Şimdi Ara

GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.152
Cevap
1
Favori
150.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: demo96

Ben GOW 2'yi çok önceden bi arkadaştan almıştım ama daha oyunu bitiremeden geri verdim.Şimdi oyunu tekrar aldım ve şöyle bir sorunla karşılaştım:
    İlk bölümde Cehennemden geldiğimiz zaman pegasusa bindiğimde ilk çıkan düşmanları yok ediyorum ama onlardan sonra gelmesi gereken Raven bossu gelmiyor ama işin ilginci ben hareket edebiliyor ve vurabiliyorum ama boss bir türlü gelmiyor herşeyi denedim ama olmadı CD'yi arkadaştan ilk aldığımda burayı geçmiştim.Aynı şey GOW 1'de de başıma gelmişti oyunu kapatıp açtım düzeldi ama bunda olmuyor sorun CD de mi yoksa benim PS2 de mi???Lütffen yardım edin!!!!

Büyük ihtimal Cd niz çizilmiştir.

• arkadaşlar bende oyunu titan modda oynuyorum euryale yeniyorum sonra biraz ilerledikten sonra bi golem var yanlardan gelen kuşlar yüzünden bir türlü yenemiyorum nasıl bir taktik kullanayım
  • Benim bir sorubum va bu oyunla ilgili şimdi

içine atlayıp sandıkları açın. Asılı bıraktığımız adamın yanına gidin biraz
    ok atın ve ateşe düşmesini sağlayın Rage of The Titans gücünü aldınız R3+L3
    ile aktif hale getirebilirsiniz. Şimdi gene yukarıdaki halata tutunarak kapalı
    olan kapıya gelin hani yaratıklar öldürmüştük. Kapının yanında sarı kutu var,
    şimdi Rage of The Titans'ı harekete geçirin ve kapıya vurun kapı kırıldı şimdi
    kısa kesmek istiyorum direk atımızı yakalayan heykelin yani Typhon'un yanına gidin ve
    parmaklarına Rage of The Titans'ı kullanarak vurun beş parmağını da kaldırmasını
    sağlayın pegasus'a binin.
    burayı hatırlıyanınız vardır elbet bende aynen bu şekildeki gibi oyunu geçtim pegasusa tekrrar bindim fakat bindikten sonra bi yere uçuyor fakat yer değişmiyor az biraz ilerledikten sonra tekrarar en baş yerden yine başlıyor sürekli oluyor bu ne yapabilirimc d mi bozuktur sizce

• quote:

Orjinalden alıntı: Duck_And_Run

Benim bir sorubum va bu oyunla ilgili şimdi

içine atlayıp sandıkları açın. Asılı bıraktığımız adamın yanına gidin biraz
    ok atın ve ateşe düşmesini sağlayın Rage of The Titans gücünü aldınız R3+L3
    ile aktif hale getirebilirsiniz. Şimdi gene yukarıdaki halata tutunarak kapalı
    olan kapıya gelin hani yaratıklar öldürmüştük. Kapının yanında sarı kutu var,
    şimdi Rage of The Titans'ı harekete geçirin ve kapıya vurun kapı kırıldı şimdi
    kısa kesmek istiyorum direk atımızı yakalayan heykelin yani Typhon'un yanına gidin ve
    parmaklarına Rage of The Titans'ı kullanarak vurun beş parmağını da kaldırmasını
    sağlayın pegasus'a binin.
    burayı hatırlıyanınız vardır elbet bende aynen bu şekildeki gibi oyunu geçtim pegasusa tekrrar bindim fakat bindikten sonra bi yere uçuyor fakat yer değişmiyor az biraz ilerledikten sonra tekrarar en baş yerden yine başlıyor sürekli oluyor bu ne yapabilirimc d mi bozuktur sizce

büyük ihtimalle dvd bozulmuştur arkadaşım çünkü orada pegasusa bindin mi doğru uçuyor, mağradan çıkıyor ve havada uçan canavarlar filan geliyo yani en başa dönmemesi lazım

• ya kafayı sıyırdım 2 gündğür adam gittim dedim böle böle yok orda bişe yapıosun fln dedi geldim eve deniyorum deniyorum bişe yok bakalım başka bi dvd alim bende
  • Öncelikle herkese iyi forumlar,
    Bu oyun yüzünden çıldıracağım. Benim analog biraz bozuk tuşlar basmıyor. Titan modda da bi guardı kaçırınca noluyor bilirsiniz. Asıl konuya gelelim İstanbul/Beşiktaş ta buluşup bana God Armoru açabilecek birini arıyorum. Yol masraflarını ben karşılayacağım. Msn adresim scream-fx@hotmail.com ve güzel bi ödül vereceğim. Ekleyin konuşalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicanp -- 19 Temmuz 2009; 11:39:42 >
  • ARKADASLAR MRB. GOD OF WAR HEM 1. DE HEM 2.DE TAKILDIGIM YERLER VAR LUTFEN YARDIM EDERMISINIZ.....GOW 1. DE YUZEREK ULASTIGIMIZ TUZAKLI DAR KORIDOR DA ZEMIN IN ACILDIGI YERLERDEN 1.SINI GECIYORUM FAKAT 2.SINI GECEMIYORUM MESAFE COK UZUN ATLAYAMIYORUM.....GOW 2. DE ISE BUZLU YERDE HANI ADAMI OKLA DUSURUP YAKTIKTAN SONRA HERSEYI TOPLADIM L3 ILE R3 DE YAPTIM FAKAT ZINCIR TIRMANDIKTAN SONRA ULASTIGIM KAPI BI TURLU ACILMIYO...ACIL YARDIM LUTFEN...SELAMLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: di.2

ARKADASLAR MRB. GOD OF WAR HEM 1. DE HEM 2.DE TAKILDIGIM YERLER VAR LUTFEN YARDIM EDERMISINIZ.....GOW 1. DE YUZEREK ULASTIGIMIZ TUZAKLI DAR KORIDOR DA ZEMIN IN ACILDIGI YERLERDEN 1.SINI GECIYORUM FAKAT 2.SINI GECEMIYORUM MESAFE COK UZUN ATLAYAMIYORUM.....GOW 2. DE ISE BUZLU YERDE HANI ADAMI OKLA DUSURUP YAKTIKTAN SONRA HERSEYI TOPLADIM L3 ILE R3 DE YAPTIM FAKAT ZINCIR TIRMANDIKTAN SONRA ULASTIGIM KAPI BI TURLU ACILMIYO...ACIL YARDIM LUTFEN...SELAMLAR

iyigünler,

gow1 deki takıldığınız yeri anlayamadım ama gow2 için yardımcı olabilirim. sanırım üzerinde rage of titans simgesi olan kapıdan bahsediyorsunuz. o kapıyı açmak için yanındaki altın renkli orb kasasını açıp rage of titans özelliğini doldurun, sonra L3+R3 ile aktive edip kapıya vurun, kapı kırılacaktır

• TESEKKUR EDERIM AMA NE KADAR YAPSAMDA OLMUYO ACILMIYO KAPI...ACABA BIYERDE UNUTMUS OLDUGUM BISEY OLABILIRMI??....GOW 1 DE ISE TUZAKLI BI ZEMIN VAR YERLER KAPANIP ACILIYO ZIPLAYARAK GECIYOSUNUZ FAKAT 2. TUZAK LI ZEMIN UZUN MESAFE OLDUGU ICIN ZIPLAYAMIYORUM...
  • GOW 3 çık artık.
    annenin bebeğini özlediği gibi özledim kratosu
  • arkadaslar ben gow 2 lavların arsında bi bolumde kaldımatsle tas karısımı bir yaratıgı yendikten sonra bir yer geliyo orda bi tası kırıp ustune atlayıp karsıya geciyosun ordan sonra yapacak hic bisey yok lutfen yardım edin
  • Google'a GOD OF WAR 2 YARDIM yazdığın zaman burası çıkıyor.Bakıyorumda buraya yazan çoğu kişi yeni üyelik almış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: di.2

TESEKKUR EDERIM AMA NE KADAR YAPSAMDA OLMUYO ACILMIYO KAPI...ACABA BIYERDE UNUTMUS OLDUGUM BISEY OLABILIRMI??....GOW 1 DE ISE TUZAKLI BI ZEMIN VAR YERLER KAPANIP ACILIYO ZIPLAYARAK GECIYOSUNUZ FAKAT 2. TUZAK LI ZEMIN UZUN MESAFE OLDUGU ICIN ZIPLAYAMIYORUM...

