God of war 3'te labirentlere ilk girdiğimizde hermes'e doğru giderken minatour'lar (boynuzlu şeyler varya boğa gibi o işte) kutunun zincirlerini kırmaya çalışıyor.o bölümde hep takılıyorum.normal seviyede oynuyorum ama hep orada ölüyorum.bir tanesi ölüyor.diğeri ölemeden ya ben ölüyorum yada zincirler kopuyor.Onları öldürmek için bir yöntem söyleyebilirmisiniz?Blades of exile seviye 2 de hades'ten aldığımızda (adını unuttum) 3. seviye. head of helios ise maximum.bir yöntemi varmı ne yapmalıyım head of helios'un ışık patlamasıyla onları uzaklaştırıp kutudanmı atmalıyım?bir yöntem söyleyebilirmisiniz?
L1 + O ile kendine çekmeyi denedin mi minatourları? Oluyor diye biliyorum onlara karşı da
kendine çekmek derken boynuz yada kafalarının bir yerinden tutup omuz atmak diyorsan evet çok denedim.anneannemlerdeydim yapamadım hiçbirşey birazdan açıp deneyeceğim bakalım çıldırmadan geçebilecekmiyim?
L1+O ile kılınçlarla kendine çekiyordun diye hatırlıyorum. Bunlarda da işe yarıyordu sanırım
şimdi hatırlayamadimki sen en iyisi bi tam çözümlere bak
God of war 3 ü Easy de bitirdim anlatıyım L1+0 İle çek onları sonra Allah ne verdiyse pata küte dal
geçtim bölümü hatta bugün öğlen 1:30 gibi bitirdim taktiğim blade of olympus ile uzaklaştır,arada bi head of heios çak,sonra L1+O ile aşşağı at.aşşağı düşerken akıllı bi tanesi benide çekti nasıl yaptıysa artık
Hahaha bende ilkinde ''Hımm bir yerlerde hata yaptım ama .. Nerdeeee..?? Nerdeee..?? Hımmm '' diye düşünmüştüm, hatta saçma sapan yollar getiriyordum aklıma kafam güzel olduğu için meğer olayda bir katakulli yokmuş. Kendime güvendiğim kadarını L1+O ve çeşitli komboyla öldürdükten sonra yeni gelenleri Zeus ne verdiyse kullanarak indirmiştim
zeus ne verdiyse
ben de orda zorlandım once buyuye abanma en sonra 4-5 tane geliyor oraya sakla once orda l3+r3 ile kılıcı al o bence çok iyi sonra hepsi aradayken 1-2 buyu yap oluyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme