Şimdi Ara

GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.152
Cevap
1
Favori
150.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyun benim Ps2 de gacur gucur diye sesler çıkarıyor ve rahatsız ediyor Özellikle ikinci bölümden sonra yapmaya başladı hani köprülü olan yer varya orası oyun gümüş dvd Ps2 ise 70004 odel ve messiah2 çip var oyunu bitirdim ama oynamak sıkıntılı oluyor başka bir dvd mi alsam acaba yoksa benim çipden mi kaynaklanıyor.
  • ben dah temple of bişi bişi orda bi yerde takıldım phonix den atladıkdan sonra yine düüşüşe qeçior oyunun başındaki qibi adaya qidiorus en son köpekler war hatta O ,le tekmeliyoruz onları D:D: çok hoşuma qitmişdi ondan sonra kol la asasnsör qibi bir yer war ordan aşağıya iniyorum ilk bölümdeki qibi 1 yere basıyoruz ilk kapı açılıyor onun orda demir yolu giib ibr yuol war we 1 kolu qeriye çekiyoruz tam çekemiyorum takılıyor kapıdan qeçemiorum onu nasıl halledecem...
  • @ orayı qeçtim bi heykel war gözlerinden ışık çıkıo qeçeceğim yolu engellio şimdiye kadar 1 tane daha çıktı onu heykelleri koyarak qeçtim ama burda yapamıyorum köptü yukarı kalkıyor sonra iniyor kırık merdiven var yetişmiyor bi odadan kapıyı kırıp qeçiyoruz kırbaçladığımız atların zincirleri war adamlar ölü duruyr orda bölüm hakkında yardım gözlerinden ışık saçan heykel dişlek ağzı açık çirkef birine benzio :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: recepkeskin

köprüyü biraz geçtikten sonra bir bölüm var.orada altan çiviler çıkıyor ve zamanla büyüyorlar.kapılardaki demirlikler sürekli dönüyor ve bir ara boşluk oluyor ve kaya parçasını çekiyorum ve çiviler ve dönen demir kapılar duruyor.içeri giriyoruz.bir dairenin üstündeyiz.oraya daireye geldiğimiz zaman sağ tarafta bir borazan var.ve onun sağ ve sol tarflarında kapıvar ama kilitli.bir tane merdiven var oradan çıkıyorum zaman dondurucu ve bir tane kol var.çivili yerde açılan kapıtan aldığımız demiri oraya takıyoruz ve az ilerdeki ateşli yer sönüyor.karşıya atlıyoruz ve karşıda biraz ilerledikten sonra bir tane kol var onu çekiyoruz bir tane demirli kapı yarıya kadar iniyor ama içeri giremiyoruz.geri dönüyoruz.yine dairenin üstündeyiz.orda kırık bir merdiven falan var.işte 2 tane heykel falan var.işte öyle bir yerdeyim orayı nasıl geçebilirim.şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

o kolu çekince hızlıca geri gel yerden dumanlar çıkıcak oraya zıplıyarak 2 X le duman seni kaldırcak sende o yarım kapıya doğru süzülcen

• quote:

Orjinalden alıntı: tekken5

quote:

Orjinalden alıntı: Magical Zero

bir sorum daha var.bir giysi icin 20 tane göz istiyor.ilk oynarkende 1 tane toplamıstım.nasıl toplanıyor bunu bılmıyorum.yani trollerden mı cıkıyor?yada nasıl cıkartcaz trollerden?

@djozgun sagda bir heykel var.o heykeli al butonun üstüne koy.kapı acılacak.heykelin dibine gel ve heykeli tut.o sırada x e basılı tut sonra bırakıp tekme atacak.sonra da sen hemen takla atarak(yuvarlanarak) karsıya gec

abi sırtında gıcık bıçaklı tipler olan devler geliyo.. onları yuvarrlağa basıp kapınca alıyo gözlerini.. ben kasmadım.. ve sanırsam bi bitirişte dolmuyo 20 tane.. çünkü o kadar gelmedi ben oynadığımda:)

oyunu bitirince arene modu çıkıyor orda düşman seçebiliyorsun
    bu devleri seç spawn on yap 20 yi bulana kadar öldür bu kadar kostüm açılsın

• the great chasm da takıldım köprünün yarısı yokya orda yardım
  • beyler oyunun 3. yani gow 3 2009 da çıkacakmış.ama tam olarak tarihini bilen var mı?aynı zamanda duyduğuma göre oyunu sadece ps 3 için yapıyolarmış.ps2 içinde çıkacak mı ?bilen var mı?
  • arkunt... elindeki kopya bozuk. onu atıp düzgün çalışanını bulacaksın.
    recepkeskin... 2009 kesin değil tahmini... sadece ps3...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kont

quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

BELKİ CEVAPLAMİŞSİNİZDİR AMA OYUNU BNDE ALDİM VE ŞU DEV ATLARİ AĞİZLARİNİN ORDA KOLLAR FLN VAR ONLARI ÇEVİRİOZ ÇEVİRİNCE BİŞİLER OLUYO ORDA NE YAPMAM GEREK ?

