Şimdi Ara

GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.152
Cevap
1
Favori
150.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orada buharın üstünde yükselmek için X e 2. kez bastıktan sonra parmağını çekmeyeceksin, tepeye kadar yükseldikten sonra da yine parmağın X te basılı kalmak suretiyle demir parmaklıkların üzerinden diğer alana süzül.
  • Saol abi yapabildim sonunda...
  • bence oyunun en zor yeri burası
  • arkadaşlar ben de bir yerde takıldım ve burada sorma fırsatım olmamıştı, yaklaşık 1,5 aydır artık GOW2 yi makineye takmaz oldum ama sorayım dedim artık. Bölüm şöyle, kanatlı atın üzerindeyim ve uçarak ilerliyorum, bir kaç havada dövüşten sonra kayalıklar arasına geliyorum. Orada attan iniyorum ve at kocaman heyken gibi bir şeyin altında sıkışıp can çekişiyor. Bense heykelin ayaklarının dibindeyim, ayaklarına vurdukça parmakları hafiften kalkar gibi oluyor kımıldıyor ama başka hiç bir ilerleme kaydedemiyorum. Bu lanet yeri nasıl geçeceğimi söyleyebilir misiniz.. tşkler
  • http://imajr.com/Original.aspx?Id=421312921_c1ad901610_o_179964 bende burada takildim arkadaslar kolu cekiyorum ama ben varana kadar demir kapi kapaniyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: moran1980

http://imajr.com/Original.aspx?Id=421312921_c1ad901610_o_179964 bende burada takildim arkadaslar kolu cekiyorum ama ben varana kadar demir kapi kapaniyor

orada yapacağın tek şey o arkadaşım, çok hızlı hareket etmen gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: metabax

arkadaşlar ben de bir yerde takıldım ve burada sorma fırsatım olmamıştı, yaklaşık 1,5 aydır artık GOW2 yi makineye takmaz oldum ama sorayım dedim artık. Bölüm şöyle, kanatlı atın üzerindeyim ve uçarak ilerliyorum, bir kaç havada dövüşten sonra kayalıklar arasına geliyorum. Orada attan iniyorum ve at kocaman heyken gibi bir şeyin altında sıkışıp can çekişiyor. Bense heykelin ayaklarının dibindeyim, ayaklarına vurdukça parmakları hafiften kalkar gibi oluyor kımıldıyor ama başka hiç bir ilerleme kaydedemiyorum. Bu lanet yeri nasıl geçeceğimi söyleyebilir misiniz.. tşkler

Orayı geçebilmen için Rage Of The Titans'ı öğrenmelisin. Devin parmaklarının yanından giden yolu takip et ve tırmanılacak olan yere tırmanarak ilerle. Yolda takılırsan tekrar sorabilirsin

• quote:

Orjinalden alıntı: metabax

arkadaşlar ben de bir yerde takıldım ve burada sorma fırsatım olmamıştı, yaklaşık 1,5 aydır artık GOW2 yi makineye takmaz oldum ama sorayım dedim artık. Bölüm şöyle, kanatlı atın üzerindeyim ve uçarak ilerliyorum, bir kaç havada dövüşten sonra kayalıklar arasına geliyorum. Orada attan iniyorum ve at kocaman heyken gibi bir şeyin altında sıkışıp can çekişiyor. Bense heykelin ayaklarının dibindeyim, ayaklarına vurdukça parmakları hafiften kalkar gibi oluyor kımıldıyor ama başka hiç bir ilerleme kaydedemiyorum. Bu lanet yeri nasıl geçeceğimi söyleyebilir misiniz.. tşkler

oradan yol var devam edip bu heykelin başının olduğu yere çıkıyorsun,orada silahını daha çok güçlendiriyorsun ve bir ok alıyorsun.
    devamı geliyor zaten

• quote:

http://imajr.com/Original.aspx?Id=421312921_c1ad901610_o_179964 bende burada takildim arkadaslar kolu cekiyorum ama ben varana kadar demir kapi kapaniyor

Ama arkadaşım yuh artık. Senden bir önce soran arkadaşın sorusunu aynen sormuşsun.
    Mesajları hiç okumuyorsun tamam anladık ama bari 1-2 mesaj öncesini oku. Pes yani

• arkadaslar 1 tane ici bos bir havuzun kinarindayim etrafta on tarafi buzlu kapilar var odanin 1 taneside ayna var bu ayna ile odalari onundeki buzlari nasil eritecegim lutfen yardim edin kollari ceviriyorum isiklar dengesiz geliyor havuzun icindeki isaretler de ayarliyorum yine dendesiz
  • selam millet bazi bolumleri actim ama 1 tane adam var ben oraya gidene kadar oluyor normalde o adam oradaki kitabi okumasi lazim zamanida durduruyorum sonuc ta adam yne oluyor bu durumda adama nasil yetisir soylermisiniz lutfen acil olur ise sevinirim
  • quote:

selam millet bazi bolumleri actim ama 1 tane adam var ben oraya gidene kadar oluyor normalde o adam oradaki kitabi okumasi lazim zamanida durduruyorum sonuc ta adam yne oluyor bu durumda adama nasil yetisir soylermisiniz lutfen acil olur ise sevinirim

zamanı durduran heykeli kapının altına sıkıştır kapı kapanmasın.ancak böyle yetişebilirsin
  • yaa bu oyunda treasuresde challenge of the titans war. 2. challengede takildim sinir oldum gunlerdir ugrasiom yakinda sinir hastasi olcam diye korkuyorum.god of war 1de yine challengedaydim ama en sona gelebildim.zarla zorla sonra dakkada bir olmeye baslayinca korktugum basima geldi sinir hastasi oldum kapattim ps2'yi save yapmayi unutunca tekrar 1. challengeden baslamak zorunda kaldim...
  • arkadaşım sorunlarına derman bulmak istiyorsan imzama tıkla tüm gerekli şeyler yazıyor.
  • MRB millet. Ben 1. oyunda bir yerde takıldım. Kutulardan yukarı çıkıyoruz ve bir odaya giriyoruz. Orda bir gaz çıkartan yaratık var gaz gelince taş oluyorsun. Adı medusaydı galiba. O yaratığı öldürdüm. AMa ondan sonra biton yaratık çıkıyor yerden.Öldürdükçe yaratık çıkıyor. Ne yapacağımı bilemedim. Bir yerede çıkamıyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Püf noktası nedir buranın?
  • arkadaşlar banada bir yardım etseniz
  • Grand chasm isimli bölümde save yaparken oyun donuyor...Oyunu bitiren arkadaşlar , bu oyunun sağlam dvdsi sizde varsa pm atın......
  • arkadaşlar gow2 ninsonundayım deliricem zeus a karşıyım.dev ilk başta sonra küçüldü kapışıyoruz kılıç alışverişi sözkonusu ama sonunda kafasına sütun patlatıyorum l1 e basıp ondan sonra dövüşüyoruz kılıcı alıyor bu etrafında sarı halkalar dolaşıyor.orada takıldım ç.ok ugraştım o sarı noktalar dolaşıyor ya oraı nası geçerim ..? şimdiden saolasın
  • hallettim hallettim rage of titans ı unutmuşum öbür türlü zorluyo valla:D
  • beyler bende bi yere girdim yerden ceset alıp çarka attım çark patladı üstünde içeri girdim çarkın içerde üç kafalı bi canavar var onu öldürdüm koluma kalkan aldım şimdi ordan çıkamıyorum nasıl çıkıcam ben yaw ??
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.