Arkadaşlar benim sorunum oyunun bölümlerini geömekten çok oyunu kaydedememekle alakalı.Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmı?Varsa neler yaptılar öğrenmek istiyorum. 64 mb yan sanayi memory cardım var-diğer birçok oyunu sorunsuzca kaydedıyorum ama GOD OF WAR 2 oyununda sürekli error saving yazısıyla karşılaşıyorum?? Önerilerinizi bekliyorum
quote:
Orjinalden alıntı: spanker
beyler acil yardım yarıldım ya :(((((((
Kardes cdyi değiştir aynı yerde bende kaldım 1 hafta bekledim orjinal gümüş cd alacan
quote:
Orjinalden alıntı: FAN_Gobell
Arkadaşlar bende GOW 1'de takılı kaldım.oyunun ilerleyen bölümlerinde (çölü geçtim) küçük köpekler geliyor sonra büyüyüp 3 kafalı oluyorlar. bunların hepsini(meydanda) temizledim fakat kapılar acılmıyor Acaba cd de mi bozukluk var donma falan da yapmıyor Bu arada GOW 2'Yİ zor da olsa bitirdim
Kardeş takıldığın yer poseidon challengeın başlangıcı.Oradaki tüm yaratıkları öldürmen gerek.Geriye dön ille o ufak köpeklerden veya okçulardan kalmıştır.
quote:
Orjinalden alıntı: spanker
beyler acil yardım yarıldım ya :(((((((
dvd sorunlu
arkadşlar benim deişik bir sorum olucak..elimde ntsc-u god of war 2 var orjinal..bunu pal ps2 si olan bir arkadaş çalıştırabilirmi yani bölge olayı varmı ps2 de?
Bildiğim kadarı ile PS2 in çipsiz ise var.
peki çipli olması orjinal oyunda bölge ayrımını kaldırıyormu
Ben daha oyunun başında labirent gibi bi yerde takıldım yerde butonun üstüne basınca kapı açılıo ama orayı nasıl geçicez butondan inince kapı kapanıo hemen
selam arkadaşlar birkaç sayfaya baktım ama aradığımı bulamadım Ben phonex(anka) kuşunun karşıya doğru uçtuğu yerde kaldım birkaç çözüme baktım heykel diyorlar ben heykel filan bulamıyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik burada kalmayalım
quote:
Orjinalden alıntı: djozgun
Ben daha oyunun başında labirent gibi bi yerde takıldım yerde butonun üstüne basınca kapı açılıo ama orayı nasıl geçicez butondan inince kapı kapanıo hemen
aga o salona ilk girdiğin yerde heykel gibi bişey var kuş heykeli.. onu taşı ;) üstüne koy.. tekmeleyerek karşıya geçirceksin..
uzak yakın senin dediğin yeri hatırlıyorum ama ayrıntısını hatırlamıyorum.. ama dolan biraz illaki bulursun bi yol.. tırman biyerlerden falan..
hallettim ama oyun bilmecelerle dolu biraz abartmışlar
bir sorum daha var.bir giysi icin 20 tane göz istiyor.ilk oynarkende 1 tane toplamıstım.nasıl toplanıyor bunu bılmıyorum.yani trollerden mı cıkıyor?yada nasıl cıkartcaz trollerden?
@djozgun sagda bir heykel var.o heykeli al butonun üstüne koy.kapı acılacak.heykelin dibine gel ve heykeli tut.o sırada x e basılı tut sonra bırakıp tekme atacak.sonra da sen hemen takla atarak(yuvarlanarak) karsıya gec
quote:
Orjinalden alıntı: Magical Zero
bir sorum daha var.bir giysi icin 20 tane göz istiyor.ilk oynarkende 1 tane toplamıstım.nasıl toplanıyor bunu bılmıyorum.yani trollerden mı cıkıyor?yada nasıl cıkartcaz trollerden?
@djozgun sagda bir heykel var.o heykeli al butonun üstüne koy.kapı acılacak.heykelin dibine gel ve heykeli tut.o sırada x e basılı tut sonra bırakıp tekme atacak.sonra da sen hemen takla atarak(yuvarlanarak) karsıya gec
abi sırtında gıcık bıçaklı tipler olan devler geliyo.. onları yuvarrlağa basıp kapınca alıyo gözlerini.. ben kasmadım.. ve sanırsam bi bitirişte dolmuyo 20 tane.. çünkü o kadar gelmedi ben oynadığımda:)
bn bi yer geldim .. hayalet prens var onu öldürdüm ordan geçttiiiiim bayaaaaaaaaaa geçtim ama ............................. Ortada bi kol var kolu çekince alttan mızrak-kılıç-sivri şeyler geçio kapılar var birsürü ..... bi kapıda ölü adam var galiba ondan bişi alıorum .. sonra kaya var kayayı 2 kere kendime doğru çekince kapıdan geçiom !! ilerleyince önüme 2 tane kocamaaaaaaaan heykel gelio ..[mekanı anlatıom ] :
"" 2 tane kocamaaaan heykel var ortalarında bi kol var çekince heykellerin alltarafı açılıp dönüyo :S:S... bi tane boru var duvarda adam resmi var.... 2 tane kapı var ikisindede geçemiom anahtarmı kafatası mı ne lazımmışş merdiven var yukarıya ordada zamanı dondurucu var.. bi yer daha var uçurum gibi ordada ateş çıkıoo ! geçemiom :(:( yardm ederseniz sevinirimmm
arkadaslar su an The Hall of Atropos tayım. Ama lanet yaratılar bir turlu ölmüyor. tam öldürdüm dedim yine ürediler. sonra oldum. kafayı yiyecegimm siz nasıl öldürdünüz, bir kac tuyo verir misiniz? Teşekkürler...
yha bn şeyde kaldım.... 2 tane dev heykel var dı ortadan bi tane alevlerin içinde kartal-kuş çıktı [papağan :D ]önn önündeki boruyu üfledim o uçtu heykelleri yıktııı ! sonra yıkılan heykellerin üstüne basarak bi kapıyı açıom zincir fln var tırmanarak onları kırıom devamını getiremiom :( :( :( yardm ederseniz sevinirimmm
geçtm geçtm
Arkadaslar bırınız yardım edebılır mı lutfenn!!! yha bu god of war 2 de su yılanım sı kanının basını kopardıktan sonra kapıdan gecın dıe yazıo yanlız ben kafasını kestım ama kapı arkada kaldı ve kamera kapıya dogru asla yonelmıyor kapıdan nası gecıcem???? lutfnn.
görünmez adamı öldürdükten sonra aşşağı iniyorsun heykelin gözünden çıkan ışınları durduramıyorum durdurmak için ne yapmam gerekiyor yardımınız için şimdiden teşekkür ederim