sana en yakın olanların renklerine bak.önce hangi tarafa gideceğine karar verip o renk kolu çevir ve hızlı davran.r1 e basıp ortalarına bir şey takıcaksın.sonra diğeri içinde aynı şeyi yap.bunları yapınca kuşlar oradan havalanıcak ve ayaklarında parlayan şeyler olucak uzaktakilere ulaşabilmek için o parlayan zımbırtılara tutunarak atlıyacaksın.onlarıda halledince atları kontrol ediceksin.

ya ben hala orada takıldım lutfen detaylı anlatırmısın ben o kolların hepsını aynı anda cekmıstım sımdı hıc bır sey yapamıyorum

• slm arkadaşlar ben oyunu save ledim ve köprü geldi karşıma karşısndaki yıkık köprüye atladım ama orda kaldım o köprü zaten yatıktı ben de yeşil heykeli çevirdim v dondurdum sonrada karşısına atladım köprüden başka biyere gidiş yok aşağısı uçurum düştümmü ölüyorum ve neyapabilirim sanki köprünün altında benşim uçan atım var nasıl geçebileceğimi bilen varmı
  • YA BENDE BİR YERDE TAKILDIM BANADA YARDIM LÜTFEN BENDE BORUYA ÜFLÜYORUM AMA KUŞA HİÇ BİR ŞEY OLMUYOR HALEN ATEŞİN İÇİNDE DURUYOR KURTARAMIYORUM YANI BURADA NASIL YAPACAM NASIL GECECEM BURAYI ANLAMADIM BORUYA GELIYORUM ÜFLÜYORUM BİRSEY OLMUYOR VE SADECE BİR KEZ ÜFLÜYEBİLİYORUM YARDIM LÜTFEN KAFAYI YİYİCEMMMMMMM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM SAGOLUN
  • YA ARKADAŞİM BANADA YARDIM EDEBILIRMISIN BENDE BORUYA ÜFLÜYORUM AMA KUŞA BİRSEY OLMUYOR HALEN ATEŞİN İÇİNDE DURUYOR OYLE NE YAPMAM LAZIM NASIL GECECEM BURAYI NEREDE YANLIŞLIK YAPTIM BILMIYORUM BORUYU ÜFLÜYORUM AMA KUŞA HİÇ BİR ŞEY OLMUYOR VE BORUYA SADECE BİR KEZ UFLEYEBİLİYORUM BANADA YARDIM EDERMISIN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM KOLAY GELSIN
  • selam arkadaşım benımde takıldıgım bir yer var hanı ateşler içinde kuş varya orada takıldım yukarıya cıkıp boruya ufluyorum ama hiç bir sey olmuyor ve boruya sadece bir kez üfeyebiliyorum burayı gecemedım boruya üflüyorum kuş halen ateşin içinde duruyor çozemedım ne yapmam gerek şimdiden teşekkür ederim kolay gelsin
  • selam arkadaşim benım sana bır sorum olacak hanı bu ateşler içinde olan kuş varya ona boruya üflüyorum ama hıç bir sey olmuyor kuş halen ateşin içinde duruyor yapamadıgım bir yermivar anlamadım yardımcı olurmusun şimdiden teşekkür ederim sagol kolay gelsın
  • save sorunum var god of war 2 oyununda nasıl çözebilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenk0684

selam arkadaşim benım sana bır sorum olacak hanı bu ateşler içinde olan kuş varya ona boruya üflüyorum ama hıç bir sey olmuyor kuş halen ateşin içinde duruyor yapamadıgım bir yermivar anlamadım yardımcı olurmusun şimdiden teşekkür ederim sagol kolay gelsın

arkadaşım ss koyarsan sana yardımcı olabilirim
  • arkadasım ben burda bıraz yenıyımde ss ney anlamadım???? kusura bakma
  • ok arkadaşım yarın koyarım sagolll
  • quote:

Orjinalden alıntı: keynesyen93

save sorunum var god of war 2 oyununda nasıl çözebilirim?

memory stick ini temizle güzelce , sonra konsol u kapatım yarım saat kadar soğumasını bekle son olarak da oyunu sürekli kaydet , aralıklarla değil her gördüğün yerde kaydet.
  • http://img238.imageshack.us/my.php?image=30102008087vl3.jpg burda kaldım arkadaşım boruya ufluyorum ama kusa hıç bir sey olmuyor yapmadıgım bırseymı var anlamadım yardımcı olabılırmısın sımdıden tşk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk0684 -- 31 Ekim 2008; 13:39:43 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.