sana en yakın olan renkleri çevir.sağdan ve soldan gidince yukarıda olan atları tutan mekanizmalar var onların renklerine bak.
ondan sonra uzaktakilere gidicen onları hallettikten sonra yine R1 kullanarak.henüz takılmadım ama çok zor olduğunu şu an için zannetmiyorum.
arkadaşlar atlasın oraya geldıö kanatları bi türlü doğru kullanıp karşıya geçemiyorum.adamın alnına tırmandım karşıya devam edicem l1+x yapıyorum ama karşı kenara uçamıyorum.yere geri düşüyorum.yanlış bişey mi yapıyorum.yardım edin lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: egyptcats
arkadaşlar atlasın oraya geldıö kanatları bi türlü doğru kullanıp karşıya geçemiyorum.adamın alnına tırmandım karşıya devam edicem l1+x yapıyorum ama karşı kenara uçamıyorum.yere geri düşüyorum.yanlış bişey mi yapıyorum.yardım edin lütfen
PArdon da L1+X e ne diye basıyorsun? Hem ayrıca biryere tırmanırken atlarsan kanatlarını açtıramazsın. Ayakların zemindeyken zıplayıp havadaykende X e basılı tutacaksın. Zaten uçmuyorsun süzlüyorsun o da bir süre... Çok fazla havada kalırsa kanatalrın tüyleri dökülüyor ve yere çakılıyorusun.
bir yere tırmanmıyorum.zaten alnına tırmandım.şimdi karşı çıkıntıya geçmem gerek.bana uç diyo.ben beceremiyorum.havalanıyo ileri gitmeden düşüyor.
süzülüyorum ama karşıya varamıyorum aşağıya doğru süzülüyorum??
yaptım en son zincirlerin oraya kadar zar zor geldim...teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: egyptcats yaptım en son zincirlerin oraya kadar zar zor geldim...teşekkürler
Ehhh en sonunda bunada şükürrrr!! Birde daha açıklayıcı olması açısından sorularını takıldığın yere ait ekran görüntüsü ile yap. Daha iyi anlatırsın.
Vay be tam 15 saat 21 dakika sonra God Of War 2 yi bende bitirdim arkadaşlar, ama tabi biraz buruk bir sevinç kapladı içimi. Malum the end begins oldu ama beginin bizim ps2 de başlamayacağı çok aşikar. Böyle bir oyun yaptıkları için Sony yi defalarca tebrik etmek lazım, kurgu bulmaca grafik senaryo konu vs vs herşey.
quote:
Orjinalden alıntı: rds
Vay be tam 15 saat 21 dakika sonra God Of War 2 yi bende bitirdim arkadaşlar, ama tabi biraz buruk bir sevinç kapladı içimi. Malum the end begins oldu ama beginin bizim ps2 de başlamayacağı çok aşikar. Böyle bir oyun yaptıkları için Sony yi defalarca tebrik etmek lazım, kurgu bulmaca grafik senaryo konu vs vs herşey.
GOW 3 PS3 de çıkana kadar herkes alıcak duruma gelir bence ha ne dersin!!
