heykelden atların üstüne çıktım orda mavi yeşil sarı kırmızı kollar var onları çeviriyorum her hangi bir şey aktif olmuyor hepsini aynı anda çevirmek gerek yetişmiyor süre yardım
Tek tek çevir onları önce kırmızıyı ortadaki kollardan biri çevir, kırmızı taraftaki kapak açılıyo ya, oraya git R1 E bas, hani adamı öldürüyon da bi tane anahtar alıyon ya onu sokuyo o açıklıklara, sonra ortadaki kollardan öbürünü çevir sonra sağa gidip o açılan kapak kapanmadan r1 bas, o yerlerden iki tane şey çıkacak, sonra en uçtaki atlara ulaşabileceksin, aynısını diğer dıştaki iki kola da yapıp bu uzaktaki kapaklarada anahatarı sok, geçemezsen yine gel beklerim :)
4 tane kapağada anahtarı soktun mu? Soktuysan kolların ordaki kolu çektin mi?
atları haraket ettirip karşıya geçtim zincirli köprüden..tam burda saveden sonra içerde üç tane kuş var yukarda kırmızı orb sangıdıgının yanında yol var ama ilerlemiyor sanki görünmez< bir duvar gibi önümde duruyor kratos gitmiyor oyun bozukmu acaba
quote:
Orjinalden alıntı: candles
atları haraket ettirip karşıya geçtim zincirli köprüden..tam burda saveden sonra içerde üç tane kuş var yukarda kırmızı orb sangıdıgının yanında yol var ama ilerlemiyor sanki görünmez< bir duvar gibi önümde duruyor kratos gitmiyor oyun bozukmu acaba
bir ss koyabilir misin?
GOW2 de takılan arkadaşlardan ricam geçemediğiniz yerleri tarifle değil ss koyarak anlatmaya çalışın daha kolay yardımcı olabilirzi bence!
yardım edicek kimse yok mu, gitti koskoca pazar günü:(
quote:
Orjinalden alıntı: earl26
elimde bir adam var ortadaki buton a bırakırsam kapının yarısı açılıyor sol taraftaki kapının içindeki butona ben basıyorum kapı açılıyor geçene kadar kapanıyor nasıl geçerim adamı diğer kapıya kadar götüremiyorum.
Ewt bende burda takıldım geçebilen warmı????????
adamı aldığın yerin orda bi duvar var. onu kır orda kanalizasyona adamı bırak karşı taraftada duvarı kır ve adamı ordan al ordaki yere adamı bırak sende ortaya geç
Burda niye takıldın ki?, zamanı durdur sonra o tekerleğin üstünden devam et, zamanı durdurmak r1+l1
yazık hale bıtıremedınızmı 1 gunde bıttı hehe
oyun bozuk degilmiş yolu karılştırmışım ama orda bir yol var ileri giden yarım adam boyu kadar ..neyse.. şimdi heykel kızdan zamanı durdurma aldım heykelin kafasını kırdım şaşagıda domuz atan devlerin kestim..2 tane mavi şeffaf kapı var bir açıldı ötekisi kapalı içinde save var.. açık kapıdan geçiyorum bir taş heykelin agzından ateş atıyor kesik kesik yadanda yürüyom dipde durup arkaya atlatamadım egilip altından da geçemedim duvarda kırılmıor kaç kez kombo yaptım aşagı düştü...ne yapmak lazım bu kısmda
quote:
oyun bozuk degilmiş yolu karılştırmışım ama orda bir yol var ileri giden yarım adam boyu kadar ..neyse.. şimdi heykel kızdan zamanı durdurma aldım heykelin kafasını kırdım şaşagıda domuz atan devlerin kestim..2 tane mavi şeffaf kapı var bir açıldı ötekisi kapalı içinde save var.. açık kapıdan geçiyorum bir taş heykelin agzından ateş atıyor kesik kesik yadanda yürüyom dipde durup arkaya atlatamadım egilip altından da geçemedim duvarda kırılmıor kaç kez kombo yaptım aşagı düştü...ne yapmak lazım bu kısmda
o kesik kesik ateş edenin tam karşısına duracaksın, ateş gelirken L1 Yapıp ateşi geri püskürteceksin, kapının kırıldığını göreceksin, eğer anladığım yerdeysen tabi, ss var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: sneakersnack
quote:
o kesik kesik ateş edenin tam karşısına duracaksın, ateş gelirken L1 Yapıp ateşi geri püskürteceksin, kapının kırıldığını göreceksin, eğer anladığım yerdeysen tabi, ss var mı?
