su phoenix in kullerini almak için bi oday a gieliyoz.karsıdan surekli alev duvarı ggeliyo. orayı nası gecicez? kolu indirene kadar alevler geliyo.
Odanın girişinde sağda ve solda olmak üzere iki heykel var, sağdakini kır ve soldakini de odaya taşı. Heykelin arkasında olduğun sürece alevler etkilemiyor.
hemen karşı kapıdan gir o
quote:
Orjinalden alıntı: sony555
quote:
Orjinalden alıntı: oldmember
Arkadaşlar heykelin gözlerden ışık çıkıyor ve yolu kapıyor. Yerde manivela var , köprü gibi bişi yukarı cıkıyor ama o ışığı kesmiyor , soldan ilerleyip baska odaya geçtiğimde elinde parşömen olan yaratık getiren adam ve tayfası ile dövüştüm , sonra o odada olan 2 heykeli kullanarak birini asansorun altına sıkıstırdım diğerini asaonsürün üstüne koydum bu sayede ust tarafa geçtim , r1 basaın diyen bi yer var ZEUS bilmem nesi istiyor , sağdan ilerlediğimde kafeste dövüşen yaratıklar var ama açamıyorum onu o parmaklıkların solunda merdicen var ordan cıktıgımda acıklığa cıkıyorum ama orada sonlanıyor... Yardım ederseniz sevinirim..
bi resim koyabilirmisin pek anlaşılmıyor
karşı kapıdan gir koç başlı bosları öldür sona heykelleri kullannarak yukarı çık ordan ilerle zanaı durdurup karşıya geç ortada bir kapı var boşlukta ortada ordan giince görünmez adamla dögüşcen kalkanı al yere düşen taşı heykele yanaştır ötekinide basmamak yap heykeli yukarı çıkar elindeki kalkanı heykele tak diger gözüde sen kendin sangıma ile durrudup kapıyı açcan.....
bende bu uçan bir kız var havada odada yandan çıkan başka bir kız aynadan var onu dövdüm zamanı durdurma çıkıyor zaman durunca geri alamıyorum normale hep donmada kalıyor dövüyorum pasa onu ama ölmüyor..aynaların oldugu oda havada tutungaçlar var..kız ayndana kaçıp kaçıp duruyor burda yardım gerek......
quote:
Orjinalden alıntı: candles
bende bu uçan bir kız var havada odada yandan çıkan başka bir kız aynadan var onu dövdüm zamanı durdurma çıkıyor zaman durunca geri alamıyorum normale hep donmada kalıyor dövüyorum pasa onu ama ölmüyor..aynaların oldugu oda havada tutungaçlar var..kız ayndana kaçıp kaçıp duruyor burda yardım gerek......
Aslında çözmüşsün kardeş. Ortadakini dövüp bayıltınca zamanı yavaşlatıyorsun, zamanı yavaşlatınca da aynadaki kızkardeşi dövüyorsun. Bir süre sonra ayna kırılıyordu galiba. Birkaç kez yapınca geçersin merak etme.
heykeli koydum ordaki yere ama kalkan nerden nasıl alcam...
quote:
Orjinalden alıntı: oldmember
heykeli koydum ordaki yere ama kalkan nerden nasıl alcam...
resimdeki r1 yazan yere bir heykel gelmesi lazım oda yukarda o heykele bir tane kalkan takılacak o kalkan da tam karşıdaki odadan içeri gir koç başlıları kes sona yukarı heykelleri basamak yaparak çık sonrası gelir ..
tamam geçtim orayı buldum sonradanda "to change the destiny of olympus ZEUS appeals to the fates" yazıyor.. Bir resim gibi birşey önünde r1 bas diyor... Spear of destinty ide aldım burdan sonra ne yapmam gerekiyor acaba?_
arkadaşlar atlas diye bir yere geldim ve kanatları aldım içerde sonra ne yapcam bulamadım :S
Arkadaşım sende hiç birşey yapamıyorsun sanki. Oralara kadar gelmişsin işte... İlk defa mı GOW oynuyorsun yoksa??
Ya tam soruyorum sonra buluyorum falan :D Bu sefer bulşamadım ama
Tamam orda ki devin burun gibi bi yeri var ordan tırmanıyorsun sonra kanatları kullanarak karsıya geçmen lzm şimdide orayı yapamadım :D
oyunun sonunda zeusla karsılasmada tuslara hızlı basamıyorum. zeusla son karsılasmada teslim oluyorum demeden once zeus bize yıldırım yollarken O tusuna bassakt a basmasakta bir sonraki sahney e geciyo. o zaman neden O ya basılıyo? yuzdum yuzdum kuyruguna geldim gecemedim su zeusu
BEYLER BU ATLI ADAMIN BÖLÜMÜNDEYİM OYUNUN YÜZDE KAÇINA TEKABÜL EDİYOR BİR BİLEN VARMI.......
EVET!!! sonunda bitti. tek kelimeyle muhteşem bir oyun!!!! herkes oynamalı. yanlız su sondaki zeus un oglu kim onu anlamadım...
HOCAM MADEM BİTİRDİN BİR SORUMA YANIT VERSEN......
valla o kadar cok sey gordum ki. at diyince tek aklıma gelen oyunun baslarındaki 4 at ın oldugu bolum. orda bi at terbiyecisi vardı onumu diyosun?
arkadaşlar burada takıldım , 2 tane taş var ne yapcam anlamadım... yardım lütfen
tmm tmm geçtim yav :ÇG
hocam senden bir kaç adım öndeyim veya seninle kafa kafaya gidiyoruz şu üst mesajda resmini koyduğun yeri ben dün akşam geçtim yani 12 saat önce. eğer sen bugün oynamaya devam edersen ve ben oynamazsam beni geçiceksin :) bu sefer ben sana sorucam şurda napıyoruz diye..
Merhaba Arkadaşlar çözümlere baktımda göremediğim bişey var kanatları aldığım bi yer var hani havada yumrul yumruğa dövüşüyorsun kanatları aldım cehenneme geldim taş gibi büyük b aam var taş gibi ona çıkıyorum sonra uçarak bi yere giriyorum ama ordan çıkamıyorum arkadaşlar baika bişeyde yapamıyorum oraya kadar gelmeyi başardım bulmacaları çözdüm ama orada takıldım yaf bi yardım ederseni sevinecem gerçektende