Şimdi Ara

God of War Ascension MultiPlayer ve CO-OP Topluluğu.[Oyuna Olan Destek Kesildi.] (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.127
Cevap
17
Favori
61.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seni unutmak mümkün değil kardeşim lakin çok yorgunum gözlerim kan çanağına döndü bu kadarına konsantre olmuşum , kusur işledim affeylersin umarım.. PS3 sattım artık .. ps4 de buluşuruz umarım furkan..

• Yok dostum ne kusuru..

Aynı ekip 4. nesilde buluşursa yine güzel oyunlar çıkacaktır ortaya...
  • aynen , sen ne zaman almayı düşünüyorsun ps4 ?
  • The Divisionun çıkışı ile almayı düşünüyorum dostum. Yaza doğru..

Sen geçiyorsun sanırım yeni nesile..
  • aynen şef duygulandım
  • BD911 kullanıcısına yanıt
    aynen kardeşim hayırlısı ile bu cuma geçeceğim yeni nesile. yepyeni bir türk hesabı açacağım ve onla yola devam edeceğim. Battlefield 4 ile lego marvel alacam 2 oyun..
  • Yalnız The Division bu yaz çıkmıyor kardeş. 2014 ün sonu veya 2015 Q1 de çıkacak.. Eylül de Destiny diye bir oyun çıkıor muazzam ötesi olacak..
  • bakıyorum battlefield sarmışız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: EquiN0x

bakıyorum battlefield sarmışız :D

ps4 olduğu için öyle..
  • 2'mizde çok iyi biliyoruz tek fark grafik :) [Bide 24-24 oyun modu]
  • Grafik zate en önemli şey hele fps oyunlarında benim için.. oynanışta ciddi değişiklikler var.. PS4 bu yaa boru mu
  • An itibariyle oyunu aldım. İndiriyorum da 35 GB nedir yahu grafikler nasıl bari.
  • Şansal A kullanıcısına yanıt
    Aldığınıza pişman olmazsınız merak etmeyin. Single bitirdikten sonra multiplayer'a geçince sakın caymayın. İlk zamanlarda kolay kolay adam öldüremiyorsunuz ama yavaş yavaş işin mantığını kapınca multi zevk vermeye başlıyor. Bir de siz yeni başladığınız için daha heyecanlı olabilir sizin açınızdan.
  • Aynen öyle 35 GB indirmek canımı alacak o ayrı bi mesele.
  • Şansal A kullanıcısına yanıt
    İnternet hızına göre değişir tabi ama en fazla 1 gün sürer gibi geliyor bana. Belkide 17 18 saat. Beni ekleyin isterseniz yardımcı olurum takıldığınız bir şey olursa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shy person

İnternet hızına göre değişir tabi ama en fazla 1 gün sürer gibi geliyor bana. Belkide 17 18 saat. Beni ekleyin isterseniz yardımcı olurum takıldığınız bir şey olursa.

Hele bi indireyim şu oyunu teşekkür ederim.
  • Hele şu PS4 ü bi alak ta Battlefield 4 e alışırız meraklanmayın dostlar , ben her oyuna iyi alışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexiss93

aynen kardeşim hayırlısı ile bu cuma geçeceğim yeni nesile. yepyeni bir türk hesabı açacağım ve onla yola devam edeceğim. Battlefield 4 ile lego marvel alacam 2 oyun..

Dostum cod ghost ve fifa 14 al yahu ne bf si :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben PSN den RavenXRW çok çabuk ölüyorum GOW MP da yardımcı olabilir misiniz nasıl bir zırh ve silah tercihi yapmam mantıklı olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.