Şimdi Ara

GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.152
Cevap
1
Favori
150.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: candles

heykelden atların üstüne çıktım orda mavi yeşil sarı kırmızı kollar var onları çeviriyorum her hangi bir şey aktif olmuyor hepsini aynı anda çevirmek gerek yetişmiyor süre yardım

Tek tek çevir onları önce kırmızıyı ortadaki kollardan biri çevir, kırmızı taraftaki kapak açılıyo ya, oraya git R1 E bas, hani adamı öldürüyon da bi tane anahtar alıyon ya onu sokuyo o açıklıklara, sonra ortadaki kollardan öbürünü çevir sonra sağa gidip o açılan kapak kapanmadan r1 bas, o yerlerden iki tane şey çıkacak, sonra en uçtaki atlara ulaşabileceksin, aynısını diğer dıştaki iki kola da yapıp bu uzaktaki kapaklarada anahatarı sok, geçemezsen yine gel beklerim :)
  • atların tepesine çıktım gamçılıyom gamçılıyom gitmiyorlar ihhh iihh diyo nbaşka bişi demiyolar
  • quote:

atların tepesine çıktım gamçılıyom gamçılıyom gitmiyorlar ihhh iihh diyo nbaşka bişi demiyolar

4 tane kapağada anahtarı soktun mu? Soktuysan kolların ordaki kolu çektin mi?
  • atları haraket ettirip karşıya geçtim zincirli köprüden..tam burda saveden sonra içerde üç tane kuş var yukarda kırmızı orb sangıdıgının yanında yol var ama ilerlemiyor sanki görünmez< bir duvar gibi önümde duruyor kratos gitmiyor oyun bozukmu acaba
  • quote:

atları haraket ettirip karşıya geçtim zincirli köprüden..tam burda saveden sonra içerde üç tane kuş var yukarda kırmızı orb sangıdıgının yanında yol var ama ilerlemiyor sanki görünmez< bir duvar gibi önümde duruyor kratos gitmiyor oyun bozukmu acaba

bir ss koyabilir misin?
  • GOW2 de takılan arkadaşlardan ricam geçemediğiniz yerleri tarifle değil ss koyarak anlatmaya çalışın daha kolay yardımcı olabilirzi bence!
  • http://img120.imageshack.us/img120/576/01042007102yo5.jpg
    ya pazar günü oturim ne güzel GOW oynayım dedim ama şurayı bi türlü geçemedim . arkamdaki heykele hiç bişi yapamıorum. yardım edin pls.
  • yardım edicek kimse yok mu, gitti koskoca pazar günü:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: earl26

elimde bir adam var ortadaki buton a bırakırsam kapının yarısı açılıyor sol taraftaki kapının içindeki butona ben basıyorum kapı açılıyor geçene kadar kapanıyor nasıl geçerim adamı diğer kapıya kadar götüremiyorum.

GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ

Ewt bende burda takıldım geçebilen warmı????????
  • adamı aldığın yerin orda bi duvar var. onu kır orda kanalizasyona adamı bırak karşı taraftada duvarı kır ve adamı ordan al ordaki yere adamı bırak sende ortaya geç
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmas

http://img120.imageshack.us/img120/576/01042007102yo5.jpg
    ya pazar günü oturim ne güzel GOW oynayım dedim ama şurayı bi türlü geçemedim . arkamdaki heykele hiç bişi yapamıorum. yardım edin pls.

Burda niye takıldın ki?, zamanı durdur sonra o tekerleğin üstünden devam et, zamanı durdurmak r1+l1
  • yazık hale bıtıremedınızmı 1 gunde bıttı hehe
  • oyun bozuk degilmiş yolu karılştırmışım ama orda bir yol var ileri giden yarım adam boyu kadar ..neyse..
    şimdi heykel kızdan zamanı durdurma aldım heykelin kafasını kırdım şaşagıda domuz atan devlerin kestim..2 tane mavi şeffaf kapı var
    bir açıldı ötekisi kapalı içinde save var.. açık kapıdan geçiyorum bir taş heykelin agzından ateş atıyor kesik kesik yadanda yürüyom dipde durup arkaya atlatamadım egilip altından da geçemedim duvarda kırılmıor kaç kez kombo yaptım aşagı düştü...ne yapmak lazım bu kısmda
  • quote:

oyun bozuk degilmiş yolu karılştırmışım ama orda bir yol var ileri giden yarım adam boyu kadar ..neyse..
    şimdi heykel kızdan zamanı durdurma aldım heykelin kafasını kırdım şaşagıda domuz atan devlerin kestim..2 tane mavi şeffaf kapı var
    bir açıldı ötekisi kapalı içinde save var.. açık kapıdan geçiyorum bir taş heykelin agzından ateş atıyor kesik kesik yadanda yürüyom dipde durup arkaya atlatamadım egilip altından da geçemedim duvarda kırılmıor kaç kez kombo yaptım aşagı düştü...ne yapmak lazım bu kısmda

o kesik kesik ateş edenin tam karşısına duracaksın, ateş gelirken L1 Yapıp ateşi geri püskürteceksin, kapının kırıldığını göreceksin, eğer anladığım yerdeysen tabi, ss var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sneakersnack

quote:

oyun bozuk degilmiş yolu karılştırmışım ama orda bir yol var ileri giden yarım adam boyu kadar ..neyse..