dedigin aynen yaptım kırıldı ama ben 3 başlı köpeki öldürdügüm yerde orda yaptım asıl ateş püsküren yer arkada kaldı orayı es geçmişim oyunun gidişatına bir degişiklik yaparmı arkada kapalı bir kapı kaldı da
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: sneakersnack
quote:
dedigin aynen yaptım kırıldı ama ben 3 başlı köpeki öldürdügüm yerde orda yaptım asıl ateş püsküren yer arkada kaldı orayı es geçmişim oyunun gidişatına bir degişiklik yaparmı arkada kapalı bir kapı kaldı da
Zaten etki edecek olsa gitmene izin vermez
oyunun cd i imajını aldım 8.5 gb cd içerigine baktım 4.5gb lık veri var onu ayrı dosyaya açıp tekrar isoya çevirdim..cd ye yazdım oyun gene çalıştı..kayıp olan 4 gb lık veri nerde peki............birde kırmızı orby de biraz cimri davranıyor tüm silahları upgrade etmek için lazım en etkili silah hangisi ona agırlık verecegim....saygılar
En etkili silah yine kratos çift kılıcı (blades of athena) ona yüklen sonradan kazandığın orb larıda büyülere bas.
God of War 2
(M) NAX7-W57T-1ENHF XFDG-FPA2-Z29H6 Infinite Health 4J7X-RVAY-U0TWK CFXN-QY20-AFP32 48J8-PEGW-K55N4 Infinite Magic NAU9-T001-U0ZHY 0EU9-9HFK-TWJ7Q NF11-MZ3Q-14ZAU Max / Infinite Red Orbs D31G-35QR-90MZM PCY7-FTN7-WUG30 Infinite Double Jumps J4VH-FPPU-BKFX5 ZWBG-8TMG-ERH2T Disable AI Press R2+UP , R2+Down to enable AI. D0UH-KUX0-AQGNX A7CB-BQEW-FEVYC WFV3-8425-BGKB5 B0ZU-XMC8-WWEFD EKBV-FWAH-ZDFBP Game Difficulty Modifier L3 + DOWN: Mortal (Easy) 65MV-MG66-VWM81 9EJF-GEXH-VH4HC YWH2-1PBC-9QMNX L3 + LEFT: Spartan (Normal) BT85-GPQU-3BB2T VYHV-W7ME-J02PT 6GWF-J7GM-GU60R L3 + RIGHT: God (Hard) G1VN-FYPH-ZP79K 6553-5HVN-N33HQ 0FXY-T695-0UPEC L3 + UP: Titan (Very Hard) ZDQ1-FZ6R-DU2HN WBUR-HKQG-PGEZZ 2FHF-XFN9-EP3T7 Max Total Play Time 0MPU-J5CZ-D69EP C3U1-MWHT-HPX7Y Low Total Play Time H1WZ-M437-7V1ER T5EF-FYJC-0HCA6 No Total Deaths 7AKE-5F3F-GU5G0 HJ7Z-H080-59NCC Max Total Kills 8M19-U45G-JJ7D2 B4GD-DD66-B259X No Total Saves GCK1-C71X-NY909 3DJZ-2Y32-FDT7D Max Brutal Kills T8X6-K8CK-BQUT6 RXRN-TBYF-UKYTR Max Shatter Kills R78J-X7WV-RA0R6 615N-3KED-WDG4N Max Dismember Kills 6216-VU3X-YC6TC FWJ7-FQHQ-AZ5U9 Max Maximum Combo MHB4-1ZA5-870ZK CW0Q-98BZ-UDYQC Max Red Orbs Collected K67F-MN2M-F9EBV Y8ZF-GDBC-VX2YY
Have All Phoenix Feathers GH5T-R8A2-P3R64 5HVR-TJEW-32R47
Have All 20 Cyclopse Eyes R8H5-2DXB-XCXKG D089-66FU-58ZT5
oyununun hile kodları armax ile yazılacak ..... görünmez adam da takıldım
arkadasLar bende bi yerde kaLdım we cd yi kırma asamasına geLdım okadar sınırLendım dıyebıLırım Nefes ufLeyen bı HeykeL warya onun gozunu tekını kör ettim we ok werdı okLa dıger gozunu kör ettim we sonra oraya geLdıgım yere gerı dondum öLdurmeye caLısıpta öLduremedıgm zıncırLı asıLı oLan adamın yanına geLdım we okLa wurarak adamı öLdurdum ama sonra ne yapmam gerektıgını bır turLu buLamadım nereye gıttıysem oLmadı cd nın bozuk oLabıLecegınden şupheLenıyorum bana yardımcı oLabıLecek warsa cok mutLu oLurum...