Şimdi Ara

GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.152
Cevap
1
Favori
150.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: jacopson

arkadasLar bende bi yerde kaLdım we cd yi kırma asamasına geLdım okadar sınırLendım dıyebıLırım
    Nefes ufLeyen bı HeykeL warya onun gozunu tekını kör ettim we ok werdı okLa dıger gozunu kör ettim we sonra oraya geLdıgım yere gerı dondum öLdurmeye caLısıpta öLduremedıgm zıncırLı asıLı oLan adamın yanına geLdım we okLa wurarak adamı öLdurdum ama sonra ne yapmam gerektıgını bır turLu buLamadım nereye gıttıysem oLmadı cd nın bozuk oLabıLecegınden şupheLenıyorum bana yardımcı oLabıLecek warsa cok mutLu oLurum...

hemen tepede halat var ordan git ama yukardaki orb leri almayı unutma kırlmayan sutunlu bır taş lı kapı var ugraşam kırılmıyor...
    ok arması olan kapı var aşagıda ilk girdigin kapı onu L3 R3 E bas ateş şe dönüşünce kır ..ookkkk
  • buzlu bir yere geldım ortada kartal var ilk kapıyı ateşle eritti ikinci kapıyıda yukardakı buzları kırarak ışık yansıması elde ederek birinci kapıadan çıkan sutun ayna ile erittim içinden boga çıktı onu öldürdüm...geriye dört kapı kaldı ama ayna paralel yansıma yapmıyor hep boşa yansıtıyor buzlara denk gelmiyor birde 3 kol var kartalın etrafındaki god of var armalarını ve ay işaretini çeviriyor burda takıldım yardım lazım ....biçare
  • candles kardes cok sagoL bu msjı bekLıyodum 2 saaten fazLa hemen deneyıp msj yazcam tekrar cok sagoL...
  • quote:

Orjinalden alıntı: candles

buzlu bir yere geldım ortada kartal var ilk kapıyı ateşle eritti ikinci kapıyıda yukardakı buzları kırarak ışık yansıması elde ederek birinci kapıadan çıkan sutun ayna ile erittim içinden boga çıktı onu öldürdüm...geriye dört kapı kaldı ama ayna paralel yansıma yapmıyor hep boşa yansıtıyor buzlara denk gelmiyor birde 3 kol var kartalın etrafındaki god of var armalarını ve ay işaretini çeviriyor burda takıldım yardım lazım ....biçare

o çarkları döndürerek bütün tepsi şeklinde olan şekli ( dolunay ) tam kuşun gagasının hizasına getir, sonra o ayna ile ışığı ona vurdur, böylece ışık ordan sekip kuştaki buzu eritecek ondan sonrası da kolay artık
  • Arkadaşlar bu oyun olympos a tırmanırken mi bitiyor arkadaş oyun çık kısa sürdü diyorda
  • quote:

Orjinalden alıntı: samplus

Arkadaşlar bu oyun olympos a tırmanırken mi bitiyor arkadaş oyun çık kısa sürdü diyorda

Evet aynen.. aslında pek bitiyor sayılmaz bu şekilde sonlanırsa bir yapım ( filmlerde de olur) muhakkak devamı gelecğinin işaretidir. Herhalde devamıda PS3 e gelecektir. Hayırlısı artık.
  • ya beyler bu atlas bölümünde yer de duran 2 tane büyük taş var onları sürükleyerek birşeyler yapmak gerekiyor ama naptıysam işi çözemedim bi el atıverinde şu taşlara bi çözüm getirelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksilwer

ya beyler bu atlas bölümünde yer de duran 2 tane büyük taş var onları sürükleyerek birşeyler yapmak gerekiyor ama naptıysam işi çözemedim bi el atıverinde şu taşlara bi çözüm getirelim

Taşlardan birini ekranın biraz sağında bulunan yere zıplamak için lazım olacak sana. o yüzden birini oraya götürmen lazım. Bunun için taşların bulunduğu yerin hemen biraz gerisinde eğimli bir yükselti var ve o yükseltinin ekrana bakan tarafında da taşın geçebileceği bir açıklık var. Taşlardan birini o açıklığa getir diğer taşıda yükseltiye doğru ittir ve diğer taşın üstüne sür. Taşlar üst üste gelince taşları çekerek diğer tarafa soğru ittir. Aslında çok kolay da nasıl göremiyorsunuz anlamıyorum valla... GOW1 oynadınmı sen?

