Şimdi Ara

GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.152
Cevap
1
Favori
150.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım eritiiğin kuşu çevirip tüm buzları eritiyorsun
  • arkadaşlar ayna gibi bişey var dalgalanıyor içine girdiğimizde demir kapının oraya geliyoruz burada bir adam bağırığ aşağıya atlıyor nasıl geçicez burayı
  • YA ben şimdi bu 3 başlı köpeği yendim sonra koluna bişi geçirdi.Sağ taraftaki kolu çekiyorum L1 e basıp önünde bekle diyo bende basıp bekliyorum ama canımı götürüo ve ölüyorum.NAsıl geçebilirim yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: unreal_mert

YA ben şimdi bu 3 başlı köpeği yendim sonra koluna bişi geçirdi.Sağ taraftaki kolu çekiyorum L1 e basıp önünde bekle diyo bende basıp bekliyorum ama canımı götürüo ve ölüyorum.NAsıl geçebilirim yardım

L1 e basıp beklemiceksin ateş topu tam üstüne geldiğinde L1 e basıcaksın kratos da ateşi geri püskürtecek kolundaki o zımbırtı sayesinde böylelkile kapıyı kırıp yoluna devam edeceksin. ok!
  • arkadaşlar demirlerin çıktığı yerdeyim ama hemen iniyorlar burayı nasıl geçicez kolun üstündeki ölü adamdan mavi elması aldığımız yer yardım lütfen
  • Oyunu ben de bitirdim Challenge of Titans'da 4.Challenge'a bir takıldım pir takıldım. Bu dua eden adamı yuvarlaktan yuvarlağa taşıdığımız bölüm. Varmıdır işe yarar bir stratejisi olan?
    Ben şöyle yapıyorum : Medusa'nın kafası gibi bişey var ya büyü olarak onu kullanıyorum. Düşmanları taş edip parçalıyorum ama işin içine şu pislik hoplayıp zıplayan mızraklı elemanlar girince kafayı yiyorum. Zamanı yavaşlatmak da biryere kadar yani..
  • Yaw arkadaşlar, ben oyunu aldım ama oyun hiç açılmıyor bile. DVD yi taktığımda memory card - cd seçim ekranı geliyor, cd yi seçiyorum ama ekran birkaç saniye kararıyor ve tekrar memory card-cd seçim ekranı geliyor. Resetlesem de sonuç gene aynı. Yardım edin ya kafayı yemek üzereyim.
  • senin makinenin çipi uymuyor bu oyuna eğer ps2 in harddiskli ise oyunu hardiske atıp oynayabilirsin biz öyle yapıyoruz cafede
  • quote:

Orjinalden alıntı: gencel

arkadaşım eritiiğin kuşu çevirip tüm buzları eritiyorsun

ayrıntıya girmemişsin kuşu nasıl eritiyoruz.
  • Kuşu yanlış hatırlamıyorsam tavandaki buzları kırarak eritiyorsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanda39

Kuşu yanlış hatırlamıyorsam tavandaki buzları kırarak eritiyorsun...

onları kırdım ama bir şey olmadı birde orada 3 tane kol var.biraz çevirdim ama yine bir şey olmadı o yansıtıcıyı kullanmak gerekiyor sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kont

quote:

onları kırdım ama bir şey olmadı birde orada 3 tane kol var.biraz çevirdim ama yine bir şey olmadı o yansıtıcıyı kullanmak gerekiyor sanırım.

Abi tamam hatırladım. Orda şöyle yapacaksın o üç kolu çevirince aşağıdaki şekiller de dönüyor. O şekillerden 1 tanesi mat metal gibi biey,diğerleri ışıklı parlak. O metal yansıtıcı gibi olan şekli ışık yansımaları üzerinden yansıyıp kuşun üzerine düşürecek şekide 3 parçasını da denk düşürecek şekilde döndüreceksin. Yani Lise seviyesi optik dersi biraz Dene biraz bulacaksın çözümü

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kont

quote:

Abi tamam hatırladım. Orda şöyle yapacaksın o üç kolu çevirince aşağıdaki şekiller de dönüyor. O şekillerden 1 tanesi mat metal gibi biey,diğerleri ışıklı parlak. O metal yansıtıcı gibi olan şekli ışık yansımaları üzerinden yansıyıp kuşun üzerine düşürecek şekide 3 parçasını da denk düşürecek şekilde döndüreceksin. Yani Lise seviyesi optik dersi biraz Dene biraz bulacaksın çözümü

tamam sağolasın akşam bi denerim.

• Arkadaşlar ben bi bölümdeyim ayna gibi bi yer var ordan geçinp bi adamı yakalamam lazım ama geçince kapı kapanıor süreyi durduruyoum ama yinee kapanıyor ne yapmam lazım gencel arkadaşımızda sormuş aynı yeri bi yardım ederseniz sevinecem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Utkuhan

Arkadaşlar ben bi bölümdeyim ayna gibi bi yer var ordan geçinp bi adamı yakalamam lazım ama geçince kapı kapanıor süreyi durduruyoum ama yinee kapanıyor ne yapmam lazım gencel arkadaşımızda sormuş aynı yeri bi yardım ederseniz sevinecem.

O bölümde aynadan önceki koridorda solda bir heykel var onu hareket ettirerek o kapının açıldığı yere geliyorsun ve kapağı açtıktan sonra heykeli tam hizasına getirerek kapanması engelliyorsun. Sonra aynadan geçip eynı yere tekrar gel göreceksin ki heykel kapağın kapanmasını engelleyecek. Sen de hemen zamanı yavaşlatıp koşarak elemanı tutuyorsun.
  • arkadaşlar alevakan bir yer var haykelle ateşi kapatıp geçiyorum fakat çok kuş ve yaratık var ölüyorum nasıl geçicem burayı
  • gow2 yardım edin arkadaslar bi bolumvar bole minare gibi seyleri kaldıryon yuzuyonda geciyon bitanesi var sürekli iniyo nasıl olcak bi yardım lütfennnn
  • ben colossus ta takıldım hani duvarı tırmanıyoruz karşımıza colossus çıkıyor ama gidecek yapacak bişey yok pek aşağı atlıyoruz ordada colossus a yapacak birşey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nahit_41

gow2 yardım edin arkadaslar bi bolumvar bole minare gibi seyleri kaldıryon yuzuyonda geciyon bitanesi var sürekli iniyo nasıl olcak bi yardım lütfennnn

onu kaldırdığında hemen zamanı durdur merdivenden yukarı çık tekrar zamanı durdur.önce ileriye sonra sağa doğru devam et r1 yaparak
  • arkadasLar ya bıyerde kaLdım yıne Lanet oLsun gercı her takıLdıgım yerde sıze soruyorum ama napayım fazLa oyun zekası yok :) nasıL anLatsam kaLdıgım yerı bıLmem ama denıyım anLıyan bırı cwp werırse sewınırım ıkı cark oLan yer warya bırının koLu war ama dıger carkın koLu yok bı serefsız caLıp gıdıyor nerden buLabıLırım o carkın koLunu acaba yardımcı oLursanız sewınrm...
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.