Oyunu bitirdikten sonra insan ciddi ciddi ps3 alsammı diye düşünmeden edemiyor. Zaten gow2 1080 olarak ps3 e çıkacak. Tabi gow3 nasıl olur artık ne diyim bilemiyorum. Adamlar yapmış abicim bile yetmiyor :)
oyunun sonlarina yaklastim heralde ama takildim yine fate katedraline giriyorum bi kadin geliyo dövüyorum bayaa sonra yere yesil elektrik atiyo yukariya sicriyorum kacabiliyorum devamli. bu kadini nasil gebertcem deli etti beni
ya ben de aynı yerde kaldım. o senin bahsettiğin kadını öldürmenin taktiği üst tarafta dört tane zıplama şeyi var. hani r1 tuluna basınca oraya uçup konabiliyorsun ya.. işte öyle hoplaya zıplaya ine çıka kadını öldürüyorsun. ondan sonra bir yere götürüp atıyor seni.. orada da o kadının artık annesimidir nedir bir beden büyüğü var :) elemanları öldürdüm, bir de adını hatırlayamadığım magic var herkese yayılıyor elektrik şoku.. onu da kullanınca bu sevimsiz de ölüyor.. ondan da sonra bir önce oynadığın yere gelri geliyorsun, burada hem bir önce öldürdüğün kadını hem de onun bir büyüğünü dövmek zorunda kalıyorsun. işte ben onları dövdüğüm bu alanda aynaları kırabiliyorum da sonuna kadar henüz dayanamadım burada takıldım kaldım.. işin pis tarafı save yeri de yok bu arada şimdi tekrar en baştan bu kadar kişiyi öldürücez
Ekran görüntüsü atsanız olayı dakkasında çözeriz de :) Sizin takıldığınız yer sanırım sisters of god mıydı neydi adını bende tam hatırlayamıyorum orası. R1 tuşu ile alandaki kadını öldürdükten sonra seni bir yere gönderiyor Gow1 final bölümünde Ares le kapıştığımız yerdeki alanda kılıç üstünde dövüşüyorsun, öldürmek için en kolay yöntem size attığı enerji kütlesini L1 ile alıp kare ile geri göndermek.diğerinide öldürdükten sonra seni tekrar aynı alana geri gönderiyor. Bu sırada diğer kadın (kılış üstünde iken öldürdüğün) aynalar içinden sana saldırıyor. R1 ile gabber noktalarından sıçrayıp kadını biraz dövdükten sonra R1+L1 ile zamanı durdurup aynalar içinden gelen kadını dövüyorsun. bir süre sonra ayna sabitleniyor ve aynayı kırıyorsun. 2 aynayı kırdıktan sonra sister ıda öldürüyorsun. Ve sağ taraftaki aynayı kırıp ordan yoluna devam ediyorsun.
quote:
Orjinalden alıntı: rds
Ekran görüntüsü atsanız olayı dakkasında çözeriz de :) Sizin takıldığınız yer sanırım sisters of god mıydı neydi adını bende tam hatırlayamıyorum orası. R1 tuşu ile alandaki kadını öldürdükten sonra seni bir yere gönderiyor Gow1 final bölümünde Ares le kapıştığımız yerdeki alanda kılıç üstünde dövüşüyorsun, öldürmek için en kolay yöntem size attığı enerji kütlesini L1 ile alıp kare ile geri göndermek.diğerinide öldürdükten sonra seni tekrar aynı alana geri gönderiyor. Bu sırada diğer kadın (kılış üstünde iken öldürdüğün) aynalar içinden sana saldırıyor. R1 ile gabber noktalarından sıçrayıp kadını biraz dövdükten sonra R1+L1 ile zamanı durdurup aynalar içinden gelen kadını dövüyorsun. bir süre sonra ayna sabitleniyor ve aynayı kırıyorsun. 2 aynayı kırdıktan sonra sister ıda öldürüyorsun. Ve sağ taraftaki aynayı kırıp ordan yoluna devam ediyorsun.
yes it is.. evet orası işte kılıç üstündeki kadını öldürdükten sonra odaya geri geliyoruz bu sefer biri aynada biri ortada çal çal oyna iki kadın var ikisini de pataklamak gerekiyor :) bu akşam bidaha dalıcam bakalım nolcak, diğer arkadaş yazmamış henüz herhalde o da akşamı bekliyor
O bölümde gerekli olan ayrıntı zamanı durdurmak. Yoksa sabaha kadar dövsenizde olmuyor :)
arkadaşlar 2 tane heykelin olduğu yere geldim yukarı çıkmam şlazım ama heykeli yukarı çıkan yere koyuyorum kolu ittirip bıraktığımda aşşağı iniyor nasıl çıkıcaz yukarı yardım
Birinci heykeli yukarı çıkan platformun üstüne koy ama yarısı dışarda kalsın. Diğer heykelide o yukarı çıkan platformun yanına koy. Patformu en son noktasına kadar yukarı kaldır. Ondan sonra hemen hızlı bir şekilde ikinci heykeli birazcık ittir. Sonuçta şu olacak: Patform aşağı indiği zaman 2 heykel üst üste gelmiş olacak. Amacın bunu yapmak olsun.
ya gençlik bi yerde takıldım inanmassınız koridor gibi bir yere giriyorum,biraz ilerledikten sonra hem önümden hem arkamdan ön tarafı sivri demirlerle kaplı iki kapı hareket edıor,bir ara duruyorlar 10 sn kadar orda bir sey yapmak lazım ama ben bişey yapana kadar beni sadwich gibi eziyorlar.ne etcez sinir oldum