çift demirli kapıdan bahsediyorsun galiba.. orada iki adet kol var demir kapıları açan,kapılar açılır açılmaz dönen bıçaklara
    takılmadan kapıdan geçmen lazım.biraz ustalık ve refleks gerekecek bu işe...
    yanlış hatırlamıyorsan burasıdır bahsettiğin yer...
  • Arkadaşlar selam.
    Ödünç PS2 aldım ve GOD OF WAR II aldım.
    Oyunda çok fazla ilerlemedim.
    İlk oyunda öldürdüğümüz BARBAR vardıya hani, işte o çıktı karşıma ve öldürdüm, biraz ilerleyince önüme zindan görünümlü yuvarlak bir oda çıktı (etraf kırmızı idi) solda sağda ve karşımızda demir kapılar var. Karşımızda olan kilitli ve 2 aşamalı, ilerlemek için oda da bulunan 2 zemine ağırlık koymak gerekiyor.
    Ağırlıkların bir tanesi odanın tam ortasında, bir taneside sol tarafımızdaki kapının içinde. Kapı'nın önünde diz boyu demirler var ve içeri girmek için zıplamak gerekiyor.
    Sağ taraftaki kapıyı ise açmak için, indirmem gereken kolu indiriyorum ve kapı açılınca içerisinde bir de duvar görüyorum, kırdığım zaman 2 düşman çıkıyor, ayrıca yerde birde ceset yatıyor. Düşmanları öldürdüm, cesedi alıp 2 ağırlık merkezinden birine bırakmam gerkiyor ki kapı açılsın.
    Şimdi elimde ceset varken saoldaki kapıdan giremiyorum, çünkü zıplayamıyoruz, eh cesedi fırlatamıyoruz da.
    Mecburen ortadaki yere bırakıyoruz, kilidin teki açılıyor, kendimde soldaki bulunan yerin üstüne çıkınca 2. kilitde açılıyor ama koşup yetişme şansımızda yok gibi birşey.
    Nasıl geçeceğimi bilen varmı ?
    Yada bölümün adını söylerseniz YOUTUBE'dan bakabilirim.
    Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Arkadaşlar selam.
    İlk oyunda öldürdüğümüz BARBAR vardıya hani, işte o çıktı karşıma ve öldürdüm, biraz ilerleyince önüme zindan görünümlü yuvarlak bir oda çıktı (etraf kırmızı idi) solda sağda ve karşımızda demir kapılar var. Karşımızda olan kilitli ve 2 aşamalı, ilerlemek için oda da bulunan 2 zemine ağırlık koymak gerekiyor.
    Ağırlıkların bir tanesi odanın tam ortasında, bir taneside sol tarafımızdaki kapının içinde. Kapı'nın önünde diz boyu demirler var ve içeri girmek için zıplamak gerekiyor.
    Sağ taraftaki kapıyı ise açmak için, indirmem gereken kolu indiriyorum ve kapı açılınca içerisinde bir de duvar görüyorum, kırdığım zaman 2 düşman çıkıyor, ayrıca yerde birde ceset yatıyor. Düşmanları öldürdüm, cesedi alıp 2 ağırlık merkezinden birine bırakmam gerkiyor ki kapı açılsın.
    Şimdi elimde ceset varken saoldaki kapıdan giremiyorum, çünkü zıplayamıyoruz, eh cesedi fırlatamıyoruz da.
    Mecburen ortadaki yere bırakıyoruz, kilidin teki açılıyor, kendimde soldaki bulunan yerin üstüne çıkınca 2. kilitde açılıyor ama koşup yetişme şansımızda yok gibi birşey.
    Teşekkürler.

cesedi al sağ taraftaki suya bırak.sol tarafa geç ve bekle.ceset suyla beraber oraya gelince al tekrar

• quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Orijinalden alıntı: rick dangerous

Arkadaşlar selam.
    Teşekkürler.

cesedi al sağ taraftaki suya bırak.sol tarafa geç ve bekle.ceset suyla beraber oraya gelince al tekrar

burada ben 4 gün uğraşmıştım, aklımada da gelmemişti foruma yazmak, sonra biri yazmıştı ve cevabı verilince ben de görüp yapmıştım ama 5. günde

• kkratoss çok saol kardeşim
  • bi yardım edin lütfen yaa
    challenge of atlas die bi bölüm varr
    yukarda bi kol var cekince aşşagı bi kol iniyoo aşşagıda mavi tepsi biçiminde heykel var onu alıyorumm flnn ondan sonra kukarıda kapıya takılıyo ötekini bulamıyorumm geçemedim bi yardımcı olursanız sevinirim yaa
  • Beyler titan diye bir bolm var tam hatrlamıyorm ısmını.Neyse o taştan adamın gozunu oyuyorm snra oku alıyorm hersyı ypıp dısrı cıkıyorm asılı olan ateşın ustundekı adamı ateşe atıyorm sonra oyun donuyor ben oyunu D ye kurdum ondan olabilirmi.? Yardım ltfn.
  • selamınaleyküm arkadaşlar ben pcde godofwar2 yi oynuyorum zincirli adamı düşürdükten sonra videoyaya giriyor tam videodan çıkarken donuyor save dosyası varsa yardımcı olabilirmisiniz ? teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.