Şimdi Ara

GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.152
Cevap
1
Favori
150.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: escape78

slm su godw 2 fena oyun ama oyunda atlas bolumune gelen varsa bolumun sonunda ıple bıryerden bıryere zıplayıp kanatlar yardımıyla bolumu gacacagımız bı yer var buraya gecen varsa bana mutlaka ulassın

BIRAZ DAHA AYRINTI IP DERKEN NE IPI ANLAYAMADIM YANLIS HATIRLAMIYORSAM EN SON OLARAK ADAMIN ELINE TIRMANIYORDUK VE VIDEO GIRIYORDU SON SANA BUYU FELAN KAZANIYORDUN ONU TEST MEST ETTIKTEN SONRA O BOLUM BITIYORDU YANLIS SAM DUZELTIIN
  • aynen ben de o yüzden şaşırdım...

acaba elden sonra gideceğimiz yere giderken(cümleyye bak ya) sütunlara atlamayı mı solüo???
  • godof warı bıtıren bana ulassın ltf
  • ben bitirdim ve sana pm attım escape ...
  • arkadaşlar bu arada en fazla nerde kaç hit yaptınız???
  • 250.000 küsür yaptım,999.999 yapınca bir site çıkıyor.
    islandofrhodes.com diye
  • Arkadaşlar ben bu 2 oyununda hastası olarak oyunda ara videolarda ingilizce konuşmalarını nasıl çevirecem yani konuşmalar sırasında bir alt yazı olsa ingilizce ,üşenmem hepsini internetten çeviririm ama nasıl bulacam bu konuşma yazılarını bilen biri varsa yardımcı olabilirmi lütfen ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

250.000 küsür yaptım,999.999 yapınca bir site çıkıyor.
    islandofrhodes.com diye

wüüeqhh!!! ohaah!!!! nası yaptın yaf büyüsüz falan diodum ama büyülü bile fazla bu ben büyüsüz en çok ve bonus olmadan 2000 küsür yaptım...
  • dostlar şimdi typhons cavernden pegasusu kurtardım elinin altından. ama sonrasında uçtugum zaman sürekli kendini tekrar ediyor yani biyere gidemiyorum. uçuyor ama hep aynı sahne tekrarlayip duruyor sanırım.oyunun donması da söz konusu değil çünkü kumanda heraketlerini aliyor.anlamadım. orda yapmam gereken başka bişeymi var. yoksa benim aldıgım oyunmu bozuk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arslanut

dostlar şimdi typhons cavernden pegasusu kurtardım elinin altından. ama sonrasında uçtugum zaman sürekli kendini tekrar ediyor yani biyere gidemiyorum. uçuyor ama hep aynı sahne tekrarlayip duruyor sanırım.oyunun donması da söz konusu değil çünkü kumanda heraketlerini aliyor.anlamadım. orda yapmam gereken başka bişeymi var. yoksa benim aldıgım oyunmu bozuk.

Sen daha galına oyunun en basındasın kardes son getırmıs bırı olarak orayı cık ıı hatırlıyorum orda ılk basta ucan kanatlılarla savasıorsun sonra savaslar bıttıkten sonra mor adamla savasıosun ve onu gebertıosun sonra bısey oluo ama hatırlayamıorum kratos assagı gokyuzunden bırakıo kendınıı sonra normal oyun ekranına donuyo ve sana o ya basmanı soyluyo sen o ya basıyosun ve sonra devam edıyosun ben boyle hatırlıyorum ısallah yardım cı olabılırmısım ama belkı senın oyunda bı sorun olabılır ama sole bı durumda var gow 2 cıkıla kac ay oldu ben orda takılan bı ınsan duymadım yanlıssam duzeltın

• sanırım benim cd de sorun var. ben pegasusu elinin altından kurtardıktan sonra biniyorum,bir magaraya gidiyorum fakat bi türlü çıkamıyorum ordan sürekli kendini tekrar ediyor sahne sanırm. oyunda kitlenmede yok yani tuşlar felan çalişiyor. anlamadım bende.tam çıkıyorum magaradan ekran parlıyor bi bembeyaz oluyor sonra tekrar giriyor biyere ordan haydaa başa tekrar.
  • yaw profileme resim koycam nsl oluyo acaba resmi koyuyom olmuyo biri söylesin
  • beyler elinde orjinal ntsc-j god of war 1 olan varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: arslanut

sanırım benim cd de sorun var. ben pegasusu elinin altından kurtardıktan sonra biniyorum,bir magaraya gidiyorum fakat bi türlü çıkamıyorum ordan sürekli kendini tekrar ediyor sahne sanırm. oyunda kitlenmede yok yani tuşlar felan çalişiyor. anlamadım bende.tam çıkıyorum magaradan ekran parlıyor bi bembeyaz oluyor sonra tekrar giriyor biyere ordan haydaa başa tekrar.

orada cdnin bozulması çoksaçma bence cd bozuk değildir sadece sen herkesi öldürmemişsindir. Oradaki herkesi öldürmen lazım yoksa aynı sahne gelir durur bütün grifinleri keseceksin sonra o ilk pegasusla giderken sana mor ışın atan adamı keseceksin sonra aşağı düşeceksin sana r1 yap dicek ve duvara tutuncaksın...

• CD yi değiştir derim.Prince of Persia WW de de bir arkadaş oyunun sürekli tekrar ettiğini söylemişti.
  • Sınırlı sayıda jelatinde yeni sahibine kavuşmayı bekleyen God of War 2 vardır. Oyun Ps2 olmasına rağmen Tr de D&R da ve diğer mağazalarda 115 ytl civarında satılmaktadır (internetden araştırılabilir).Oyun pal olduğu için ancak pal 60 gb ps3 lerde çalışır. Sonra yanlış anlama olmasın. 75 ytl ye satıyorum ya da iyi bir ps3 oyunu ile de takas olabilir. Teklifler PM den lütfen
  • gerçekden dehşet ötesi bir oyun başından kalkmak mümkün değil benim sorunum şu uçan atımızı buz adam el koydu aşamaları geçdim tekrardan girdiğim kapıya kadar gittim kapıyı açmak için R3+L3 e bas diyor ama bende R1-R2-L1-L2 var 3. düğme nerde
    :-( veya başka şekilde mi basılıyo bu R3+L3 e şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
  • onlar sağ ve sol analog olanlar yani mantara benzeyen üstteki 2 büyük düğme sağdaki r yani right soldaki l yani left
  • bu R3 ve L3 tuşları nerde yaww bulamadım gitti sinir oldum
  • yahu zaten şekildede gösteriyor ekranda nasıl bulamadın ortadaki 2 büyük kol işte biri sağda biri solda allah alaaaa
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.