Şimdi Ara

GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.152
Cevap
1
Favori
150.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Utkuhan

Merhaba Arkadaşlar çözümlere baktımda göremediğim bişey var kanatları aldığım bi yer var hani havada yumrul yumruğa dövüşüyorsun kanatları aldım cehenneme geldim taş gibi büyük b
    aam var taş gibi ona çıkıyorum sonra uçarak bi yere giriyorum ama ordan çıkamıyorum arkadaşlar baika bişeyde yapamıyorum oraya kadar gelmeyi başardım bulmacaları çözdüm ama orada takıldım yaf bi yardım ederseni sevinecem gerçektende

Orda taşı sağ da en uca götürceksin, taşın üstüne çıkıp karşıda ki yere atlayıp ordan devam edeceksin
  • saoll yardım için
  • biyerde takildim ben de.. daha once sorulduysa ozur dilerim aradım bulamadim.

atlas
    elin ustunde tekrar yukariya cikiyorum.. şehire dönmem gerekiyor önümde sütunlar var..
    ne yaparsam yapayım burayı gecemedim kanatlar yetmiyo 3-4 sutun ilerde kaliyorum..
    burayi nasil gecebilirim ?
    lutfen yardım
  • orda sutunların birine duvar gibi tırmanıyosun sonra karşı stuna duvardayken atlıyosun ondan sonrada tırmandıgın sutuna tekrar atlıyosun.aslında çok kolay dikkat et yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: earl26

birde şu olayı çözemedim bu sütunları nereye nasıl yerleştireceğiz??

GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ

abi onnarı biyere yerleştirmicen üstünde olduğun platform sağa sola yatıo ikisinide deniz kenarı tarafına it paltformun arkasından da kaldır suya düşcek;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: candles

quote:

Orjinalden alıntı: oldmember

heykeli koydum ordaki yere ama kalkan nerden nasıl alcam...

resimdeki r1 yazan yere bir heykel gelmesi lazım oda yukarda o heykele bir tane kalkan takılacak o kalkan da tam karşıdaki odadan içeri gir koç başlıları kes sona yukarı heykelleri basamak yaparak çık sonrası gelir ..

alakası yok..
    once git içerdeki adamı oldurup kalkanını al kalkanı heykele tak ve heykeli r1 yazan yerdeki boşluğa oturttur sora yukarı kaldır o tam yukardayken yukarı tırman ve dier gozun onune geçip L1+R1 yap kapı açılcaktır bol şans

• quote:

Orjinalden alıntı: oldmember

arkadaşlar burada takıldım , 2 tane taş var ne yapcam anlamadım... yardım lütfen

ilk taşı yokuşun yanına çek sorada dierini yokuştan yukarı çıkar ve dierinin üstüne it;)
  • Ya bi tane üç başlı köpek war onu geçemedim.HEp öldürüo beni.ONu öldürmem için ne yapmam lazım???
  • quote:

Orjinalden alıntı: unreal_mert

Ya bi tane üç başlı köpek war onu geçemedim.HEp öldürüo beni.ONu öldürmem için ne yapmam lazım???

dövüşmen lazım
  • ben de cursive arkadaşıımızn bu gösterdiği yerde kaldım adeta çıldırdım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueMartini7 -- 7 Nisan 2007; 14:50:53 >
  • YA dewamlı öldürüo beni bide bi kol war canavarı ortaya çekip kolu çeviriyorum ve ateş püskürüyo.Canavara hiç etki etmiyo.Sonra gelip 2 vuruşta öldürüyo beni.Siz nası geçtiniz.TAktik falan verin??
  • quote:

Orjinalden alıntı: eraykalkan

ben de cursive arkadaşıımızn bu gösterdiği yerde kaldım adeta çıldırdım..

Az önce bende burdaydım ve geçtim aslında mantık kolay şöyle yapacaksın o kolonu al hani bir duvar var ya yukarı gidiyo onunla normal yerin tam ortasına koy o kolonu ondan sonra git ordaki kolu çek ve o duvar kolon sayesinde tavana deymiyor ve sen yukarı çıkabiliyorsun onu yaptıktan sonra kolonu tavanla duvar arasından çekiyorsun ve kolonla beraber dahada yukarı çıkıyorsun ve sonrasınıda halledersin zaten

Arkadaşlar bende bir yerde kaldım bu kuşa biniyorum ve beni çanların olduğu yere götürüyor orda çanlar falan var bişeyler yapmayı denedim ama olmadı ordaki mantık iki çanıda aynı andamı çaldırmak.

• tmm görev tamamlanmıştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: unreal_mert

YA dewamlı öldürüo beni bide bi kol war canavarı ortaya çekip kolu çeviriyorum ve ateş püskürüyo.Canavara hiç etki etmiyo.Sonra gelip 2 vuruşta öldürüyo beni.Siz nası geçtiniz.TAktik falan verin??

Ya kolu sonraki aşamada çekeceksin, önce iti öldür, çat çut dalacaksın yolu yok, eline büyük silahı al onunla zıplayıp r1 mi l1 mi ne basıosun yere o tokmakla vuruo öle yapa yapa öldürebilirsin, titan of the fate i de kullan bişeyler yap işte öldür.
  • Arkadaşlar ben bir yerde takıldım.Hani koca bir kadın varya oturmuş öle yanında iki tane kol var onların üstündede kapılar var ama ben orayı geçemedim kadının eline vuruyorum eli öyle kalıyo sonra kolu falan çeviriyorum ama ne yukarı çıkabiliyorum nede başka bir yere oku kadına tuttuğumda elini gösteriyo eline vuruyorum ama eli parçalanmıyo ne yapmam lazım
  • arkadaşlar oyunu bitirmiş bulunmaktayım soracağınız sorular varsa yardımcı olabilirim
  • Benim soracağım bi soru var bendeki cd bi yerde takıldı çoğu kimsenin de başına gelmiş okuduğum kadarıyla ama sorunun nereden kaynaklandığını anlamadım kimi cd den kimi çip ten diyo eğer cd de ise sorun cd yi nereden aldığını öğrenebilir miyim
  • east auditorium da takildim..
    alevleri sondürüp karsiya gecip save ediyorum.. ilerde bi kapi var yarim aciliyor. bir türlü gecemedim burayi. geri dönüp baktim ama yapcak bisey bulamadim
    yardim
  • kolu cektiğin yerin gerisinde hava akımı var hızlıca geriye don ikikere zıpla kanatlar acılınca hemen kapı kapanmadan gec
  • Arkadaşlar hani sistersları buluyoruz ya dev kanat açılıyo, translatora kitabı okuttuktan hemen sonra. Hologram gibi bi kadaın geliyo konuşmaya başlıyo. İşte konuşmasının yarısında oyun takıyo yani 20 milisaniyeik kısım sürkli oynuyo ses te tekrar ediyo. Yani tak diye durmuyo oyun. Burayı geçemiyorum sorun iso da mıdır çiptemidir, türkiye ab ilişkisindemidir bi yardım edin. Kafayı yicem. Bu arada oyunun 7.9 gb lik isosunu kullanıyorum. Hdd den oynuyorum hdl08b +go2w patched versiyonu ile.
    Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.