Şimdi Ara

GOD OF WAR 2 YARDIM BÖLÜMÜ (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.152
Cevap
1
Favori
150.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnmde geçemediğim bi yer var,bn mi beceremiorum anlamadım =) havuzda çplak hatunların olduğu yerde analogla gösterilen komutun nasıl yapıldığını anlayamadım :S kırmızı yanıp sönen bi analog resmi çkıor sağ-sol çarpraz hareket ettir diyor. Ne denediysem beceremedim bi türlü yardım ederseniz çok makbule geçecek=)
  • GOW2 De karlı bölümdeyim Typhons Cavernden Çıktım Bir Kapı var L3+R3 Diyor L3 ve r3 analog biliyorum 2 sinin ortasına basıyorum birşey olmuyor basılımı tutucam yoksa kolda problemmi var Arkadaşlar Lütfen yardım 2 aydır çözemedim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kheor

bnmde geçemediğim bi yer var,bn mi beceremiorum anlamadım =) havuzda çplak hatunların olduğu yerde analogla gösterilen komutun nasıl yapıldığını anlayamadım :S kırmızı yanıp sönen bi analog resmi çkıor sağ-sol çarpraz hareket ettir diyor. Ne denediysem beceremedim bi türlü yardım ederseniz çok makbule geçecek=)

Left analog yani sol analogu istenilen yere göre yönelt.Bende gow 1 de zorlanıyordum ama alışılıyor sonra.
  • Arkadaşlar The Sister Of Fates deyim birincisini öldürdüm bir an yok oldu aynalı bölümde kalakaldım tek başıma gelen giden yok ne yapmam lazım yardım edebilir misiniz....
  • Ya sorun şurda bu tam olarak nasıl kullanılıyor?Analog oldugunu biliyorum ama basılı mı tutucaz bi kez basıp sonra vurucakmıyız nasıl nasıl nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidolgoo

Arkadaşlar The Sister Of Fates deyim birincisini öldürdüm bir an yok oldu aynalı bölümde kalakaldım tek başıma gelen giden yok ne yapmam lazım yardım edebilir misiniz....

ilginç aslında öyle olmaması lazım. diskiniz sorunlu olabilir mi (kopya mı yoksa orjinal mi)?
  • GOW 2 orjinal PAL oyununu satmayı düşünen var mı beyler? :)
  • Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Tek Sorum Şu Ben Mi Yanlış Yapıyorum? CD Mi Kol Mu Bozuk?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nemo08

Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Tek Sorum Şu Ben Mi Yanlış Yapıyorum? CD Mi Kol Mu Bozuk?

kardeşim madem kimse yardımcı olmamış ben hatırlayabildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım gow 2 yi neredeyse 1 senedir oynamadım haliyle bütün bölümlerini unuttum ama yakında elime geçecek 2 hafata önce siparişini verdim playasiadan ntsc-j versiyon gow 2 gelicek bekliyorum ekonomik kargoyu seçtim biraz geç geliyo ama daha öncede gow 1 i almıştım 15-20 gün içinde elimde oluyo neyse gelelim senin soruna...
    o dediğin kapıyı açmak için yeni bir özellik alıyordun yanlış hatırlamıyorsam o özelliği aldıktan sonra o dediğin tuşlara basınca kapı açılıyor pek yardımcı olmadım ama sen yinede bi kontrol et olmadı kaldığın bölümü you tube tan ara bul izle o bölümü geçersin

• quote:

Arkadaşlar Lütfen Yardım Edin Tek Sorum Şu Ben Mi Yanlış Yapıyorum? CD Mi Kol Mu Bozuk?

bende hatırlamıyorum ama youtubeden o bölümü izle ögren yada stuckgamer.com dan izle(bircok oyun var).
  • Arkadaşım Geçmeyi biliyorum Analoglara bascaz ama sorun surda basmama rağmen bişey olmuyor
  • Nasıl kullanıyo onu öyle hangi tuşla?
  • Hem L3+R3 E basıp bide baska tusa basarak saldırı mı yapıyor yoksa sadece L3+R3 E mi basıyor
  • Dediğin Özellik athena s blade mi stuck gamer de baktım şimdi adamın 3 idi bnm 2 ondan kaynaklanıyor olabilirmi?
  • quote:

Dediğin Özellik athena s blade mi stuck gamer de baktım şimdi adamın 3 idi bnm 2 ondan kaynaklanıyor olabilirmi?

bende araştırdım biraz you tube tan ama bulamadım şuan oyunda elimde olmadığı için bişe diyemiyorum 1 haftaya kadar gelicek o zamanakadar geçemezsen kesin yardımcı olurum
  • kopya oyun evet bundan olabilir mi bu zamana kadar sorun yaşamamıştım ama,böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?
    quote:

Orjinalden alıntı: razorc

quote:

Orjinalden alıntı: hidolgoo

Arkadaşlar The Sister Of Fates deyim birincisini öldürdüm bir an yok oldu aynalı bölümde kalakaldım tek başıma gelen giden yok ne yapmam lazım yardım edebilir misiniz....

ilginç aslında öyle olmaması lazım. diskiniz sorunlu olabilir mi (kopya mı yoksa orjinal mi)?
  • benimde elime gow2 2 gün önce geçti ama ben nasıl kaydedeceğimi bilmiyorum biryere gitmek mi gerek yoksa istediğim zaman kaydedebiliyormuyum?? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrt5789

benimde elime gow2 2 gün önce geçti ama ben nasıl kaydedeceğimi bilmiyorum biryere gitmek mi gerek yoksa istediğim zaman kaydedebiliyormuyum?? şimdiden teşekkürler

belli yerlerde parlak sarı ışıklar var oraya gidip R1'e basarak kayıt menüsüne gidebilirsiniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: razorc

quote:

Orjinalden alıntı: mrt5789

benimde elime gow2 2 gün önce geçti ama ben nasıl kaydedeceğimi bilmiyorum biryere gitmek mi gerek yoksa istediğim zaman kaydedebiliyormuyum?? şimdiden teşekkürler

belli yerlerde parlak sarı ışıklar var oraya gidip R1'e basarak kayıt menüsüne gidebilirsiniz...

teşekürler ilgin ve bilgin için

• Ben GOW 2'yi çok önceden bi arkadaştan almıştım ama daha oyunu bitiremeden geri verdim.Şimdi oyunu tekrar aldım ve şöyle bir sorunla karşılaştım:
    İlk bölümde Cehennemden geldiğimiz zaman pegasusa bindiğimde ilk çıkan düşmanları yok ediyorum ama onlardan sonra gelmesi gereken Raven bossu gelmiyor ama işin ilginci ben hareket edebiliyor ve vurabiliyorum ama boss bir türlü gelmiyor herşeyi denedim ama olmadı CD'yi arkadaştan ilk aldığımda burayı geçmiştim.Aynı şey GOW 1'de de başıma gelmişti oyunu kapatıp açtım düzeldi ama bunda olmuyor sorun CD de mi yoksa benim PS2 de mi???Lütffen yardım edin!!!!
  • 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.