Şimdi Ara

GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.152
Cevap
1
Favori
150.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaaaaaa bana yardım edecek yokmu resimde koydum bır bakın burda kaldım gecemıyorum borazana ufluyorum ama kusa hıc bır sey olmuyor yapmadıgım bırseymı var anlamadım şimdiden tşk ederim
  • arkadasım bana yardım edebılırmısın tşk ederim
  • arkadaşlar ben heykeli gectim kanatli beygire bindim gelen kuşlari kanatlarini kestim ama velakin bir dane kuş bana carpiyo done done duşuyom olup tekrar başliyom burayi nasil gececem yardim ols
  • arkadaşlar ben gow 1 ve 2 yi defalarca bitirdim ps2 mi sattım ps3 aldım fakat benim ps3 ntsc-j versiyon bu makinada ps2 nin pal oyunları oynanmıyor ntscj versiyonunu bulmam lazım
    gow 1 in ntscj olanını buldum bana gow 2 nin orjinal ntsc-j olanı lazım elinde olupta satmak isteyen olursa bana pm atsın mecbur kalırsam tekrardan kredi kartı numaramı girip playsaiadan almk zorunda kalıcam k.kartımın numarasını internette kullanmak istemiyorum o yüzden elinde olupta satmak isteyen olursa lütfen msj atsın herkese iyi oyunlar
    bu arada god of war 3 üde sabırsızlıkla bekliyoruz manyak bi oyun olacak
  • arkadaşlar bena yardım edecek olan yokmu
  • düşememeye çalış düşerken R3 tuşunu hızlı hızlı sağa sola çekmen gerekir. sonra onu öldürmen gerekir
  • arkadaşım resim çıkmıyor verdiğin linkte, neyse boruya üflemeden daha doğrusu kuşa binmeden önce ahtopotu geçmen lazım, tabi ondan önce girmen gereken odalar var. Resmi buraya eklersen daha fazla yardım edebilirim..
  • düşememeye çalış düşerken R3 tuşunu hızlı hızlı sağa sola çekmen gerekir. sonra onu öldürmen gerekir

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_2626

arkadaşlar ben heykeli gectim kanatli beygire bindim gelen kuşlari kanatlarini kestim ama velakin bir dane kuş bana carpiyo done done duşuyom olup tekrar başliyom burayi nasil gececem yardim ols

• arkadaşım resim çıkmıyor verdiğin linkte, neyse boruya üflemeden daha doğrusu kuşa binmeden önce ahtopotu geçmen lazım, tabi ondan önce girmen gereken odalar var. Resmi buraya eklersen daha fazla yardım edebilirim..

quote:

Orjinalden alıntı: cenk0684

http://img238.imageshack.us/my.php?image=30102008087vl3.jpg burda kaldım arkadaşım boruya ufluyorum ama kusa hıç bir sey olmuyor yapmadıgım bırseymı var anlamadım yardımcı olabılırmısın sımdıden tşk ederim
  • karşıdaki kayaya atlayacaksın zaten oyun seni yönlendiriyor... sal kendini boşluğa
    quote:

Orjinalden alıntı: alpwaslan

slm arkadaşlar ben oyunu save ledim ve köprü geldi karşıma karşısndaki yıkık köprüye atladım ama orda kaldım o köprü zaten yatıktı ben de yeşil heykeli çevirdim v dondurdum sonrada karşısına atladım köprüden başka biyere gidiş yok aşağısı uçurum düştümmü ölüyorum ve neyapabilirim sanki köprünün altında benşim uçan atım var nasıl geçebileceğimi bilen varmı

• Orjinalden alıntı: kk06

Orjinalden alıntı: VAYA CON DIOS

arkadaşım resim çıkmıyor verdiğin linkte, neyse boruya üflemeden daha doğrusu kuşa binmeden önce ahtopotu geçmen lazım, tabi ondan önce girmen gereken odalar var. Resmi buraya eklersen daha fazla yardım edebilirim..