o kesik kesik ateş edenin tam karşısına duracaksın, ateş gelirken L1 Yapıp ateşi geri püskürteceksin, kapının kırıldığını göreceksin, eğer anladığım yerdeysen tabi, ss var mı?
    dedigin aynen yaptım kırıldı ama ben 3 başlı köpeki öldürdügüm yerde orda yaptım asıl ateş püsküren yer arkada kaldı orayı es geçmişim oyunun gidişatına bir degişiklik yaparmı arkada kapalı bir kapı kaldı da

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: sneakersnack

quote:

dedigin aynen yaptım kırıldı ama ben 3 başlı köpeki öldürdügüm yerde orda yaptım asıl ateş püsküren yer arkada kaldı orayı es geçmişim oyunun gidişatına bir degişiklik yaparmı arkada kapalı bir kapı kaldı da

Zaten etki edecek olsa gitmene izin vermez

• oyunun cd i imajını aldım 8.5 gb cd içerigine baktım 4.5gb lık veri var onu ayrı dosyaya açıp tekrar isoya çevirdim..cd ye yazdım
    oyun gene çalıştı..kayıp olan 4 gb lık veri nerde peki............birde kırmızı orby de biraz cimri davranıyor tüm silahları upgrade etmek için lazım en etkili silah hangisi ona agırlık verecegim....saygılar
  • En etkili silah yine kratos çift kılıcı (blades of athena) ona yüklen sonradan kazandığın orb larıda büyülere bas.
  • God of War 2

(M)
    NAX7-W57T-1ENHF
    XFDG-FPA2-Z29H6
    Infinite Health
    4J7X-RVAY-U0TWK
    CFXN-QY20-AFP32
    48J8-PEGW-K55N4
    Infinite Magic
    NAU9-T001-U0ZHY
    0EU9-9HFK-TWJ7Q
    NF11-MZ3Q-14ZAU
    Max / Infinite Red Orbs
    D31G-35QR-90MZM
    PCY7-FTN7-WUG30
    Infinite Double Jumps
    J4VH-FPPU-BKFX5
    ZWBG-8TMG-ERH2T
    Disable AI Press R2+UP , R2+Down to enable AI.
    D0UH-KUX0-AQGNX
    A7CB-BQEW-FEVYC
    WFV3-8425-BGKB5
    B0ZU-XMC8-WWEFD
    EKBV-FWAH-ZDFBP
    Game Difficulty Modifier
    L3 + DOWN: Mortal (Easy)
    65MV-MG66-VWM81
    9EJF-GEXH-VH4HC
    YWH2-1PBC-9QMNX
    L3 + LEFT: Spartan (Normal)
    BT85-GPQU-3BB2T
    VYHV-W7ME-J02PT
    6GWF-J7GM-GU60R
    L3 + RIGHT: God (Hard)
    G1VN-FYPH-ZP79K
    6553-5HVN-N33HQ
    0FXY-T695-0UPEC
    L3 + UP: Titan (Very Hard)
    ZDQ1-FZ6R-DU2HN
    WBUR-HKQG-PGEZZ
    2FHF-XFN9-EP3T7
    Max Total Play Time
    0MPU-J5CZ-D69EP
    C3U1-MWHT-HPX7Y
    Low Total Play Time
    H1WZ-M437-7V1ER
    T5EF-FYJC-0HCA6
    No Total Deaths
    7AKE-5F3F-GU5G0
    HJ7Z-H080-59NCC
    Max Total Kills
    8M19-U45G-JJ7D2
    B4GD-DD66-B259X
    No Total Saves
    GCK1-C71X-NY909
    3DJZ-2Y32-FDT7D
    Max Brutal Kills
    T8X6-K8CK-BQUT6
    RXRN-TBYF-UKYTR
    Max Shatter Kills
    R78J-X7WV-RA0R6
    615N-3KED-WDG4N
    Max Dismember Kills
    6216-VU3X-YC6TC
    FWJ7-FQHQ-AZ5U9
    Max Maximum Combo
    MHB4-1ZA5-870ZK
    CW0Q-98BZ-UDYQC
    Max Red Orbs Collected
    K67F-MN2M-F9EBV
    Y8ZF-GDBC-VX2YY

(M)
    NAX7-W57T-1ENHF
    XFDG-FPA2-Z29H6

Treasure Room Complete
    71NT-5TFV-7TGED
    25WF-34F8-J0C09

All Gorgon Eyes
    1G5F-ANP6-1P7QE
    3BTR-M1H8-R0D1R

Have All Phoenix Feathers
    GH5T-R8A2-P3R64
    5HVR-TJEW-32R47

Have All 20 Cyclopse Eyes
    R8H5-2DXB-XCXKG
    D089-66FU-58ZT5

oyununun hile kodları armax ile yazılacak .....
    görünmez adam da takıldım

• arkadasLar bende bi yerde kaLdım we cd yi kırma asamasına geLdım okadar sınırLendım dıyebıLırım
    Nefes ufLeyen bı HeykeL warya onun gozunu tekını kör ettim we ok werdı okLa dıger gozunu kör ettim we sonra oraya geLdıgım yere gerı dondum öLdurmeye caLısıpta öLduremedıgm zıncırLı asıLı oLan adamın yanına geLdım we okLa wurarak adamı öLdurdum ama sonra ne yapmam gerektıgını bır turLu buLamadım nereye gıttıysem oLmadı cd nın bozuk oLabıLecegınden şupheLenıyorum bana yardımcı oLabıLecek warsa cok mutLu oLurum...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.