Şimdi Ara

GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.152
Cevap
1
Favori
150.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar the dıvıne pools ta kaldım. zaman durdurmayı aldım.heykelin kafasını kopartıp devam ettim yaratıkları hallettim.ama duvardan alev atan bir kafa var.aynı yerde iki tane heykel var ışığı kesmek için sürüklüyosunuz fakat sadece bir tanesi geliyo diğeri sürüklenmiyo.o heykel nasıl sürüklenir? bir de duvardan alev atan baş için ne yapabilirim? acil yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: biremanyak

arkadaşlar the dıvıne pools ta kaldım. zaman durdurmayı aldım.heykelin kafasını kopartıp devam ettim yaratıkları hallettim.ama duvardan alev atan bir kafa var.aynı yerde iki tane heykel var ışığı kesmek için sürüklüyosunuz fakat sadece bir tanesi geliyo diğeri sürüklenmiyo.o heykel nasıl sürüklenir? bir de duvardan alev atan baş için ne yapabilirim? acil yardım

sadece heykelin birini heykelin göze getir diğğer gözun karşına gec R1 L1e bas. duvardan alev atan basa da aynı şeyi uygula
  • beyler iki tane kanatlı kadın var biri aynanın yarısına kadar çıkıp saldırıyo.içerdekini hallediyorum kısa bir sürelik zaman kalıyor orda ne yapmam gerekiyo anlamadım.bi ayna var ordan geçilmiyo veya kırılmıyo. yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

beyler iki tane kanatlı kadın var biri aynanın yarısına kadar çıkıp saldırıyo.içerdekini hallediyorum kısa bir sürelik zaman kalıyor orda ne yapmam gerekiyo anlamadım.bi ayna var ordan geçilmiyo veya kırılmıyo. yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşım burda zamanı yavaşlaktmayı kullanacaksın.Yani savaştığın kadının üstünde yuvarlakişareti çıktığı zaman zamanı yavaşlatma tuşlarını kullanacaksın.ve çabuk davranıp aynadaki kadına saldıracaksın...
  • quote:

beyler iki tane kanatlı kadın var biri aynanın yarısına kadar çıkıp saldırıyo.içerdekini hallediyorum kısa bir sürelik zaman kalıyor orda ne yapmam gerekiyo anlamadım.bi ayna var ordan geçilmiyo veya kırılmıyo. yardımcı olursanız sevinirim.

Orası SonA Yakındı Yanlıs Hatırlamıyosam Baya uzun sure once bıtırdım arkadas acıklama yapmıs ama ben yınede anlatayım arkadasım sımdı o aynadan cıkan yaratıgı bosver oratadakı yaratıkla kapıs onu baya bı hır pala ve yere dussun ustunde yesıl bır ısık cıkcak zamanı durdurmadan hatırlarsın bu da zamanı durdurma l1+r1 yapıosun zaman yavaslıyor sonra gorceksın camdan kadın cıkıor ve gıdıp ona saldır ve bole bole sag ve soldakı ıkı aynayı yok et sonra 3. aynada yukarkı kadın la kapıs gene kadın yere duscek ve kafasında yuvarlak o ya basınca sana gosterıen komutları yap ve karsı cam kırılsın ve yola devam et hadı basarılar

• katranı çevir koşarak yukarı çık gözün yanına git L 1 bas
  • arkadaşlar belki defalarca sorulmuş olabilir çünki şu ana kadar takıldığım en zor yer.

yılan kadının olduğu bölüm (ama diyer yılan kadınların annesi olan ) bir arenada dövüşüyorsunuz arenadaki camlardan başka bir kadın yaratıkta çıkarat size saldırıyor büyü atıyor yani . o bölüm işte. lütfen yardımlarınızı bekliyorum yoksa ps2yi darma duman edicem walla
    delirdim ya

bide şimdi çok kolay bir geçiş yolu wardır gelde deli olma neyse arkadaşlar forum 13 sayfa olmuş öle bir göz attım ama göremedim. daha önce bu bölümü yazan arklar varsa sayfasını bile söyleseniz yeter

