Şimdi Ara

GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.152
Cevap
1
Favori
150.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.youtube.com/user/ManeshM84

bu eleman speed run (hızlı bitirme) yapmıs. Takıldıgınız bölümlerin videosunu izleyebilirsiniz
  • arkadaşlar çok acil.en başında kartalın canlandırdığı heykeli öldüremiorm çok acil yardım ederseniz sevinirim.orda bi mancılık war galiba taşı fırlattım ezdi.kendimi fırlattığımda yakalıo beni eliyle yapıştırıo :D
  • O bölümde yanlış hatırlamıyosam hızlı olman lazım yoksa seni hep yakalar hızlı olursan üstüne atlıyosun tuş fonksiyonları geliyo onlara tıklayarak saldırıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vandrak

O bölümde yanlış hatırlamıyosam hızlı olman lazım yoksa seni hep yakalar hızlı olursan üstüne atlıyosun tuş fonksiyonları geliyo onlara tıklayarak saldırıyosun

KArdeş inan koşuorm bildiğin kaptırıp gidiorm ama olmuo ilk olarak taşı fırlattım ama olmadı.sonrada kendimi her pozisyonda fırlatıorm ama olmuo :S

biriniz lütfen yardım yhaa kafayı yiyecem

• quote:

Orijinalden alıntı: Luqaa

quote:

Orijinalden alıntı: Vandrak

O bölümde yanlış hatırlamıyosam hızlı olman lazım yoksa seni hep yakalar hızlı olursan üstüne atlıyosun tuş fonksiyonları geliyo onlara tıklayarak saldırıyosun

KArdeş inan koşuorm bildiğin kaptırıp gidiorm ama olmuo ilk olarak taşı fırlattım ama olmadı.sonrada kendimi her pozisyonda fırlatıorm ama olmuo :S

biriniz lütfen yardım yhaa kafayı yiyecem

Kardeş Bayıldıgı anda ustune atlaman gerek ben ole bılıyorum yoksa hep yakalar seni

• quote:

arkadaşlar çok acil.en başında kartalın canlandırdığı heykeli öldüremiorm çok acil yardım ederseniz sevinirim.orda bi mancılık war galiba taşı fırlattım ezdi.kendimi fırlattığımda yakalıo beni eliyle yapıştırıo :D

Hocam O seni fırlatan yere sonra gideceksin.Biraz kollarına falan vuracaksın ,4-5 kere saglam vurdun mu bayılıyor zaten.Ondan sonra fırlatma yerine gideceksin ve fırlayacaksın:) Sonra Tuş kombinasyonu çıkacak..Devamıda şöyle olacak :)Kombinasyondan sonra, Gözüne kılıcı sokacak , seni taaaa ebesinin gözüne fırlatacak :) İlerde tekrar karsılasacaksın ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

quote:

arkadaşlar çok acil.en başında kartalın canlandırdığı heykeli öldüremiorm çok acil yardım ederseniz sevinirim.orda bi mancılık war galiba taşı fırlattım ezdi.kendimi fırlattığımda yakalıo beni eliyle yapıştırıo :D

Hocam O seni fırlatan yere sonra gideceksin.Biraz kollarına falan vuracaksın ,4-5 kere saglam vurdun mu bayılıyor zaten.Ondan sonra fırlatma yerine gideceksin ve fırlayacaksın:) Sonra Tuş kombinasyonu çıkacak..Devamıda şöyle olacak :)Kombinasyondan sonra, Gözüne kılıcı sokacak , seni taaaa ebesinin gözüne fırlatacak :) İlerde tekrar karsılasacaksın ...

kardeş birazdan başlıcam deneyecem olursa sana maraştan 1 kilo dondurma :D

DERKEN GEÇTİM ORAYI KARDEŞ AMA 2.KARŞILAŞMAMDA GEÇEMİORM BU SEFER :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luqaa -- 16 Mart 2010; 18:56:50 >

