Şimdi Ara

GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.152
Cevap
1
Favori
150.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: rds

quote:

Orjinalden alıntı: nino

god of war 1 de desert of sould bölümüe girerken loading ekranında oyun takılıyor bunun sebebi ne olabilir? bir türlü oynayamadım bu oyunu doğru düzgün lütfen yardım edin...

Disk çiziktir vb. sorunlar olabilir. Diski yenilersen muhtemelen sorun çözülür.
  • biraz bekle geliyor sonra.
  • biraz derken???

quote:

Orjinalden alıntı: bluet

biraz bekle geliyor sonra.
  • bekleyince 5 dakika filan oyun devam ediyor yani.
  • yok acılmadı

acaba gow'un ps2 ıcın bölüm atlama hılesı var mı belkı oradan yırtarım?
  • Arkadaşlar The Sister Of Fates deyim. kızkardeşlerden birisi ile dövüşüyorum. Sonra bir başkası geliyor ve beni alıp kader aynasından geçirip kocaman kılıştan bir köprünün üstüne getiriyor. Dövüşüyoruz orda. Sersemletiyorum. Kafasında O çıkıyor. Öldürme işlemine başlıyorum. 3 ayrı tuş çıkıyor. hepsine zamanında basıyorum. Son tuşa bastığımda kılıcı ağzına sokuyorum alev tarzı bişiler çıkıyor paso. O şekilde bir kaç saniye kalıyor sonra bir anda, sahne değişiyor. Ben yine köprünün üstünde ayaktayım, o da bana saldırıyor.

Ben bunu nasıl öldürücem. Arka akaya 3 tuş kombinasyonundan sonra basmamı belirttiği herhangi bir tuş falan yok ki.
    Napcam ben....
  • quote:

Orjinalden alıntı: tukuc78

Arkadaşlar The Sister Of Fates deyim. kızkardeşlerden birisi ile dövüşüyorum. Sonra bir başkası geliyor ve beni alıp kader aynasından geçirip kocaman kılıştan bir köprünün üstüne getiriyor. Dövüşüyoruz orda. Sersemletiyorum. Kafasında O çıkıyor. Öldürme işlemine başlıyorum. 3 ayrı tuş çıkıyor. hepsine zamanında basıyorum. Son tuşa bastığımda kılıcı ağzına sokuyorum alev tarzı bişiler çıkıyor paso. O şekilde bir kaç saniye kalıyor sonra bir anda, sahne değişiyor. Ben yine köprünün üstünde ayaktayım, o da bana saldırıyor.

Ben bunu nasıl öldürücem. Arka akaya 3 tuş kombinasyonundan sonra basmamı belirttiği herhangi bir tuş falan yok ki.
    Napcam ben....

arkadaşım senin dvd sorunlu olabilir kopya mı orjinal mi kullanıyorsun?? madem ki kombo yu bitiriyorsun neden en başa alıyor?? bence dvd de bi sorun var...

• Orijnal değil ama arkadaşım aynı DVD den oyunu bitirdi.
    Diğer taraftan komboyu tamamlayıp başa dönmesi benim de aklıma başka bir şey getirmiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: razorc

quote:

Arkadaşlar The Sister Of Fates deyim. kızkardeşlerden birisi ile dövüşüyorum. Sonra bir başkası geliyor ve beni alıp kader aynasından geçirip kocaman kılıştan bir köprünün üstüne getiriyor. Dövüşüyoruz orda. Sersemletiyorum. Kafasında O çıkıyor. Öldürme işlemine başlıyorum. 3 ayrı tuş çıkıyor. hepsine zamanında basıyorum. Son tuşa bastığımda kılıcı ağzına sokuyorum alev tarzı bişiler çıkıyor paso. O şekilde bir kaç saniye kalıyor sonra bir anda, sahne değişiyor. Ben yine köprünün üstünde ayaktayım, o da bana saldırıyor.

Napcam ben....

arkadaşım senin dvd sorunlu olabilir kopya mı orjinal mi kullanıyorsun?? madem ki kombo yu bitiriyorsun neden en başa alıyor?? bence dvd de bi sorun var...

• quote:

Orijnal değil ama arkadaşım aynı DVD den oyunu bitirdi.
    Diğer taraftan komboyu tamamlayıp başa dönmesi benim de aklıma başka bir şey getirmiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: razorc

quote:

Napcam ben....

ben de ilk kopya dvd ile bitirmiştim ama arkadaşım ps2 sinde çalışmıyordu. bazen böyle sorunlar olabiliyor kopya oyunlarda. tavsiyem orjinal alamıyorsan temiz dvd al ama genelde kopyalar dvd5 kullanıyor sen dvd9 ara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razorc -- 4 Mayıs 2009; 17:42:06 >

• kardes bende The Sister Of Fates deyım kız kardeslerı oldurdum ama kader bolumunu gectıkten sona ıcerdekı aynalrdan tekrar cıkıo dıyer kız nasıl gececemı anlamadım pataklıyorum ama gecemedım 1 turlu yardım pls acele
  • beyler vbende b yerde takıldım mağaraya giriosun hani ejderhanın üstünde ejderhan buyuk adamın elinin altında kalıyor bir türlü çıkaramdm yardım edersenis sevinirim
  • arkdaslar at la dev adamın oldu yere uçuyorus ve at dev adamın parmakları arasına gırıyor onu kurtarmam için ne yapmam gerekir?Yardım edin lütfenn
  • ps 2 de gof of war 2
  • quote:

Orjinalden alıntı: homozigot

beyler vbende b yerde takıldım mağaraya giriosun hani ejderhanın üstünde ejderhan buyuk adamın elinin altında kalıyor bir türlü çıkaramdm yardım edersenis sevinirim

arkadaşım orada devin elinin aşağı taraftaki parmaktarına saldırınca parmakları çekiliyor oradan ilerleyip yolun sonunda duvara tutunup yolun seni götürdüğü yere gidiyosun
  • Ya ben daha oyuna yeni başladım athena's blades bölümünde kaldım ne yapmam gerekiyo
  • orda bir şey var adamı onun üstüne getirince kapı açılıyo iki kapı var birinci kapıyı takla atarak geçtim ama ikinci kapı çok uzak olduğu için geçemedim
    lütfen yardım edin
  • pardon ilk yazdığım bölüm adı yanlışmış doğrusu rhodes palace olacakmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: CR9

orda bir şey var adamı onun üstüne getirince kapı açılıyo iki kapı var birinci kapıyı takla atarak geçtim ama ikinci kapı çok uzak olduğu için geçemedim
    lütfen yardım edin

biraz daha açık anlatabilir misiniz ??? bulunduğunuz yeri tam anlayamadım da
  • rhodes palace bölümünde bir kapı var bir de kapıyı açmak için yerde bir şey var ama mesafe fazla olduğu için geçemiyorum.orda iki kapı var birinci çok yakın ve kapı hızlı kapanıyor.diğerinde ise(yani benim geçemediğimde)kapı çok uzak ve çok hızlı kapanıyor.lütfen yardım edin.
  • o bölümü geçtim.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.