atlas bölümde 2 tane küçük taş var orada takıldım acil yardım alalbilir miyim?delircem artık
Bıraz daha ayrıntılı anlatırsan sevınırım gow da heryer de tas var cunku
quote:
Orjinalden alıntı: yigit__god of war2
atlas bölümde 2 tane küçük taş var orada takıldım acil yardım alalbilir miyim?delircem artık
Tası yukarı dogru cıkar.Hafıf tumsekte olan bır yer.Birini oraya cıkar.Digerini onun yanına koy.2 tas yer olcak ama.sonra 1. tası 2.tasın ustune dogru ıtele.2 tas ust uste olacak.sonra 2 tası karsıya dogru ıtekle.karsıya zıpla.oradan tası al.sonra o tası karsıya gotur ustune cık ve ordan tutunup yoluna devam et
quote:
Orjinalden alıntı: yigit__god of war2
Hadı Hayırlısı
arkdaşlar Garden of The Gods da 2 başlı canavarların olduğu yerdeyim hard mode da yım birtürlü bgeçemedim var mı bir kolaylığı yardmcı olursanız sevinirim
ne olduğunu tam olarak anlatırsan sewinirim....
2 başlı canavar???
çok saol geçtim sonunda
arkadaşlar ben gow 2 de oyunun sonlarına dogru köprunun sonunda kuşun üsüne binip karşıya geşilen bir yerde takılı kaldım.. oyunda bir problem olabilir ama.. köprünün başındayken kuşun kanatları görülüyor ama koprunun sonuna gldigimde kuş yok oluyor. ama köprunun sonuna geldigimde muzik kesiliyor sadece adım sesleri duyuluyor.
bence cd de bir bozukluk var.. ama bir fikri olan varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: pupilla79
arkadaşlar ben gow 2 de oyunun sonlarına dogru köprunun sonunda kuşun üsüne binip karşıya geşilen bir yerde takılı kaldım.. oyunda bir problem olabilir ama.. köprünün başındayken kuşun kanatları görülüyor ama koprunun sonuna gldigimde kuş yok oluyor. ama köprunun sonuna geldigimde muzik kesiliyor sadece adım sesleri duyuluyor.
bence cd de bir bozukluk var.. ama bir fikri olan varmı?
cd'in bozuk.cd 'si bozuk olanlar orta takılıyor.
playstation ise muziğin sesini kıs olmazsa a yerde biraz pause da bekle
bir yer war 2-3 ayna var bir yuvarlak yerin içindesin bir kadın var o aynadan ateş ediyo diğeriylede içerde kapışıyorum geçemiyom püf noktası varmı ?nsl
normallerle mücadele ederken aynadan çıkan olursa ona yoğunlaş sonra yine içerdekine dön bir süre böyle oluyor sonra geçersin en iyisi google da god of war 2 tam çözüm yaz ayrıntılı bulacaksın
kadın dan biraz uzak dur sana büyü attığı zaman L1 ile geri yolla sonra yanına gidip şimsek büyüsü (ismini tam bilmiyorum) yapıp vur
şu ana kadar oynadığım en iyi oyundu kratos adam ları nsl topladı ama oyunnu bitirdim şimdi uçıyorum
oyun bitti herşey aklımda sourular sorabilirsin her bölümden de soru olur
Sonunda God of War I challenge of the Gods ı bitirdim ve bir inekli kostüm,bir ceketli kostüm,bir aşçı kostümü,bir denizci kostümü ve Ares armoru içinde kratos kostümü açıldı.
ben daha god of war 2 yi bitiremedim bu arada bu oyunun orjinali yaklasık olarak ne kadar?(god of war 1 ps2 icin)
Geçenlerde bir arkadaş 90 YTL demişti GOWII için
ben carrrefourda 140 ytlye gördüm ooohaah dedim
slm su godw 2 fena oyun ama oyunda atlas bolumune gelen varsa bolumun sonunda ıple bıryerden bıryere zıplayıp kanatlar yardımıyla bolumu gacacagımız bı yer var buraya gecen varsa bana mutlaka ulassın
bu sayfada oraya neredeyse gelmeyen yok da birz daha iyi anlatırsan sewinirim tam anlayamadım...
ayrıca arkadaşlar giriş yani nicck nası değiştiriliyo??