• takılan zorlanan arklara önerim : tam çözüm

Bende pazar günü yeniden başladım ve dün gece bitirdim oyunu,yarını iple çekiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: glazer

takılan zorlanan arklara önerim : tam çözüm

Bende pazar günü yeniden başladım ve dün gece bitirdim oyunu,yarını iple çekiyorum

PATRON Bİ BÖLÜM WAR İLK HEYKELİ ÖLDÜRDÜKTEN SONRA YERDEKİ BUTONLARIN ÜZERİNE BETON KOYMAM GEREKİO GALİBA İLKİNE BULDUM KOTCAK TAŞ AMA DİĞERİNE BULAMADIM O BÖLÜMDE NAPMAM GEREKİO??

• arkadaslar ben zincirli olan bi yerler var hatta şöle tarif zincirler va baya büyük onları kırıyorsun filan sonra uçan adam gibi yaratıklar var onları öldürüyorsun,orda tavana asılı iki tane yuvarlak yer onlardan atlayıp karşıya geçmen lazım ama bi türlü atlıyamıyorum ikincisinden ilkinden atlanıyo ama ikincisi baya uzak acaba nasıl gecicez orayı inşallah yeri anlatabilmişimdir...buarada ben psp de oynuyorum
  • Aynı topiğin birde GOW 3 için olanını alsak fena olmaz bencee
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_T®uth♀♂

Aynı topiğin birde GOW 3 için olanını alsak fena olmaz bencee

oyun çıktı bugün birsürü alan oldu bence aynı sının birde gow 3 versiyonu açılmalı ne güzel herkes birbirine yardım eder
  • GOW 2 yi pc emülatörle oynayan arkadaşlar warmı???arkdaşlar ben oynuorm ama kartalın gagasından kurtardığım heykelden ateşe doğru sallanan adamı acılarına son vermek için öldürdüğümde oyun takılıor.başka bi yerden indirip kurdum oyunu yine takılıoyorm bana yardım ederseniz çok sevinirm...
  • resimdeki sağdaki sütunu çek içeri gir ve sonra işim bittiğinde aynı yere geliyon ve o sütunları o yapının yıkılması için en dibe it ondan sonra sallanmaya başlar o düştüğün yere git o yapıyı 'O' tuşuyla kaldır yapı yıkılacak ve sonra karşıya geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: selçukkaya

resimdeki sağdaki sütunu çek içeri gir ve sonra işim bittiğinde aynı yere geliyon ve o sütunları o yapının yıkılması için en dibe it ondan sonra sallanmaya başlar o düştüğün yere git o yapıyı 'O' tuşuyla kaldır yapı yıkılacak ve sonra karşıya geç

derken kardeş :D
  • arkadaslar ben god of war PSP için olna versiyonunu oynuyorum ama takıldıgım bir yer var,büyük zircirlerin oldugu hatta duvarda büyük bi yaratık var zircirlemişler duvara orda iki tane asma kat gibi bişey var onların üstüne atlayıp karsıya geçmen lazım ilkinen atlanıyo ama ikincisi biraz uzak nasıl atlıyabiliriz başka bi yolu varmıdır acaba bi yardımcı olursanız sevinirim
  • Bende burayı geçemedim biraz açıklasanız

• Golden Fleece`i aldıysan oradaki kolu çek.Oradaki duvardan ateş topları gelicek.Golden Fleece ile onları yansıt.O duvara çarpsın.Yol açılır sende geçersin.
  • aklıma geldi de yazayım dedim 10.000 i geçtiydim comboda ne günlerdi be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZelHaS -- 1 Nisan 2010; 19:05:56 >
  • Laptop'a kurdum ama gamepad ayarlarını yapamadım. bir yardımcı olabilirmisiniz. Elimde Playstation 2 kolu da var. Kendime göre editleyemedim. Lütfen yardımcı olabilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.