• yaw sorma gözden kaçırmışım geçtim orayı ya yazıyı yazdıktan 2 dak sonra tabikide gow 1 i oynamış ve bitirmiş birisiyiz ayıpsın
  • Eyvallah
  • arkadaşlar bir sorum olacak. oyunu dikkatlice oynayanlar cevap verirlerse sevinirim. oyunda havuzda perseus ile dövüşüyorduk. mitolojiyle ilgilendiğim için biliyorum, en sevdiğim karakterdi perseus. öldürürken içim cız etti. burada perseus ile niçin dövüştü, ilk başta perseus bir şeyler dedi sonra kaçar gibi oldu. en son olarak da görünmez oldu ve havuzda dövüştük. birisi anlatırsa çok sevinirim. gitti koç gibi delikanlı, perseus abimiz :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

arkadaşlar bir sorum olacak. oyunu dikkatlice oynayanlar cevap verirlerse sevinirim. oyunda havuzda perseus ile dövüşüyorduk. mitolojiyle ilgilendiğim için biliyorum, en sevdiğim karakterdi perseus. öldürürken içim cız etti. burada perseus ile niçin dövüştü, ilk başta perseus bir şeyler dedi sonra kaçar gibi oldu. en son olarak da görünmez oldu ve havuzda dövüştük. birisi anlatırsa çok sevinirim. gitti koç gibi delikanlı, perseus abimiz :(

benım anladıgım kadarı ile ben burada yıllardır kapalı tutsak idim zeus abi ona ceza verip hapsettirdi yada o odaya ona kızdı neden kapıyı kapattın diye tabi bir tahmin çünkü kapı açılır açılmaz dışarı çıkmak istedi kapıyı tutamadı garibim......benim anlamadıgım da şu böyle taş gibi bir oyun ps2 son demlerini yaşarken neden bu konsola çıktıgı idi biraz daha bekleyip iyice süslenip ps3 çıkabililirdi ..bu agıza bal çalma stratejisi olabilir mi ...hadi sizi PS3 E bekleriz der gibilerinden...to be coNtunıe PS3 SERİES
    gördügüm ve etkilendigim ps2 ilk çıktıgında çok dandik oyunlar vardı .......yeni yeni SON yıllarda çıkan oyunlara bakıldıgında sözüm ona işlemciyi ve o ufacık rami sonuna kadar kullanıp bu kadar kaliteli parlama kaplama yansıma efekleri elde etmişler bravo dogrusu...bir pc oyuncusu olarak gıpta etmedim degil üzüntüm 256 mb ekran kartımızla derya gibi ramlarimizle biz bunları neden pclerde göremiyoruz pes dogrusu. .kafayı duvarlara vurmamak için zor tuttum kendimi itirafınıda yapmadan edemiyecegim burada

kratosun o koç başlı adamla ilk dögüştügü parlak zeminli odadaki yere vuran gölgelendirmeyi pop 3 ile kıyasladımda arada ki fark dag degil KAF.....bu konu hakkında görüş belirtmek isteyen ve yorum ekleyen arkadaş olursa çok iyi olur
    birde ps3 bluray i destekliyor oyunların tamamı dual dvd ye mi çıkacak çünkü iso kalıplara baktıgımızda 8.5 GB .kapasiteyi aşan boyutlara ulaşılmış iso ve mdfl lerde......
    hacmi 25 ve 50 gb olan bir disk e oyun tasarlamaları oyunların kısa olmayacagı anlamına mı geliyor UP UZUN...saygılar

• valla ps2ye gelmesi bana uydu açıkçası. nasıl olsa serinin bir sonrakini ps3e çıkartacaklar. bu arada senin dediklerine ek olarak perseusla kavgasının arkasındaki nedeni yazıyım. msnden arkadaşlar sağol olsunlar, copy yapıyorum:

perseus kader kız kardeşleri arıyomuş. hermesin başlığı, görünmez yapıyomuş onu. bi aynası, kalkanı ve kılıcı varmış, hepsi tanrıların hediyesiymiş. kratos u yenerse kader kardeşlere değerini göstereceğini düşünmüş. perseus saldırmış yani.

perseus yunan mitolojisinde en önemli kahramanlardan. macerası hercules, akhilleus, theseus gibi en önemli karakterlerin aksine mutlu sonla biter.
  • abiler kardeşler bu da ne ya? ne iş?