Orjinalden alıntı: cenk0684

http://img238.imageshack.us/my.php?image=30102008087vl3.jpg burda kaldım arkadaşım boruya ufluyorum ama kusa hıç bir sey olmuyor yapmadıgım bırseymı var anlamadım yardımcı olabılırmısın sımdıden tşk ederim

http://www.hizliresim.com/2008/12/1/1954.jpg
    arkadaşım tekrar koydum resmı burda kaldım hıc bır sey yapamıyorum tüm odalara girdim tekrardan ama gene degısen bır sey yok yapmadıgım bırseymı var anlamadım yardımcı olursan sevinırım şimdiden sagol

• Arkadaşlar ben o köprülü yer var ya oyunun donduğu yer 2 tane kutu var yeşil ve mavi bi kuş var köprünün altında ama köprünün sonuna doğru gidince müzik gidiyor karşıya atlayamıyorum acayip bi şekilde aralık var 1 haftadır geçemıyorum o karşıya kızkardeslerın oraya nasıl gecebılırım o kprunun ustunde yurumeye baslayınca kuş kayboluyor ve aşağısı acayip bi şekilde dipsiz kuyu gibi ucu bucağı yok karşı şehre nasıl geçebilirim yardımcı olursanız cok memnun olurum teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalker2 -- 4 Aralık 2008; 15:44:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: NECO ksk

arkadaşlar ben gow 1 ve 2 yi defalarca bitirdim ps2 mi sattım ps3 aldım fakat benim ps3 ntsc-j versiyon bu makinada ps2 nin pal oyunları oynanmıyor ntscj versiyonunu bulmam lazım
    gow 1 in ntscj olanını buldum bana gow 2 nin orjinal ntsc-j olanı lazım elinde olupta satmak isteyen olursa bana pm atsın mecbur kalırsam tekrardan kredi kartı numaramı girip playsaiadan almk zorunda kalıcam k.kartımın numarasını internette kullanmak istemiyorum o yüzden elinde olupta satmak isteyen olursa lütfen msj atsın herkese iyi oyunlar
    bu arada god of war 3 üde sabırsızlıkla bekliyoruz manyak bi oyun olacak

bende vardı gow2 ntsc-j forumdan bi arkadaşa sattım 1 hafta önce.türkiyede baya bi aramıştım bulmak için inşallah sen kolay bulursun

• arkdaslar mrb cok kastım bulamadım belkım kolaydır ama takıldımı olmuo yenı zaman dndurma özellıgının alındıgı yerde takıldım 4 tane sutun kalkıo da napcam nere gecıcem :S...
  • agzından ateş atan heykel nası gecılcek acabaa...
  • arkadaşlar bina kadar canavarı öldürüyorum yukarı çıkıyorum oyunu kaydediyorum koluçekiyorum aşağıya iniyorum bir daha kolu çekiyorum aşağıya getiriyo o kol bizi tam çıkıyorum loadink te takılıyo yardım çok acill!!!!
  • Ben ps2 god of war2 zeus tarafından öldürüldüm. Yer altı dünyasından duvardan devamlı eller cıktıgı icin yarı yoldan yukarı cıkamıyorum.Elleri kopar kopar eller bitmiyor klatos da yarı yoldan yukarı gitmiyor neyapabilirim bi yardım lütfen.
  • ilk bolumde colossusu öldürünce you are dead yazısı cıkıyor nasıl asabılırım sorunu=
  • god of war 1 de desert of sould bölümüe girerken loading ekranında oyun takılıyor bunun sebebi ne olabilir? bir türlü oynayamadım bu oyunu doğru düzgün lütfen yardım edin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nino

god of war 1 de desert of sould bölümüe girerken loading ekranında oyun takılıyor bunun sebebi ne olabilir? bir türlü oynayamadım bu oyunu doğru düzgün lütfen yardım edin...

Disk çiziktir vb. sorunlar olabilir. Diski yenilersen muhtemelen sorun çözülür.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.