Şimdi Ara

GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.152
Cevap
1
Favori
150.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler yukarıda anlattığım yeri geçtim ama şimdi gözünden mavi ışık çıkan kadın var yanlarında yılanlar var heykelden onu patlattım içeri girdim adamları öldürdüm sonra bi çark var adam çarkın kolunu çıkardı kaçtı vidyoda sonra ben çarkı çeviriyorum yarıya kadar iniyo sonra tıkanıyo nasıl geçilcek burası?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Godfather03 -- 9 Ağustos 2007; 13:32:08 >
  • takıldığım yerin vidyosu isterseniz bi bakınhttp://rapidshare.com/files/47894422/MOV00004.3gp.html
  • yha atlasın içinde lavlar ile dolu biyerde takılıp kaldım

GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

oyunun bölümlerinde takılan arkadaşlar buraya yazabilir özellikle resim çekip gönderirseniz daha kolay yardım edilebilir ben de elimden geldiğince yardım edeceğim....

burda takıldım yardım ederseniz çok sevinirm

• aga o yarıktan lav akan yerde taş olması lazım hatırladığım kadarıyla o taşın üstüne çıkıcaksnın bi müddet sonra R1 yapıp bi yere zincir atacaksın..
  • evet orada kaya parçası olması lazım onun üstüne çık uçuruma doğru giderken düşmeden atla
  • yok orayı geçtim ztn sonra da buharın üstünde uçucakmışım da halletim bitirdim oyunu saolun ama yinede
  • merhaba, soğuk hafa üfleyen heykelin olduğu bölümde takıldım. bir kaya parçasnı kırıp heykelin bir gözünü kör ettim ve daha sonra oku aldım ve dışarı çıktım. orda zincirle saılı olan adamı ateşe düşürdüm. her tarafı dolaştım fakat çıkış yolunu bulamadım. bundan sonra ne yapmam gerekiyor? ilk mesajlarda dbir halat olduğundan bahsetmişler ama ben bir türlü bulamadım. unuttuğum bir şeymi var.
  • O bölümü geçebilmen için devin eliyle yakaladığı uçan atın olduğu bölüme geri gitmen lazım.
    Onun için de ok atarak ateşe düşürdüğün adamın olduğu yerdeki giriş kapısını Rage Of The Titans kullanarak kırman lazım(Zaten kapıda Rage Of The Titans'ın işareti var)
    O kapıdan geri gidip devin yanına geldiğinde Rage Of The Titans'ı aktive et ve tüm parmaklarını kaldırarak atın serbest kalmasını sağla
  • işte benim problemim kapıyı bulamamak. tam olarak nerde bu giriş?
  • Dediğim giriş yaktığımız adamın yanına geldiğimiz ilk giriş.
    Şöyle anlatayım. O girişten ilk girdiğimizde yanlış hatırlamıyorsam 2 tane minotaurla dövüşüyorduk. Bulunduğumuz alandan yukarı platforma atlayarak çıktığımızda da bizim adamın canavar tarafından iç organlarının yenildiği yere geliyoruz.

Adamı yaktıktan sonra geriye gitmek için de ipe tutunarak karşıya geçiyoruz diye hatırlıyorum.
    İnşallah anlatabilmişimdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: The Godfather03

beyler yukarıda anlattığım yeri geçtim ama şimdi gözünden mavi ışık çıkan kadın var yanlarında yılanlar var heykelden onu patlattım içeri girdim adamları öldürdüm sonra bi çark var adam çarkın kolunu çıkardı kaçtı vidyoda sonra ben çarkı çeviriyorum yarıya kadar iniyo sonra tıkanıyo nasıl geçilcek burası?

manivelayı yarıya kadar kaldır senın ınebılcegın yer kadar mesafe bırak sonra dıgerıne cık cıkıntılardan yukarı tırman.
  • [simage][/simage] arkadaslar burayı gecemiyorum,bi el atarsanız sewinirim.simdiden tesekkurler...

• Önce kapılardaki buzları sonrada tavandaki buzları kıracaksın.Yukadan ışık çıkacak kapılardan birinden ayna çıkması lazıım onuad işiğin oaraya getireceksin.ben hatırladığım kadarı bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: EnigM@

Önce kapılardaki buzları sonrada tavandaki buzları kıracaksın.Yukadan ışık çıkacak kapılardan birinden ayna çıkması lazıım onuad işiğin oaraya getireceksin.ben hatırladığım kadarı bu...

yardımın için tesekkurler.ama problem zaten kapıların buzunu eritmekte.kartalın agzından cıkan alevle ilk kapı eriyor ve içinden dedigin gibi bi ayna cıkıyor.ve ben sonra tıkanıp kalıyorumondan sonra nasıl bi adım atilir acep.
  •  GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ

Arkadaşlar Yardım Burada Kaldım Bütün İskeletleri öldürüyorum Ama Yine buradan Hiç bi yere çıkamıyorum Ve hiç Birşey DE yapamıyorum
    Geçenler Bu bölümü YArdımlarınızı Bekliyorum

• Orada altta çıkış yolu belirene kadar, sırayla iskeletleri öldürüp kolu çeviriyorduk diye hatırlıyorum.
  • arkadaslar ben de şu, aynalı bölümde tıkalı kaldım. Aynayı çukura yansıttım ama kartalı çeviremiyorum. Şekilleri de gereken yerlerine getirdim. sonuç değişen bir şey yok ???

Ne yapmam lazım???
  • arkadaşlar the cliffs of lahkesis bölümünde kaldım yardım edin acil.merdivenle yukarı çıkıyorum köpekler geliyo bir düzine onları öldürüyorum.asansörle aşağıya iniyorum iki kapı var.Nasıl geçilecek anlamadım.Kolu sürüklüyorsunuz,bittiği yerde yerde yuvarlak taşa denk gelip basıyorsunuz.ikisi birden açılıyor ama koşup veya zıplayıp geçmeni imkansız. nasıl geçebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: biremanyak

arkadaşlar the cliffs of lahkesis bölümünde kaldım yardım edin acil.merdivenle yukarı çıkıyorum köpekler geliyo bir düzine onları öldürüyorum.asansörle aşağıya iniyorum iki kapı var.Nasıl geçilecek anlamadım.Kolu sürüklüyorsunuz,bittiği yerde yerde yuvarlak taşa denk gelip basıyorsunuz.ikisi birden açılıyor ama koşup veya zıplayıp geçmeni imkansız. nasıl geçebilirim?

yukarda bir tane ceset var.onu al aşağı indir ordaki hareket eden standın üstüne koy.sonrada ordaki kolu çek hizlan kapıdan içeri gir.unutma yukarda cesetlerin asılı olduğu yerden bulacaksın.zaten bir tane ceset var sağlam duran diğerlerine vurunca kayboluyorlar..

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.