http://www.islandofrhodes.org/index.html
  • quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

arkadaşlar bir sorum olacak. oyunu dikkatlice oynayanlar cevap verirlerse sevinirim. oyunda havuzda perseus ile dövüşüyorduk. mitolojiyle ilgilendiğim için biliyorum, en sevdiğim karakterdi perseus. öldürürken içim cız etti. burada perseus ile niçin dövüştü, ilk başta perseus bir şeyler dedi sonra kaçar gibi oldu. en son olarak da görünmez oldu ve havuzda dövüştük. birisi anlatırsa çok sevinirim. gitti koç gibi delikanlı, perseus abimiz :(

Perseus saldırdı zaten, yoksa Kratos napsın onu :) Perseus un derdi de şu : O da bişeyler aramaya çıkıyo fakat orada hapis kalıyo, sanıyo ki hep orada kalacak bide bakıyo ki Kratos geliyo, zannediyo ki bu da bir tes ve başıyo saldırmaya, çapsız abidin e benzettim ben Perseus u :)

• quote:

Orjinalden alıntı: cermek

quote:

Orjinalden alıntı: cursive

http://img172.imageshack.us/my.php?image=0003lq9.jpg

boruyu üfledim kuş karşıya kaçtı baygın şekilde duruyor bi kapıyı işaret etti bana resimdeki yeri yani icerde kaldim geldigim kapidan cikamiyorum elimde bir tas birde kolu hareket ettirince assa yukari cikan bi asansor var ve kapali kaldim burada yardim bekliyorum

Taşı yarısı asansörün içinde yarısı dışında kalacak şekilde yerleştirip asansörü çalıştır. Taşın üzerine inip o şekilde kalıyor, daha sonra taşın yardımıyla yukarı çıkabiliyorsun.
    AYNI YERDE Bende takıldım kuş karşıda baygın yatıyor bır tane taş var ortadan hava çıkarıyor zamanı durdurdum sabit kaldı ama herhangi bir şey aktif olmadı...buraya nasıl geçmek lazım.......

• Orda karşıda iki tane sütün varya kalın, önceden üstünde heylkeller vardı yıkıldı, onlardan kısa olanın üstüne çık, ordan yüksekte olana zıpla, ordan da karşı binaya zıpla oradan devam et, şaka maka oyunu burda bitirion haa :)
  • Arkadaşlar heykelin gözlerden ışık çıkıyor ve yolu kapıyor. Yerde manivela var , köprü gibi bişi yukarı cıkıyor ama o ışığı kesmiyor , soldan ilerleyip baska odaya geçtiğimde elinde parşömen olan yaratık getiren adam ve tayfası ile dövüştüm , sonra o odada olan 2 heykeli kullanarak birini asansorun altına sıkıstırdım diğerini asaonsürün üstüne koydum bu sayede ust tarafa geçtim , r1 basaın diyen bi yer var ZEUS bilmem nesi istiyor , sağdan ilerlediğimde kafeste dövüşen yaratıklar var ama açamıyorum onu o parmaklıkların solunda merdicen var ordan cıktıgımda acıklığa cıkıyorum ama orada sonlanıyor... Yardım ederseniz sevinirim..
  • su phoenix in kullerini almak için bi oday a gieliyoz.karsıdan surekli alev duvarı ggeliyo. orayı nası gecicez? kolu indirene kadar alevler geliyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldmember

Arkadaşlar heykelin gözlerden ışık çıkıyor ve yolu kapıyor. Yerde manivela var , köprü gibi bişi yukarı cıkıyor ama o ışığı kesmiyor , soldan ilerleyip baska odaya geçtiğimde elinde parşömen olan yaratık getiren adam ve tayfası ile dövüştüm , sonra o odada olan 2 heykeli kullanarak birini asansorun altına sıkıstırdım diğerini asaonsürün üstüne koydum bu sayede ust tarafa geçtim , r1 basaın diyen bi yer var ZEUS bilmem nesi istiyor , sağdan ilerlediğimde kafeste dövüşen yaratıklar var ama açamıyorum onu o parmaklıkların solunda merdicen var ordan cıktıgımda acıklığa cıkıyorum ama orada sonlanıyor... Yardım ederseniz sevinirim..

bi resim koyabilirmisin pek anlaşılmıyor
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.