm denen bölümdeyin atlas bölümünden hemen sonra taşdan bi adam var onu öldürdükten sonra uçuurm var orda atlıyorum diğerinede atlıyorum ordan diğerinede ama ondan snra nereye atlıyacam anlamadım uçurum her yer atlıyacğaım yerede yetişmiyor orda bi çıkıntı var onun üstündenmi atlıyacam oda birz saçma olur hralde the great chasm ilk save yerinde arkadaşlar hatırlarsınız sanırım ora naısl geçiliyor
arkadasalar oyun cok guzel heyecanla oynuyoruz takildigimiz yerler oluyo aceleyle buraya soruyoruz ama daha onceden sorulmus ve cevaplanmis oluyo cogu zaman lutfen buna dikkat edelim ayni yerleri defalarca sorulmasi hic hos degil
merhaba arkadaslar su tek gozlu canavarı oldurduk gozunu aldık
neyse devam ettık bır salona geldık karsıda bır kapı var sagdakı kolu cekınce sagdakı parmaklıklar acvılıyor ve ıcınden ceset cıkıyor onu alıp ortadakı tasın uzerıne koyuyorsunuz karsıdakı kapı yarım acılıyor
sonra soldakı tuneldekı tasa basıp kapıyı tamamen acıyorsunuz ve o kısacık zamanda atlayıp kapıyı gecmeye caısıyorsunuz
2 saatımı verdım cozemedım ya ınce bır detay var yoksa hoplaya zıplaya gecemıyorum
yardım edın lutfen
bırde gecıcegınız kapıda karsıda save yerı var belkı boyle hatırlar oynayan arkadaslar.
quote:
Orjinalden alıntı: korayceto
merhaba arkadaslar su tek gozlu canavarı oldurduk gozunu aldık
neyse devam ettık bır salona geldık karsıda bır kapı var sagdakı kolu cekınce sagdakı parmaklıklar acvılıyor ve ıcınden ceset cıkıyor onu alıp ortadakı tasın uzerıne koyuyorsunuz karsıdakı kapı yarım acılıyor
sonra soldakı tuneldekı tasa basıp kapıyı tamamen acıyorsunuz ve o kısacık zamanda atlayıp kapıyı gecmeye caısıyorsunuz
2 saatımı verdım cozemedım ya ınce bır detay var yoksa hoplaya zıplaya gecemıyorum
yardım edın lutfen
bırde gecıcegınız kapıda karsıda save yerı var belkı boyle hatırlar oynayan arkadaslar.
sağdaki parmaklıklardaki duvarı kır aynı şekilde soldaki parmaklıkların duvarınıda kır sonra ceseti al sağdaki parmaklıklarda akan suyun üzerine bırak ondan sonra hemen soldaki parmaklıkların olduğu yere git akan su oraya aktığı için ceset oraya gelecek hemen onu ordan al ordaki taşın üzerine koy sonra da ortadaki taşin üzerine çık artık yarım açılan kapı tam açılmış olack sonra koşarak geç işlem tamam dır
evet bu soru da sorulmuştu daha önce şimdi hatırladım
arkadaşlar donmuş kuşun ordayım kapıları nasıl kırıcam ve çıkan yansıtıcıyı nasıl kullanacağım yardım lütfen
arkadaşlar bn biyerde takıldım.herif(bizim kratos)hani yıkılan koca taşlara tutunup tutunup atlıo ya. ondn sonra brz dha ilerledim köprü yok save etmeye gittim oyun dondu.köprüye giderken müzikte gidio ne yapmam gerekio???
super oyun ınanın bu cozum hıc aklıma gelmedı bende sandıkların oraya dogru ucarken kapının karsısında ıcerı atlamaya fılan calısıyordum artık nasıl bır fantazı ıse bu...
super oyun ınanın bu cozum hıc aklıma gelmedı bende sandıkların oraya dogru ucarken kapının karsısında ıcerı atlamaya fılan calısıyordum artık nasıl bır fantazı ıse bu...
önemli değil arkadaşım önemli olan yardımlaşmak
quote:
Orjinalden alıntı: roguethunder
arkadaşlar bn biyerde takıldım.herif(bizim kratos)hani yıkılan koca taşlara tutunup tutunup atlıo ya. ondn sonra brz dha ilerledim köprü yok save etmeye gittim oyun dondu.köprüye giderken müzikte gidio ne yapmam gerekio???
senin dvd ölmüş heralde dostum
arkadaşlar buzları erittim şimdi karşımda büyük kuş var birde ayna gibi bişey girince geri dönüyorsunuz içeri birde bir adam bağırıp atlıyor boşluğa burayı nasıl geçicez
quote:
Orjinalden alıntı: gencel
arkadaşlar buzları erittim şimdi karşımda büyük kuş var birde ayna gibi bişey girince geri dönüyorsunuz içeri birde bir adam bağırıp atlıyor boşluğa burayı nasıl geçicez
bende yeni geldim biraz denedim.sonra bıraktım sadece bir tane buzu eritebildim yansıtıcıyla.tavandakileride kırdım yukarıdan ışık alıyor.diğerlerini açamadım.diğerlerini nasıl eriticez
arkadaşlar ben oyunu bitirdim ıkına ıkına baştan başladım balık modu açıldı acayip bir kostüm...en çokta 8 memeli kadında zorlandım memelerini kestim kestim ölmemişti..zor oldu... ....neyse ...şimdi birde hile kodu var armax ile duvarlardan hayalet gibi geçiyom suya sabuna dokunmadan duvarlardan hayalet gibi geçerek oyunun başından finale geldim makina sapıttı.....oda ayrı bir hoş oluyor kratos kuş gibi uçuyor..normalden 10 kat havada gidiyor...yere inmeden temizliyom bosları...sevdim bu hile işini