• quote:

Orjinalden alıntı: blood955

arkadaşlar belki defalarca sorulmuş olabilir çünki şu ana kadar takıldığım en zor yer.

yılan kadının olduğu bölüm (ama diyer yılan kadınların annesi olan ) bir arenada dövüşüyorsunuz arenadaki camlardan başka bir kadın yaratıkta çıkarat size saldırıyor büyü atıyor yani . o bölüm işte. lütfen yardımlarınızı bekliyorum yoksa ps2yi darma duman edicem walla
    delirdim ya

bide şimdi çok kolay bir geçiş yolu wardır gelde deli olma neyse arkadaşlar forum 13 sayfa olmuş öle bir göz attım ama göremedim. daha önce bu bölümü yazan arklar varsa sayfasını bile söyleseniz yeter

tam olarak anlayamadım hangi yılan kadın. hani su taşa ceviren yaratıktanmı bahsediosun. eğer ondan bahsediosan orada cam falan hatırlamıyorum. biraz daha detay

• quote:

arkadaşlar belki defalarca sorulmuş olabilir çünki şu ana kadar takıldığım en zor yer.

delirdim ya

Arkadasım ınceledım dıyosun ama ıncelememısın 2 mesaj yukarda acıkladım ben burayı hakkaten kolay cozumu var(2 gün ugrasmıstım bu bolume)
    yukarda gorursun

• Anası değil o,Kardeşi:Medusa,Euryale,Sthello
  • quote:

Orjinalden alıntı: karamba13

quote:

delirdim ya

Arkadasım ınceledım dıyosun ama ıncelememısın 2 mesaj yukarda acıkladım ben burayı hakkaten kolay cozumu var(2 gün ugrasmıstım bu bolume)
    yukarda gorursun

kolay diosun ama 2 gun uğraşmıssın

• Biraz geç olucak ama neyse:
    1.si o yılan kadın dediğin yılan kadın falan değil.Sisters of Fatelerden birisi.
    2.si orayı geçmen için seninle dövüşen kadını iyice bir pataklaman gerekir.Bu aralarda aynalardan diğer sister çıkacak.Onun yanına gidip bir kere vurman yeterli.Seninle dövüşen sisterı iyice dövdükten sonra kafasında yeşil bir ışık belirecek. L1 de basılı tutup R1 e bas(Tam terside olabilir.ama zamanı yavaşlatma büyüsünü daha öncede kullanmışsındır) bu kombinasyonu yaptığında zaman yavaşlıyacak.Şİmdi aynadan çıkacak olan sistera girişme vakti.Vurabildiğin kadar vur.Sonra zaman tekrar eski haline dönecek.Aynanın çatladığın göreceksin.O aynayı kır.Şimdi tekrar ortadaki ile kafasında yeşil ışık çıkana kadar savaş.Işık çıktığında ise zamanı yavaşlatma büyüsünü kullan ve diğer aynadan çıkacak olan sisterı da hallettikten sonra o aynayı da kır.Yeniden ortadaki sisterla savaş iyice bir dövdükten sonra tuş kombinasyonları çıkacak.Kombineleri yap ve Son sister'a doğru yoluna ilerlemeye devam et.Save yerinin sağ ve sol taraflarında suların içinde orb sandıklarını alabilirsin.
    quote:

delirdim ya

• Arkadaşlar GOWIII ün senaryosunu nihayet bitirdim.Bazı imla hataları ve harf eksikleri olabilir.İyi okumalar

