Şimdi Ara

God of War:Ascension (Bol Spoiler+Tartışma Bölümü) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
11.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hala Apolloya ne oldu ben onu anlamadim,adamin heykelini yaptik,okunu kullandik,kendi nerede bu adamin
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

Hala Apolloya ne oldu ben onu anlamadim,adamin heykelini yaptik,okunu kullandik,kendi nerede bu adamin

Adam tirsak çıktı.Bütün olympos u aldık elemanın yüzünü göremedik :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • God of War'ın kendi forumlarında dolaşırken bir konuya denk geldim. Adamlar multideki şampiyonlarını kişiselleştirip arka plan hikayesi yaratıp ne için savaştıklarını falan yazmışlar. Biz de böyle bir konu açsak tutar mı acaba sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

God of War'ın kendi forumlarında dolaşırken bir konuya denk geldim. Adamlar multideki şampiyonlarını kişiselleştirip arka plan hikayesi yaratıp ne için savaştıklarını falan yazmışlar. Biz de böyle bir konu açsak tutar mı acaba sizce?

Hikaye sağlam olursa neden olmasın?

• http://morfare.com/asp/product/6222/Sony-God-of-War-Ascension-Voucher-Kodu-Hediye

god of war ascension alana voucher kodu hala hediye ediliyor bilginiz olsun
  • Önsiparişle oyunu alanlardan birisiyim bende. Önsiparişle gelen zırhlar görünüşün ötesine geçemiyor. Rise of the champion'ın verdiği zırhları kullanın veya oyunda level atladıkça açılan zırhları kullanmak daha yararlı sizler için.
  • quote:

Önsiparişle oyunu alanlardan birisiyim bende. Önsiparişle gelen zırhlar görünüşün ötesine geçemiyor. Rise of the champion'ın verdiği zırhları kullanın veya oyunda level atladıkça açılan zırhları kullanmak daha yararlı sizler için.

Ben uzun süre mercenary (parali asker) kılıcını kullanmistim.siteden kazanmıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

quote:

Önsiparişle oyunu alanlardan birisiyim bende. Önsiparişle gelen zırhlar görünüşün ötesine geçemiyor. Rise of the champion'ın verdiği zırhları kullanın veya oyunda level atladıkça açılan zırhları kullanmak daha yararlı sizler için.

Ben uzun süre mercenary (parali asker) kılıcını kullanmistim.siteden kazanmıştım.

Betaya katılanlara yine sırf görünüşten ibaret Champion armor ve sword veriyorlar. PSN'den ücretsiz olarak indirelebilir betaya katıldığınız hesabınızla. Oyunun çıkması şerefine de Judgement sword vermişlerdi yine. İnternetten araştırılıp redeem koduna ulaşılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zxcewq

quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

quote:

Orijinalden alıntı: zxcewq

Arkadaşlar oyunun Türkçe tam çözümünde finalden bir önceki bölüm ile karşınızdayım.Göz atmanızı rica ediyorum.

God Of War Ascension Türkçe Tam Çözüm Bölüm 7 : Hakikatin Gözleri

http://www.youtube.com/watch?v=ScFJ2eZLcSM&feature=youtu.be linkinden izleyebilirsiniz.İyi Seyirler...

Kanalını subscribe ledim.izlicem diyom ama useniyom. :) videolar biraz uzun gibi ama boş vaktimde izlicem seni

Eyvallah dostum çok teşekkür ederim.Evet videolar uzun.Böyle yapmamın nedeni de iyi görüntü kaliteli ve uzun videolar yapmayı seviyorum ondan.Boş olduğunda göz atmanı tavsiye ederim

videolari ps3 den nasıl hd olarak kayıt ediyorsun ? bende capture card var ama scart dan bağlanıyor denemedim ama hd vermez sanırsam

• ARKADAŞLAR HAYIRLI AKŞAMLAR GOD OF war OYNUYORUM AMA BİR YERDE TAKILDIM BU HİDDETLİ KIZLAR BÖLÜMÜNÜ
    GEÇEMEDİM ORDA BİR OK İŞARETİ ÇIKIYOR VE KIZI BİR TÜRLÜ FIRLATAMADIM BU KONUYLA ALAKALI YARDIMCI OLURSANIZ
    TESEKKÜR EDERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fersty1414 -- 2 Eylül 2013; 2:27:25 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.