Orda bir tane kalkan var.Heykelde onu gozun onune getır ve obur goze de gozun onune gel yansıtma yap(l1+r1)
ben hani anka kuşunu serbest bırakıyon sonra sütunlardan bir kapıya geliyon sonrao kapıyı açıp içeri girince kol çekiyon yukarı çıkıp zincirleri kırıyon sonra tekrar kolu çelince alev topu fırlatan adamlar var orda onları yok ediyon sonra sütunu alıyon oraya gidiyon yukardaki kapıyı nasıl açcan
arkadaşlar orjinal gow2 yi ps3 te oynayan varmı? varsa performansı nasıl?
ya bana yardım edebilir misiniz!bende oyunu bu hafta başında aldım.gow2 nin the great chasm bölümdeyim. orada bir köprü var.ama köprü yarım.sizde orada film göstermesi gerektiğini söylüyorsunuz.eğer film koymuyorsa cip oradan sonrasını okumuyor diyorsunuz.peki cipi nereye gidip taktırabilirim.hangi tür çipi almalıyım ve çipin fiyatı ne kadar?bir sorumda sen çipi taktıktan sonra daha sorun olmadı değil mi?çünkü bazı haberlerde ps2 ye çip taktırınca bozuluyormuş.size ricam bana en kısa sürede yardımcı olun.çünkü çip taktırıp hemen oyunu bitirmek istiyorum. şimdiden sağolun..
the great chasm bölümünü ne yapmam gerkiyor ki geçeyim
At oradan kendini aşağı ve sonra DVD'yi değiştirmeye git çünkü oyun sorunlu.
saol bende şimdi cd yi değiştirmeye gidiyorum..
köprü bölümünü geçen var mı?nasıl geçiliyor kafayı yicem sonunda
cd yi aldım.şimdi bu cd de baştan mı başlim yoksa diğer cd de en son kaydettiğim yerden devam mı edeyim?
Arkadaşlar GoW 1 de save yapamıyorum. Makine çipli, memory kart 8Mb orjinal. diğer oyunlarda save yapabiliyorum ama bunda error veriyor napıcam lütfen acil yardım
quote:
Orjinalden alıntı: AtillaHuN
Arkadaşlar GoW 1 de save yapamıyorum. Makine çipli, memory kart 8Mb orjinal. diğer oyunlarda save yapabiliyorum ama bunda error veriyor napıcam lütfen acil yardım
quote:
quote:
bende yapamıyorum sanırım ya gow 1 de hata var yada dvd ler sorunlu
quote:
Orjinalden alıntı: recepkeskin
the great chasm bölümünü ne yapmam gerkiyor ki geçeyim
dostum senin dvd sorunlu deil, oyunun 2 versiyonu var nette biri dvd9 formatında diğeri ise 2 adet 4 gb lık dvd ye bölünmüş.Senin yapman gereken 2.dvd yi takıp o kaldığın yerden load etmek, ancak bunu 2. diskle oyunu başlatarak yap
nasıl yani detaylı bana anlatabilirmisin.tam olarak ne yapmam gerekiyor.2haftadır orda takılı kaldım
şimdi şöyle anlatayım; oyunun 2 versiyonu var biri çift katmanlı tek dvd diğeri ise tek katmanlı 2 dvd, senin elindeki oyun burda kalıyorsa eğer büyük ihtimalle 2 dvd lik versiyona sahipsin.Bu durumda o kaldığın yerden oyunu save et daha sonra 2. diski tak(eğer 2. disk yoksa oyun burda kalır) ve oyunu 2.diskten yeniden başlat.Oyunu load et ve köprünün sonunda kanatlı adam köprünün altından çıkıyorsa tamamdır
saol
saol
arkadaşım o oyun türkçe galiba türkçelerde sorun var orada hikaye girmesi gerekiyor girmiyor bendede aynısı oldu ingilizcesini aldım çok da güsel calışıyor
İngilizcesini aldım. Aynı yerden başlıyorum ama uzun süre loading yazısı orada duruyor yani oyun başlamıyor... Sende olmuşmuydu bu ? 3 dk falan beklememe rağmen loading yazısı gitmiyor. Acaba en baştan başlasam oyuna bu hata ile karşılaşırmıyım ?
köprüyü biraz geçtikten sonra bir bölüm var.orada altan çiviler çıkıyor ve zamanla büyüyorlar.kapılardaki demirlikler sürekli dönüyor ve bir ara boşluk oluyor ve kaya parçasını çekiyorum ve çiviler ve dönen demir kapılar duruyor.içeri giriyoruz.bir dairenin üstündeyiz.oraya daireye geldiğimiz zaman sağ tarafta bir borazan var.ve onun sağ ve sol tarflarında kapıvar ama kilitli.bir tane merdiven var oradan çıkıyorum zaman dondurucu ve bir tane kol var.çivili yerde açılan kapıtan aldığımız demiri oraya takıyoruz ve az ilerdeki ateşli yer sönüyor.karşıya atlıyoruz ve karşıda biraz ilerledikten sonra bir tane kol var onu çekiyoruz bir tane demirli kapı yarıya kadar iniyor ama içeri giremiyoruz.geri dönüyoruz.yine dairenin üstündeyiz.orda kırık bir merdiven falan var.işte 2 tane heykel falan var.işte öyle bir yerdeyim orayı nasıl geçebilirim.şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...