http://rapid share.com/files/64264706/GOW_III.rar.html

malum yerdeki boşluğu doldurursunuz
  • arkadaşlar yardım kafayı yicem ben the great cahsm diye bi yerde kaldım (Şimdi save ışığına uçun ve isterseniz save edin. İlk kayaya uçun ve direk soldaki kayaya uçun duvara tutunun yukarı çıkın ve kutuyu açıp Gorgon Eye'yi alın. Şimdi karşıya uçun sonra diğerine uçun fakat diğerine uçunca duvara tutunmayın yani direk kayanın üstüne çıkın eğer duvara tutunursanız küçük engel bizim yukarı çıkmamızı engelliyor. Yeşil kutunun olduğu kayadan karşıdaki saraya atlayın.) amaaaa yok yok tutunmuyo yukarıya çıkamıyo çok yüksek ne yapabilirim yardım please
  • x e basınca zıplıyor bir daha x e basınca double jump yapıyo.Eğer x te bekletirsen icarusun kanatlarıyla uzun bir menzile uçabiliyorsun
  • ben bir yerde kaldım üç başlı bir köpek (siyah) var.köpek bir savaşçı adamın kolunu yiyo onu öldürüp koldan bir şey alıyosun kendi koluna takıyosun orda bir şey var onu cekiyosun duvardaki heykel gibi şey agzında ateş etmeye başlıyo orrda takıldım yardım ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkkaya -- 24 Aralık 2007; 20:49:17 >
  • courtyard of atropos bölümünde takıldım iki gündür geçemiyorum adamı öldürdüm kancaya takılıp heykelden aşağıya indi adamın yanına gidince r1 tuşuna basmamı söylüyor basıyorum sadece adamın yanına gidiyor bişey yapamıyorum platforma üst kattan heykel indirdim ve yerine koydum yukarı kaldırdığımda da heykelden yine de ışın geçiyor bende diğer gözünü kapatasaya kadar platform iniyor sonra üst katta bir yerde bir kapı var R1 yazıyor ve zeusun kaderini değiştirmekten falan bahsediyor ne yapmam gerekiyor? bir türlü geçemedim.. teşekkür ederim..
  • Ya arkadaşlar ben oyunu spartan modda bitirdim.Şimdi titan modda oynuyorum.Ama oyunun sonunda bir yer var geçemiyorum.Hani oyunun sonunda bir ayna var,onu koruyan da bir dev var.(Çok kollu).O devin ayaklarına gelmeden önce bir kapı var.O kapıyı açmak için 6-7 tane cyclops öldürmek gerekiyo.Alan çok sıkışık cyclopsların(Tek gözlüler)saldırılarından kaçamıyorum.Bi de benim boyumda olan şeyler var.Bi de titan modda olunca.2-3 aydır uğraşıyorum.Çeşitli statrejiler denedim.Yok yok.Geçilmiyo.nolur yardım edin valla ps2 paramparça yapçam.Eğer iyi bir statreji bilen varsa bana söylesin,şu cyclopsları öldürmek için.

• Başlarken,Euryale Gaze Lv3 te olsun.
    Yedek silahın barbarian hammer olsun.
    Titan Rage ini zor zamanlara sakla,

Cyclopslardan kaçabildiğin kadar geriye kaç.Üzerine doğru gelirken,Euryale Gaze ile L1+O da basılı tut.Ortamda bulunan herşey taşa dönüşecek.Daha sonra çok hızlı bir şekilde Barbarian Hammerı eline al.Kratos'un yüzü Cyclopsa dönük olsun ve L1+Üçgen e bas.Hedefindeki bütün taşlar parçalanacak.Eğer cyclopslar arka arkaya ise yaşadın.Bunu arada mavi perde varken de yapabilirsin.Fakat başarma ihtimalin biraz düşer.Büyü gücünü oraya gelene kadar tamamen doldur.Bu tekniği Medusalar seni taşa çevirirken Golden Fleece ile geri saldırı yaparak.Yine Hammerla taşları parçalayabilirsin.Ben böyle başarmıştım.Hadi kolay gelsin

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.