Şimdi Ara

GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.152
Cevap
1
Favori
150.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SİNANKAAN

yahu zaten şekildede gösteriyor ekranda nasıl bulamadın ortadaki 2 büyük kol işte biri sağda biri solda allah alaaaa

işin gücün rast gelsin tabancandan ses gelsin Sinan efendi saol...
    sonunda kapı açıldı iş bundan sonra hadi bana müsade gidiyimde biraz kan akıtıyım...
  • o analogların üzerine düğme gibin basçan o kadar yaf
  • ben god of war 2 nin başlarında kaldım ya.yardım edin lütfen arkadaşlar.pegasus umuzu avucunun içine alan kocaman taş devden nasıl kurtarcaz?parmaklarına vuruyorum, biraz kalkıo sonra yeniden indirio.yardım edin lütfen! kafayı yicem
  • quote:

Orjinalden alıntı: kennylivesforever

ben god of war 2 nin başlarında kaldım ya.yardım edin lütfen arkadaşlar.pegasus umuzu avucunun içine alan kocaman taş devden nasıl kurtarcaz?parmaklarına vuruyorum, biraz kalkıo sonra yeniden indirio.yardım edin lütfen! kafayı yicem

hıhı burda m9ı kaldın ole kurtaramazsın onu zaten burası baska bı bolum sayılır orda parmaklarının soluna dogru gıt orda bı adam ın parmak ları var orda adamın parmagına kombo yap adam parmagını gerı cekmesı lazım sonra sen devam etcen
  • hallettim ya kratoshastasıberk tam çözümü wermiş ordan yaptım ama şimdi de playstation takıldı.memory card da yok. 3 başlı köpeği geçtiydim ne güzel.aptal makina!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: kennylivesforever

hallettim ya kratoshastasıberk tam çözümü wermiş ordan yaptım ama şimdi de playstation takıldı.memory card da yok. 3 başlı köpeği geçtiydim ne güzel.aptal makina!!

Memory card yoksa zaten sonunu getıremezssın gow 2 nın bayabı uzun dıyebılırım fazla degılde memory card sız bıtırlmıycek kadar uzun en kısa zamanda bı memory sahıp olmanı tavısye ederım
  • memory card sız oyun bitirilir mi yahu
  • arkadaşlar bu oyunun dvd9 versiyonunda köprüden sonra takılması dvd den mi yoksa ps2 nin çipindenmi kaynaklanıyor?
  • Bazıları çipin versiyonundan kaynaklanıyor diyor,bazıları ise DVD den dolayı diyor.
  • bir soru,
    ben gow1 oynuyorum şu an, şu anda bir yerde takıldım kaldım, büyük 1 taş var zincirli duvara doğru 3 kere geldiğinde 2nci kapı açılıyor, hani elinde güneşi tutan bir resim var kan dolu hatta yeterince kan yok diyor ama öldürecek adam bulamıyorum, neyse 2.oda bomboş orada 1 kol yada başka birşey olması gerekiyormu? neden diyorum çünkü hem gizli bir oda hemde girmesi zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BD2493A98 -- 22 Mart 2008; 17:18:44 >
  • Üst kata çıktı isen bir satırın devamlı bir duvara vurduğunu görüceksin,onun üzerine çık.O bir kaç kez duvara vurduktan sonra bayağı bir geri çekilecek.İşte o zaman sağda bir kapı olduğunu görücen,hızlıca davranıp içeri gir ve kim varsa yok et.Sonra satırın tekrar geri çekilmesini bekle,
    kolay gelsin.
  • teşekkürler
    ama satır değil, zincire bağlı büyük bir taşnasıl anlatsam neyse o taş kademe kademe geriye doğru geriliyor, 3 ncü gerilişinde 1 kapı var, boş bir oda hiç bir şey yok
  • içerdekileri öldürdüysen,o zaman etrafını bir daha ayrıntılı bir şekilde kolaçan etmeni tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordhammer

içerdekileri öldürdüysen,o zaman etrafını bir daha ayrıntılı bir şekilde kolaçan etmeni tavsiye ederim.

valla dostum zaten 2 kişi vardı 1 saniyede öldü hatta 15 dakika uğraştım bir yer vamı diye, ben doğru anlatabildimmi? yani yeri anladınmı? taş üstüne çıkarsan diz çökmüş 2 avucunun arasında güneşe benzer şekil olan bir resim yada heykel hatta güneş ucunda hafif boşluk kalmış, içi kan dolu, biraz daha kan felan diyor

• iki katlı labirent işte orası,her yere bak derim,hatta en başa dön bir daha bak,bazı yerlerde itilmesi gereken duvarlar falan da orada.
  • evet neresi olduunu ben de anladım lord doğu sölüo her yeri ara emin ol öldürmediğin birileri vardır...
  • slm,
    arkadaslar yardımcı olun lütfen kafayı yicem ;(((( resimde koydum yardımlarınız icin simdiden tsk !!!!

• beyler acil yardım yarıldım ya :(((((((

• DVD yi aldığın yere geri götür,orada demo girmesi gerekiyor.Korsan DVDlerde bu soruna çok fazla rastlanıyor.
  • Arkadaşlar bende GOW 1'de takılı kaldım.oyunun ilerleyen bölümlerinde (çölü geçtim) küçük köpekler geliyor
    sonra büyüyüp 3 kafalı oluyorlar. bunların hepsini(meydanda) temizledim fakat kapılar acılmıyor Acaba cd de mi bozukluk var donma falan da yapmıyor
    Bu arada GOW 2'Yİ zor da olsa bitirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By.Tuu -- 10 Nisan 2008; 4:12:08 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.